عنوان IGI 3 معرفی شد

" MaMaSaN "

⚡ REBEL ⚡
کاربر سایت
kskm_igi3_2785643.jpg

عنوان خاطره انگیز IGI که تقریبا تمامی گیمرها با نسخه های اول و دوم آن خاطره دارند قرار است با نسخه ی سوم یا Origins مجددا به جمع گیمرها بازگردد! امروز و در خبری شرکت Toadman Interactive با انتشار تیزری اعلام کرد که در حال کار بر روی نسخه ی سوم عنوان IGI میباشد و این عنوان دنباله ای برای نسخه ی دوم بازی میباشد. کمپانی Toadman Interactive اعلام کرده که این عنوان برای سال 2021 برنامه ریزی شده است و به احتمال بالا برای کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد.

طبق صحبت سازندگان، سبک بازی همانند نسخه های قبل FPS خواهد بود و البته گفته شده که بازی هنوز در مراحل اولیه ی ساخت قرار داشته هیچگونه گیم پلی برای بازی طراحی نشده است اما طبق صحبت سازندگان، گیم پلی بازی فراتر از واقعیت خواهد بود و خاطرات خوش نسخه های اول و دوم را تهدید نخواهد کرد.

رابین فلویدین از اعضای ارشد شرکت Toadman Interactive در مصاحبه ای اعلام کرد که ما این اطمینان خاطر را میدهیم که بازی همانند نسخه های اول و دوم جذاب و خاطره انگیز خواهد بود و تیم فعال بر روی بازی متشکل از اعضایی حرفه ای میباشند که بازی را به بهترین نحو خواهند ساخت. همچنین رابین فلویدین از فن های قدیمی و سرسخت بازی خواسته تا از طریق این لینک پیشنهادات خود در مورد بازی را با او در میان بگذارند. همچنین او اعلام کرد درجه بندی سنی بازی 15+ سال خواهد بود و بازی برای اشخاص بزرگسال طراحی خواهد شد.

Source

باورش سخته بازی مال 16-17 سال پیش انقدر هیتر داشته باشه ... ~X(%-( حق بدید آدم فکر کنه بعضی کامنتا فقط برای خودنمایی هست وگرنه بازی که صرفا برای خیلی از ماها نوستالژیک بوده انقدر دست وپا شکستن نداره ... همون گیمپلی فراسختش ( در حدی بود که یه بار سر نسخه دوم قاب کیس رو شکستم از فرط عصبانیت) برای ما کافی بود ... با IGI و Delta Force و HALO و MOH و ولفنشتاین خیلی از ما ها شوتر باز شدیم ...

• Like
Reactions: Jack cooper
باورش سخته بازی مال 16-17 سال پیش انقدر هیتر داشته باشه ... ~X(%-( حق بدید آدم فکر کنه بعضی کامنتا فقط برای خودنمایی هست وگرنه بازی که صرفا برای خیلی از ماها نوستالژیک بوده انقدر دست وپا شکستن نداره ... همون گیمپلی فراسختش ( در حدی بود که یه بار سر نسخه دوم قاب کیس رو شکستم از فرط عصبانیت) برای ما کافی بود ... با IGI و Delta Force و HALO و MOH و ولفنشتاین خیلی از ما ها شوتر باز شدیم ...
من الانم IGI رو روی سیستمم دارم و بعضی وقتا بازی میکنم. واقعا یکی از بازیایی هست که واسه هاردکور شدن میشه روش حساب کرد. کوچکترین اشتباه باعث میشه تمام زحماتت بر باد بره چون هیچ چک پوینتی وجود نداره توی بازی.

WET سال 2008 توسط اکتی تا کنسل شدن رفته بعدا توسط Behaviour Interactive ساختش ادامه داده میشه بتزدا هم صرفا ناشر بوده و بس خود IP احتمالا مال Behaviour Interactive هستش پارسال هم کسی چیزی نگفته بود در مورد ادامش من خودم تو تاپیک E3 بتزدا نظرسنجی گذاشتم ببینم از این عناوین ضعیفی که بتزدا ناشرش بود دوست دارین کدوم برگرده حالا از کجا اون خود بتزدا رو اوردی خدا داند :D:|
اوه:| وقتی که پست گزاشتم به این فکر کردم که شاید فقط نظرسنجی بوده ولی بادم میومد یکی تو توییتر یچی گزاشته بود نزاشته بود؟:D به هرحال 2 درحال ساخت بوده:D
شماره چندمشو میگی؟ دومیشو میگی که 1.4 گیگه؟ اولیش که حدود 350 مگ بود که این حجم قشنگ توی سی دی جا میشه.
یه نسخه dvd هم مثل اینکه داشته توش کات سین بوده............

نمیدونم اصلا برای چی میگن سخت بوده. :-? منم با تکرار و تمرین تقریبا همین مدلی جلو میرفتم:
watch?v=0mrVXFLXHn4
یکم باگ هاش توی بعضی جاهاش دردسرساز بودن ولی خود بازیش سخت نبود.

یعنی فقط کات سین خالی بوده؟ شماره چندمش؟ اگه حالا عدد گفت. هی ما رو میپیچونه :D
1

یاد بازیای قدیمی بخیر که واقعی بود.
مکس پین
فریدوم فایترز
ای جی ای
هیتمن
نه فضایی بود نه تخیلی.
الان هربازی معرفی میشه یا دشمنا زامبی ان یا موجودات عجیب الخلقه.
چجور سلیقه ای پیدا کردن این گیمرا
بازم دم راک استار و آنچارتد گرم

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

خب شماره اولش یک نسخه Rip حدودا 70 مگی داشته که بدون کات سین بوده و همچنین یک نسخه کات سین دار (فول) حدودا 350 مگی داشته.
نکته مهمی که میخواستم بگم اینه که اون قضیه DVD چی بود که گفتی؟ چون حتی حجم 350 مگ هم باز توی CD جا میشه.
نمیدونم تو youtube خیلیا میگفتن واسه ما اخرش کات سین نداشت یسری میگفتن نسخه dvd داشت ببین کات سین in game نمیگما!

