mehdish
کاربر سایت
الان شده 650 من اونو دارم وحشتناک کیفیت داره جوری که الان به خودم میگم مدل قبلی چقدر بی کیفیت بود :d
یه عکس از مدل جدیدش میزاری
اسمش رو جعبه اش چیه؟
الان شده 650 من اونو دارم وحشتناک کیفیت داره جوری که الان به خودم میگم مدل قبلی چقدر بی کیفیت بود :d
اگه اشتباه نکنم کولرتون ThermalTAKEهستش درسته؟ این بهترین فن کولر شناخته شده هستش! تبریک میگم!
:worthy::scare::shocked:
:worthy::scare::shocked:
بابا ایول.کارت درسته
ولی حیف این سیستم نیس که داری با این مانیتور ازش استفاده میکنی؟؟برو یه مانیتور 2K بخر.
شما که دو تا 780 داری، منطقی نیست که با یک مانیتور FULL HD بازی کنی.بخاطر اینکه قدرت کارت های گرافیکت کامل استفاده نمیشه و فقط فریم زیاد می گیری.ممنون ,
والا مانیتور که من از همه چیزش راضی هستم هم از اندازه ( این کیس یکمی زیادی بزرگه مانیتور کوچیک معلوم میشه وقتی کنارش میزاری وگرنه اندازش خوبه :ی ) و هم از کیفیت مدت زیادی هم نیست که خریدمش چند ماهی میشه , فعلا خوبه حالا تا بعد ببینیم چی میشه :d
ممنون ,
والا مانیتور که من از همه چیزش راضی هستم هم از اندازه ( این کیس یکمی زیادی بزرگه مانیتور کوچیک معلوم میشه وقتی کنارش میزاری وگرنه اندازش خوبه :ی ) و هم از کیفیت مدت زیادی هم نیست که خریدمش چند ماهی میشه , فعلا خوبه حالا تا بعد ببینیم چی میشه :d
دلیل خاصی داره که هم بورد و هم کارت ها از برند گیگا هستن ؟
طبق تجربه من گیگا این اواخر همون گیگای قبل نیستش.
در کل سیستم قشنگی بستی.
مبارکت باشه.