mohsen2012
کاربر سایت
اقا مبارک باشه.اینم از سیستم صوتی جدید 97 من که نزدیک به 10 تومن برام اب خورد هزینش سنگین شد اما ارزش رو داشت چیدمان اتاق هم 1 حال اساسی بهش دادم. سیستم 7.1 کانال هست که هر جفت اسپیکر متفاوت گرفته شده تا تشخیص صدای هر کانال بهتر صورت بگیره همگی hi-fi هستن صدای بسیار بازی دارن استیج اصلی هم 1 سر و گردن بهتر برداشتم که هم برای موسیقی هم برای فیلم یا بازی که اصل صدا از جلو میاد بهترین باشه.
dynaudio emit که جایزه ی بهترین سال 2016 تا رنج 1000 دلار از اکثر سایت ها گرفت من واقعا نمی خواستم اینقدر هزینه کنم اما صداش رو که شنیدم عاشقش شدم به نظرم انگار صداش از بهشت میاد. مزیت این بوکشلف ها از اینم برند اینکه مستقیما در خود دانمارک ساخته می شن made in denmark هستن.
monitor audio silver centre سری سیلور این برند هم خیلی معروفه هر چند بوکشلفش از بهترین سال جا مونده اما سنترش اون ایرادات رو نداره و واقعا صدای اشخاص درش واضح ترین حد ممکن هست.[جنس بدنش هم چوب کاملا طبیعی هست.
back monitor audio bronze fx این هم انحصارا برای سوراند ساخته شده که فقط 1 جفت ازش در ایران مونده بود که من خریدم در این طراحی به جای 1 عدد تیوتر دو عدد در اطراف قرار گرفته تا صدای ضعیف عقب واضح تر و بازتر شنیده بشه همچنین جهت پرتاب صداشم بالاخره با این طراحی به سمت شما قرار می گیره.
side jamo 628 که برند معتبر دانمارکی هست هر چند توسط شرکت امریکایی klipch خریداری شد اما این مدل برای قبل از خریداری شدنش هست این هم به سختی 1 جفت اکبند پیدا کردم.
امپ onkyo dolby atmos ساپورت هست که من 7.1 ازش استفاده می کنم.
ساب هم onkyo 8 inch هست.
کارت صدا هم سری x جدید creative خریدم که فقط برای هدفونم استفاده می شه.
پستتو تازه دیدم
نمیخوام تو ذوقت بزنم ولی بزرگترین اشتباه رو کردی بلندگوها رو از برندهای مختلف گرفتی!!!!!!
شما اگر با یک متخصص صدا وتصویر مشورت میگرفتی میتونستی بهتر نتیجه بگیری
در کل مبارک باشه
مدل امپ رو فقط نگفتی