میدونم چی میگی. ولی بازیش توی حالت Full ISO (کامل ترین حالت ممکن) که توسط گروه قدیمی DEVIANCE از SCENE ریلیز شده حجمش 325 مگه.
توی حالت Rip (اونی که فقط in game کات سین داره) هم 70 مگه.
در نتیجه اصلا حجمش در حدی نیست که بخواد نیازی به DVD پیدا بشه. حالا باز IGI 2 رو میگفتی یه چیزی. چون اون 1.4 گیگه.
اره حرف اونا هم شاید درست نباشه ولی به هرحال خیلیا تو خارج و 90 درصد تو ایران اون نسخه 70mb داشتن

با igi و مافیا 1 و یه بازی استراژیک دیگه که اسمشو یادم رفته :D گیمینگو شروع کردم ..خبر خوبی بود ولی انگار ارزوی ریمیک مافیا 1و بگور می برم!

یاد بازیای قدیمی بخیر که واقعی بود.
مکس پین
فریدوم فایترز
ای جی ای
هیتمن
نه فضایی بود نه تخیلی.
الان هربازی معرفی میشه یا دشمنا زامبی ان یا موجودات عجیب الخلقه.
چجور سلیقه ای پیدا کردن این گیمرا
بازم دم راک استار و آنچارتد گرم

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
کلا شروع صنعت بازی با عناوین تخیلی بوده :D از پک من و space Invaders بگیر تا ماریو زلدا و سونیک تا اینورتر ولفنیشتاین و دووم. شما یک نگاهی به بازی ها کنی میبینی بیشتر بازی های تخیلی ژانر اصلی بودند تا بقیه.
پ.ن: انچارتد هم تخیلیه:-"

انقدر گفتید igi حوس کردم برم دانلودش کنم بازی زیر خاکی رو
راستی من دنبال یه بازی قدیمی میگردم زمانی که مکس پین 1 نسخه نوین پندار رو خریدم پشت کاور مکس پین تبلیغش بود گروه سرخ یا ارتش سرخ بازیش هم نکردم ولی از کاورش خوشم اومد انگار تو مریخم بود کسی اسم انگلیسی بازی رو میدونه؟

نمیدونم اصلا برای چی میگن سخت بوده. :-? منم با تکرار و تمرین تقریبا همین مدلی جلو میرفتم:
watch?v=0mrVXFLXHn4
یکم باگ هاش توی بعضی جاهاش دردسرساز بودن ولی خود بازیش سخت نبود.

یعنی فقط کات سین خالی بوده؟ شماره چندمش؟ اگه حالا عدد گفت. هی ما رو میپیچونه :D
به نظرم تنها آسونی بازی این بود که اگه تو بوته ها پنهان میشدی حتی اگه از روت هم رد میشدن نمیفهمیدن ... بگذریم از نشونه گیری داغون شخصیت بازی و برعکس برای دشمنان و اون نداشتن چکپوینت

• Wow
Reactions: River Phoenix
راستی من دنبال یه بازی قدیمی میگردم زمانی که مکس پین 1 نسخه نوین پندار رو خریدم پشت کاور مکس پین تبلیغش بود گروه سرخ یا ارتش سرخ بازیش هم نکردم ولی از کاورش خوشم اومد انگار تو مریخم بود کسی اسم انگلیسی بازی رو میدونه؟
red faction بوده احتمالا

Red Alert نبود؟

تا حدودی درسته و گاهی اوقات نشونه گیری باگ داشت ولی طبق لینک یوتیوبی که توی پست قبلی بهتون دادم اکثر مواقع میشد افراد دشمن رو با گزینه Zoom اسلحه Sniper از فاصله های دور هدف گرفت و کشت. توی اون ویدیو که طرف توی درجه سختی Hard بازی رو ظرف 3 ساعت تموم کرده بخوبی ملاحظه میکنید که اکثر اوقات قبل از اینکه وارد محوطه دشمن بشه افراد دشمن رو با Sniper میکشه. یعنی انگار که تنظیمات گرافیکی روی حداکثر گذاشته شده و میدان دید کرکتری که شما هدایتش میکنید بیشتر شده و به همین دلیل اون باگ که فقط از نزدیک میتونست بکشه از بین رفته. توی GTA San Andreas هم خوب یادمه یه همچین گزینه گرافیکی ای بود و اگه میدان دید کرکتر روی کمترین حالت میزاشتی نمیتونست دشمنی که فقط باهات 10 متر فاصله داره رو با تفنگ بکشه.

اون جریان پنهان شدن توی بوته ها رو گفتید و خاطراتم از بازی زیبای Shadow Tactics: Blades of the Shogun هم زنده شدن. مرسی.
(توی بوته ها که پنهان میشدم، نیروی اصلی دشمن تا نزدیکم میومد و با صدای بامزه ای می گفت: ! Where did he go? ... Vanished) :D
البته که اون موقعها اوایل دوران پی سی گیمری من بود و نه از این ترفند ها سر در میاوردم و نه از تیرینر و نه هاردکور گیمر بودم:-bd

• Smile
Reactions: River Phoenix

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or