عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

سیستمی که حمید داره یکی از بهترین گیمینگ ریگ های ایران هست.
فوق العاده خوش سلیقه هست در انتخاب قطعاتش. حتی برای انتخاب موس پد پدر آدمو در میاره دیگه چه برسه کارت گرافیک :دی

مسعود من بجای بودم مادر بوردم رو از سری ROG انتخاب میکردم ... ماکسیموس .. یا فرمولا.

- - -ویرایش - - -

اون پارچ آبه توش یخ انداختی یا من دارم اشتباه میبینم؟!؟! :دی :دی :دی

نه په.... کولانت هستش!

سلام . اینم از سیستم ما ::)

cpu : Intel core i7 3820 (3.8 ghz turbo boost) lga 2011
Cpu Cooling : Zalman Cooling Innovation Cnps12x Lga 2011 Tripale Turbo Fan
vga : Msi Geforce Gtx 690 4 Gb
Memory : Corsair Quad Channel Vengance DDR3 16 gb 1600 (2400 OC)
Main : Asus p9x79 Deluxe Lga 2011
HDD : 3 trabyte Segate 64 mb buffer 7200 rpm
SSD 1 : Ocz Vertex 3 MAXIOPS Sata 3 120 GB
SSD 2 : Ocz Agility Sata 3 240 GB
SSD 3 : Corsair Force Gs 128 GB
SSD 4 : Corsair Neutron 128 GB
Case : Green X9 Predator
Power Supply : Enermax 1350 Watt
Monitor : Asus ML248H
Mouse : Razer Imperator 4G Dual Sensor 6400 Dpi/
Keyboard : Razer Deathstalker
Speaker : Logitech x530 5.1 Surround DTS
Headphone : Razer Megaldon 7.1 Channel DTS

http://www.uploadtak.com/images/i86_465.jpg

http://www.uploadtak.com/images/c5173_IMG_0759.jpg

http://www.uploadtak.com/images/8578_IMG_0756.jpg

http://www.uploadtak.com/images/e8539_IMAG00891.jpg

http://www.uploadtak.com/images/h4732_IMAG0091.jpg

http://www.uploadtak.com/images/l2461_IMAG0093.jpg

داش حمید مانیتورتو چند گرفتی؟

اینم کیس 10 سال پیش مرحوم من که اون اواخر همیشه دمای cpu همیشه رو 60-70 بود,واسه همین سیستم فوق پیشرفته کولینگ پارچی رو روش سوار کرده بودم.نکته جالب اینکه حتی اون واتر پمپ رو هم خودم ساختم:d
:d از ایرانی جماعت هیچ کاری بعید نیست !! . خدا وکیلی من بجات بودم این عکسو توی تاپیک سخت افزار ژاپن میزاشتم ، به عنوان نوستالژی عصر حاضر شناخته میشد .

Last edited by a moderator:
سیستمی که حمید داره یکی از بهترین گیمینگ ریگ های ایران هست.
فوق العاده خوش سلیقه هست در انتخاب قطعاتش. حتی برای انتخاب موس پد پدر آدمو در میاره دیگه چه برسه کارت گرافیک :دی
سیستم آقای Lord Phenom در صفحه 10 این تاپیک اعجوبست . من کارتهای گرافیک 780 رو میبینم مبحوت قدرت و انتخابهای عالی ایشون میشم و همینطور تبریک میگم برای کیت xspc . به جرات میتونم بگم در ایران در حال حاضر رو دست نداره . ولی من فروشنده نیستم :d

سیستم آقای Lord Phenom در صفحه 10 این تاپیک اعجوبست . من کارتهای گرافیک 780 رو میبینم مبحوت قدرت و انتخابهای عالی ایشون میشم و همینطور تبریک میگم برای کیت xspc . به جرات میتونم بگم در ایران در حال حاضر رو دست نداره . ولی من فروشنده نیستم :d

خب اونموقع که حمید 690 انداخت رو سیستم اصلا سری 700 اطلاعاتش هم در دسترس نبود چه برسه به الان که توی بازار خودمون ریخته! همین حمید بزودی 790 میبنده میگی نه.... نگاه کن! :دی
بعدشم برای این سیستم ها پول مهمه وگرنه هر کسی میتونه بهترین قطعات رو جمع کنه!

