دوستان سلام
یه سوال دارم
من با کیبوردهای مکانیکی نمیتونم کار کنم
دستام بزرگن و موقع تایپ اذیت میشم
کیبورد جزیره ای یا chicklet لازم دارم
قبلا ریزر دث استاکر آلتیمیت داشتم منتها کیفیت وسایل ریزر خیلی خیلی پایینه
الانم با لاجیتک K810 تایپ میکنم ولی اینم ایرادش اینه که یکم کوچیکه و نام پد هم نداره
آپشن خاصی به نظرتون میرسه که مکانیکال نباشه و بک لایت باشه ؟
ممنونم
ممنونمدیگه از محصولات ریزر با کیفیت تر که نداریم اخیرا کمی افت کرده اما بازم صدر فروش گیمرها هست من که هر چی ازش خریدم به شدت راضی بودم بالاترین کیفیت پلاستیک هم در اکثر محصولات استفاده می کنه پلاستیکی که در دسته ی الیت one هست.
اگر برای تایپ می خواید محصولات ماکروسافت عالی هستن کیبوردهاش حرف ندارن من 2 تا ازش دارم یکی sidewinder x6 که برای گیم هست بی نهایت ازش راضی هستم برای تایپ هم عالیه. یکی از وایرلس هاش که فونت فارسی لیزری داره برای تایپ فارسی خریدم اونم خیلی خوبه برو بازار رضا از نزدیک دارن تست کن البته دیگه گیمینگ مایکی تولید نمی شه اما محصولات تایپ با افیسش هست که بهترینه در این زمینه از سایز کوچک تا بزرگ داره امتحان کن.
به جد میگم بی کیفیت تر و بدتر از محصولات ریزر نداریم.
۳ تا موس
۲ تا هدفون ازش خراب کردم.
موس اخریه که دیگه شوخی بود. سالم سالم یهو از کار افتاد به کل.
اصلا متریال خوبی تو محصولاتش به کار نمیبره.
ولی از حق نگذریم انصافا پد موس هاش فوق العادن.
الان ترکیبی از استیل سریز (rival 300, siberia v2) و لاجیتک (g610) دارم استفاده میکنم. از موس که وحشتناک راضیام. هدفون هم کیفیت خوبی داره ولی متریالش حس خوبی به ادم نمیده. کیبرد هم که فوقالعادس ولی با قیمت فعلی اصلا نمیارزه.
@pandora tomorrow پیدا کردمش
اینهم پی سی من:
اینهم مشخصاتش:
اون مادربوردش که خراب همه چیش زدم خرابش کردم روز اول
با MSI Afterburner دور فنش رو بردم بالا. چون سه تا مانیتور داغ میکنه کارت رو. میدونم باید از نرم افزار خود زوتک استفاده کنم ولی افتربرنر باهش عادتمه.
خلاصه. نظرتون چیه؟
واقعاً ارضا کنندهست
مبارکه
are xtrio 2080مبارکه
کدوم مدل هست؟ 2080?