عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

آره درست فهمیدی.ولی ظرف 1 ساعت همشون تبدیل به آب میشدن:d
منم از همین روش استفاده میکنم ولی نه به این پیشرفتگی :دی
یه ظرف کسی یخ میزارم جلوش پنکه رو هم روشنم میکنم رو به کیس ! بعضی وقتا انقدر داغ میشه دست ادم میسوزه !

ممنون ,
والا مانیتور که من از همه چیزش راضی هستم هم از اندازه ( این کیس یکمی زیادی بزرگه مانیتور کوچیک معلوم میشه وقتی کنارش میزاری وگرنه اندازش خوبه :ی ) و هم از کیفیت مدت زیادی هم نیست که خریدمش چند ماهی میشه , فعلا خوبه حالا تا بعد ببینیم چی میشه :d

دوست عزیز فقط اون ساب ووفر رو باید بزاری زیر میز! دستگاه به اون گندگی هم جای زیادی می گیره و هم روی میز راندمانش طبیعی نیست.

سلام دوستان!
اینم از سیستم من!
شاید بهترین نباشه! یا حداقل به گرد پای سیستم حمید جون نرسه!
اما فک کنم خوب باشه!
CPU: CORE i5 3570k
Ram: 2x4GB CORSAIR XM3 @ 1600 MHz
VGA: MSI GTX 670 Power Edition
Chassis : Green X5
PSU: Green 750W-OC
MB: z77a-GD65 Gaming Edition
و البته هزار بار تشکر از دوست خوبم مسعود!
این سیستمو از ایشون گرفتم (و البته یه هفته هم ایشون رو بیچاره کردم! :دی)
نکته جالب دیگه این که همشو خودم بستم :دی برای بار اول بد نبود (و البته نسوخت :دی)

سلام دوستان!
اینم از سیستم من!
شاید بهترین نباشه! یا حداقل به گرد پای سیستم حمید جون نرسه!
اما فک کنم خوب باشه!
CPU: CORE i5 3570k
Ram: 2x4GB CORSAIR XM3 @ 1600 MHz
VGA: MSI GTX 670 Power Edition
Chassis : Green X5
PSU: Green 750W-OC
MB: z77a-GD65 Gaming Edition
و البته هزار بار تشکر از دوست خوبم مسعود!
این سیستمو از ایشون گرفتم (و البته یه هفته هم ایشون رو بیچاره کردم! :دی)
نکته جالب دیگه این که همشو خودم بستم :دی برای بار اول بد نبود (و البته نسوخت :دی)
مبارکه.
فقط چند نکته کـــــوتــــــــــــــــــاه!
ملت میرن کیسی میخرن که بتونن کابلها رو از پشت سینی مادربورد رد کنن که هم گردش هوای کیس بهتر بشه و هم اسمبل زیباتر، اونوقت شما علیرغم داشتن همچین کیسی چرا کابلها رو از داخل کیس رد کردی و شلوغ کردی داخل کیسو؟
هارد دیسک هاتو هم برعکس بستی! هم باید اولا 180 درجه بچرخونیشون که قسمت Board هارد زیر باشه که امکان ضربه خوردن یا چیزی افتادن روش از بین بره. هم اینه باید سر و ته بزاری و کابلا رو از پشت وصل کنی.
علاوه بر قدرت، مرتب بودن و اصولی بودن کار هم خیلی مهمه! اسمبل کردن فقط سر هم کردن نیست دوست عزیز :)

