عنوان Quantum Break اپدیت گرافیکی نخواهد داشت ، پاسخ فیل اسپنسر و Remedy به رزولوشن بازی

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
quantum-break-9-e1442541429207.jpg

چند روز پیش خبری مبنی بر رزولوشن عنوان انحصاری کوانتوم بریک منتشر شد. اینطور که به نظر میرسد این عنوان قرار است با رزولوشن 720 اجرا شود. انتشار این خبر باعث تعجب طرفداران بازی شد.با توجه به وعده هایی که استدیو سازنده در رابطه با گرافیک این عنوان بر روی کنسول وان داده بود

پس از منتشر شدن گزارش رزولوشن بازی برخی از وبسایت ها تصمیم گرفتند تا در مورد این مسئله از Remedy سوال کنند.

استدیو Remedy این مسئله را نه تایید و نه رد میکند و هیچ پاسخی نمیدهد.

بنابراین دوستدارن بازی تصمیم میگیرند تا در توییتر از فیل اسپنسر در رابطه با این مسئله سوال کنند. طرفداران این بازی میگویند چرا عنوانی که قرار بوده است یک ویترین گرافیکی برای کنسول اکس باکس وان باشد با رزولوشن 720 اجرا میشود؟

اقای فیل اسپنسر ضمن عدم پاسخ روشن مبنی بر تایید ، عدم یا انکار رزولوشن بازی در پاسخ به سوال طرفداران گفت:

من شما را تشویق میکنم قبل از انجام یک بازی از پیش داوری در رابطه با اینکه چه چیزی بازی را خوب یا بد میکند بپرهیزید.

در ادامه نیز گفت:

فکر میکنم از بازی لذت خواهید برد.

علاوه بر خبر رزولوشن مشخص شده است که بازی هیچ گونه اپدیتی مبنی بر ارتقاء گرافیک دریافت نخواهد کرد.

عنوان Quantum Break در تاریخ 4 اپریل برای پلتفرم های xone و pc منتشر خواهد شد.

منبع​

چیزی نگفتن به مراتب بهتر از اینه که بیای بگی بازی 1080P اه بعدا کاشف به عمل بیاد (خدا خیر بده Digital Foundry رو) تکنیک نینجایی دوبل کردن پیکسل ها روی بازی اعمال شده و بازی در عمل 1080P نیست و یک دروغ خیلی خوشگل به همه گفته شده (یاد اون CG نمایش داده شده که گفتن Realtime اه هم گرامی می داریم)

بماند که در مورد رزولوشن هم همین امروز صحبت کردن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or