اینم کیس 10 سال پیش مرحوم من که اون اواخر همیشه دمای cpu همیشه رو 60-70 بود,واسه همین سیستم فوق پیشرفته کولینگ پارچی رو روش سوار کرده بودم.نکته جالب اینکه حتی اون واتر پمپ رو هم خودم ساختم:d

من انقدری که با این سیستم واتر حال کردم با سیستم هایی که توی overclock.net و ... می زارن تاخالا حال نکردم

آره درست فهمیدی.ولی ظرف 1 ساعت همشون تبدیل به آب میشدن:d

واقعا خلاقیتت حرف ندازه! واقعا با سیستمت حال کردم! این بشر برای خنک نگه داشتن سیستم چه کارا که نمیکنه! :دی یاد خودم افتادم زمان بچگی که سگا اینا میزدیم و آداپتورش گرم میشد بعد یک ساعت اونو میذاشتم توی جا یخی یخچال تا زود سرد بشه! :))

واقعا خلاقیتت حرف ندازه! واقعا با سیستمت حال کردم! این بشر برای خنک نگه داشتن سیستم چه کارا که نمیکنه! :دی یاد خودم افتادم زمان بچگی که سگا اینا میزدیم و آداپتورش گرم میشد بعد یک ساعت اونو میذاشتم توی جا یخی یخچال تا زود سرد بشه! :))
ولی من تحمل اون یه ساعت موندن تو جا یخی رو هم نداشتم واسه همین یه دستمال خیس همونجا و در حین کار و متصل به پریز میزاشتم رو آداپتور سگا:dحالا جالب اینجاس که اون زمون که این کارو انجام ندادم ابزار خاصی هم نداشتم و سینک انتقال حرارت cpu رو هم با دریل دستی سوراخ کردم.الان که تجهیزات رو کامل کردم از دستگاه فرز و تراش بگیر تا آخر دارم یه سیستم حرفه ای طراحی میکنم:-b:d

خب اونموقع که حمید 690 انداخت رو سیستم اصلا سری 700 اطلاعاتش هم در دسترس نبود چه برسه به الان که توی بازار خودمون ریخته! همین حمید بزودی 790 میبنده میگی نه.... نگاه کن! :دی

شما مطمئن باش کسی که 15 میلیون میده برای سیستم 3 تومن دیگه هم داره بزاره روش 780 بخره شایدم سری 8000 AMD . ولی بنظر من صبر کنه تا BF4 بیاد بنچمارکها مشخص بشه .

شما مطمئن باش کسی که 15 میلیون میده برای سیستم 3 تومن دیگه هم داره بزاره روش 780 بخره شایدم سری 8000 AMD . ولی بنظر من صبر کنه تا BF4 بیاد بنچمارکها مشخص بشه .

سری 8000 برای دسکتاپ ها کنسل شدن و amd مستقیم می رسه سراغ سری 9000

بله كاملا حرف مسعود رو قبول دارم من تو زماني كه خريد كردم تقريبا بهترين ها رو خريدم دوست خوبمون lord phenom هم فكر مي كنم اخيرا قطعات رو خريد كردن و قطعاتي خوبي رو انتخاب كردن و هر كسي به اندازه پول و نيازي كه از كامپيوتر داره هزينه مي كنه و من مي تونستم بجاي ١٥ تومن بيشتر هم هزينه كنم ولي خوب نياز نداشتم . از نظر بنده چون من گيم بيشتر كار مي كنم هدفم در تمام بازي ها تا الان گرافيك ultra و aa max بوده فريم ٦٠ به بالا بوده كه خدا رو شكر تا الان هيچ مشكلي نبوده و منتظرم اگر در اينده بازي هاي سنگينتر اومد و مشكل ساز بود اونوقت دوباره ميتونم همينو ارتقا بدم مثلا با sli gtx 690 يا gtx 790 يا قطعات ديگر.

sent from my iphone 5 taptalk

بقول مسعود سیستم جم کردن فقط پول میخواد سیستم خوبو همه بلدن!
وگرنه منم پول داشتم مستقیم میرفتم یدونه مادربورد فرمولا اسوس 2011 میگرفتم روش 32 گیگ رم Giel EVO Corsaمینداختم با 7990 و سی پی یو اینتل ایکستریم ..!و کارت صدای ژونار ایسوس!

در مورد قوی ترین سیستم هم یکی از بچه های تاپیک یک یکی از اوکلاکر های ایرانو گذاشته بودکه 4 تا تایتان بهم وصل بودن! با رم های کروشیر دومیناتور و ... ادامه ماجرا.
هعی...! دلار هم ارزون نمیشه یه سیستم شاخ ببندیم بیایم عکس بندازیم! الان از سیستمم عکس ندازم بذارم فکر کنم دلتون بسوزه جمع شید برام یه سیستم بخرید!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or