عنوان IGI 3 معرفی شد

" MaMaSaN "

⚡ REBEL ⚡
کاربر سایت
kskm_igi3_2785643.jpg

عنوان خاطره انگیز IGI که تقریبا تمامی گیمرها با نسخه های اول و دوم آن خاطره دارند قرار است با نسخه ی سوم یا Origins مجددا به جمع گیمرها بازگردد! امروز و در خبری شرکت Toadman Interactive با انتشار تیزری اعلام کرد که در حال کار بر روی نسخه ی سوم عنوان IGI میباشد و این عنوان دنباله ای برای نسخه ی دوم بازی میباشد. کمپانی Toadman Interactive اعلام کرده که این عنوان برای سال 2021 برنامه ریزی شده است و به احتمال بالا برای کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد.

طبق صحبت سازندگان، سبک بازی همانند نسخه های قبل FPS خواهد بود و البته گفته شده که بازی هنوز در مراحل اولیه ی ساخت قرار داشته هیچگونه گیم پلی برای بازی طراحی نشده است اما طبق صحبت سازندگان، گیم پلی بازی فراتر از واقعیت خواهد بود و خاطرات خوش نسخه های اول و دوم را تهدید نخواهد کرد.

رابین فلویدین از اعضای ارشد شرکت Toadman Interactive در مصاحبه ای اعلام کرد که ما این اطمینان خاطر را میدهیم که بازی همانند نسخه های اول و دوم جذاب و خاطره انگیز خواهد بود و تیم فعال بر روی بازی متشکل از اعضایی حرفه ای میباشند که بازی را به بهترین نحو خواهند ساخت. همچنین رابین فلویدین از فن های قدیمی و سرسخت بازی خواسته تا از طریق این لینک پیشنهادات خود در مورد بازی را با او در میان بگذارند. همچنین او اعلام کرد درجه بندی سنی بازی 15+ سال خواهد بود و بازی برای اشخاص بزرگسال طراحی خواهد شد.

Source

البته که اون موقعها اوایل دوران پی سی گیمری من بود و نه از این ترفند ها سر در میاوردم و نه از تیرینر و نه هاردکور گیمر بودم:-bd

خب بعضی از دوستان اشاره کرده بودن که اعصابشون خرد شده و بعدا با ترینر خودشونو خالی کرده بودن. ولی خداوکیلی از اون دسته از بازی ها نیست که ترینر احتیاج داشته باشی.
منم همون موقع ها مثل شما در اوایل دوران پی سی گیمری خودم بودم ولی هر مرحله از IGI رو اینقدر میرفتم تا جای دشمنا رو حفظ بشم و بدونم کجا بهتره از sniper استفاده کنم و کجا باید دوربین ها رو با تیر بزنم که دشمنا نریزن سرم و کدوم اتاق ها هستن که فقط مهمات دارن و میشه بدون استرس داخلشون رفت. هر مرحله رو میانگین بخوام بگیرم بالای 7 یا 8 بار میرفتم تا آخرش اون مرحله رو درست و حسابی رد میکردم. ترفند و ترینر هم نمیخواست. مهمترین عوامل بنظرم حفظ بودن مکان دشمن و زمان حمله دشمن هستن و اینکه قبل از بازی شکمت سیر باشه که چند ساعت بشینی پای بازی و به همه چی دقت کنی. همین. :D

خب بعضی از دوستان اشاره کرده بودن که اعصابشون خرد شده و بعدا با ترینر خودشونو خالی کرده بودن. ولی خداوکیلی از اون دسته از بازی ها نیست که ترینر احتیاج داشته باشی.
منم همون موقع ها مثل شما در اوایل دوران پی سی گیمری خودم بودم ولی هر مرحله از IGI رو اینقدر میرفتم تا جای دشمنا رو حفظ بشم و بدونم کجا بهتره از sniper استفاده کنم و کجا باید دوربین ها رو با تیر بزنم که دشمنا نریزن سرم و کدوم اتاق ها هستن که فقط مهمات دارن و میشه بدون استرس داخلشون رفت. هر مرحله رو میانگین بخوام بگیرم بالای 7 یا 8 بار میرفتم تا آخرش اون مرحله رو درست و حسابی رد میکردم. ترفند و ترینر هم نمیخواست. مهمترین عوامل بنظرم حفظ بودن مکان دشمن و زمان حمله دشمن هستن و اینکه قبل از بازی شکمت سیر باشه که چند ساعت بشینی پای بازی و به همه چی دقت کنی. همین. :D
دقیقا منم کار شما رو میکردم ( سر دارک سولز 1 هم همین ماجرا بود) ... با چهار - پنج بار تکرار کردن مرحله ها رو تموم می کردم ... ولی از حق نگذریم این نداشتن چک پوینت واقعا رو اعصاب بود

• Like
Reactions: River Phoenix
وااای چه خاطراتی داشتیم اون زمان هم 1 عالی بود و هم دو . ولی دوستان یه چیزی برام خیلی جالبه قبلا هر بازی میومد میخریدیم و تموم میکردم خیلی زود حال حوصله مون خیلی بود الان مثل قبل نیست بازی ها یا ما فرق کردیم ! اکثریت بازی هخارو نصفه میریم یا خوشمون نیومد بعد از یه مرحله پاک ولی اون زمان همه بازی ها عالی بودن هیتمن . مکس پین . آی جی آی .جی تی آ . درایور . مافیا یادش همه شون بخیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or