مبارکه.
ملت میرن کیسی میخرن که بتونن کابلها رو از پشت سینی مادربورد رد کنن که هم گردش هوای کیس بهتر بشه و هم اسمبل زیباتر، اونوقت شما علیرغم داشتن همچین کیسی چرا کابلها رو از داخل کیس رد کردی و شلوغ کردی داخل کیسو؟
هارد دیسک هاتو هم برعکس بستی! هم باید اولا 180 درجه بچرخونیشون که قسمت Board هارد زیر باشه که امکان ضربه خوردن یا چیزی افتادن روش از بین بره. هم اینه باید سر و ته بزاری و کابلا رو از پشت وصل کنی.
علاوه بر قدرت، مرتب بودن و اصولی بودن کار هم خیلی مهمه! اسمبل کردن فقط سر هم کردن نیست دوست عزیز :)
اصلا نمیشه
منم فالکون دارم بقدری سر همین قضیه کنترل کابل اذیت شدم که نگو مثلا کابل بالا مین که از پاور میاد بقدری کلفته بد بختیش ماله من 2 سره که از پشت سینی و پشت مین نمیشه ردش کرد و از بالا زدش حتما باید از وسط مین ردش کنی یا فن ها بقدر کوتاهه کابلشون که همون وسط کیس میوفتن و باقی چیز ها

مبارکه.
سعیمو کردم! ولی نشد!
مثلا هرچی کابل به پنل جلو میرفت رو از جلو رد کردم!
باقی قطعات هم کنار همن دیگه! همچین اذیت نمیکنن!
هاردم نمیدونستم! ممنون که گفتی! ولی حوصله برعکس کردن ندارم :دی
یکی هم این که مشکل فضا نیست کابلای از کنار فن ها دورن!
همچنین کیسم بیرونه! تو جای بسته نیست!

سعیمو کردم! ولی نشد!
مثلا هرچی کابل به پنل جلو میرفت رو از جلو رد کردم!
باقی قطعات هم کنار همن دیگه! همچین اذیت نمیکنن!
هاردم نمیدونستم! ممنون که گفتی! ولی حوصله برعکس کردن ندارم :دی
یکی هم این که مشکل فضا نیست کابلای از کنار فن ها دورن!
همچنین کیسم بیرونه! تو جای بسته نیست!

مبارکت باشه کوروش جان.
یه چیز یادم رفت بهت بگم اون پایین کیس کنار پاورت یه جای فن هست. یه فن بخر اونجا نصب کن. فن طوری باشه که هوارو از زیر بکشه توی کیس.

مبارکت باشه کوروش جان.
یه چیز یادم رفت بهت بگم اون پایین کیس کنار پاورت یه جای فن هست. یه فن بخر اونجا نصب کن. فن طوری باشه که هوارو از زیر بکشه توی کیس.
ممنون عزیز!
باو مگه میخوام چه کنم! :دی
وقتی bf3 رو رو اولترا و fhd باز میکنم، تازه بعد 2-3 ساعت میشه 35 درجه :دی
خود کیس مانیتورینگ دما داره!

ممنون عزیز!
باو مگه میخوام چه کنم! :دی
وقتی bf3 رو رو اولترا و fhd باز میکنم، تازه بعد 2-3 ساعت میشه 35 درجه :دی
خود کیس مانیتورینگ دما داره!

میدونم کیس خودمم همینه. اون فن باعث میشه کارتت کولینگ بهتری داشته باشه چون مستقیم هوارو به کارتت میزنه. هرچند کارتت خودش کولینگش فوق العادست ولی در هر حال به جریان هوا بهتر و بیشتر در کیس کمک میکنه.
دمای کیس من در وحشتناک ترین حالتش به 33 نمیرسه در صورتی که ماله تو تا 35 میره. کلا دمای داخل کیس رو حدود 4. 3 درجه تعدیل میکنه.

میدونم کیس خودمم همینه. اون فن باعث میشه کارتت کولینگ بهتری داشته باشه چون مستقیم هوارو به کارتت میزنه. هرچند کارتت خودش کولینگش فوق العادست ولی در هر حال به جریان هوا بهتر و بیشتر در کیس کمک میکنه.
دمای کیس من در وحشتناک ترین حالتش به 33 نمیرسه در صورتی که ماله تو تا 35 میره. کلا دمای داخل کیس رو حدود 4. 3 درجه تعدیل میکنه.
باو فن مهم نیست! شانسو میبینی؟ :(
EA با AMD سازگار شده! الآن 7970 از 670 من بیشتر فریم میگیره تو BF4! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or