عنوان جدید Remedy در راه است

• Thread starter Thread starter Techman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Techman

کاربر سایت
43182338246306662508.jpg

عنوان جدید Remedy در راه است

خبر خوب برای طرفداران Alan Wake این است که می توانند این عنوان را با 75 درصد تخفیف و تنها با 8,99€ از Steam تهیه نمایند و به وسیله آن گیمر های PC می توانند عناوین Alan Wake، Alan Wake: American Nightmar، و آیتم های اضافی Alan Wake Collector’s Edition را باهم داشته باشند. ولی صبر کنید این تمام ماجرا نیست احتمالا در سال 2013 ما شاهد رونمایی از Alan Wake 2 خواهیم بود، حداقل امیدواریم که این طور باشد.

در پیج رسمی فیس بوک Alan Wake ، شرکت Remedy اعلام کرده است که به زودی خبر بزرگی راجب پروژه ای که در این مدت مشغول به ساختش بوده اند را اعلام خواهد کرد.
نکته جالبی که Remedy به آن اشاره می کند این است که آنها در حال کار بر روی " نسخه ای جدید از یک عنوان هستند " .

علاوه بر این آقای Sam Lake نویسنده عناوین Alan Wake و Max Payne هم اعلام کرد که Remedy امسال از عنوانی که در این مدت در حال ساختش بوده رونمایی خواهد کرد.
52717741983867535655.jpg

البته در سال پیش هم Sam Lake به اذیت کردن هواداران پرداخته بود. در ماه ژوئن بود که وی در بلاگی اقدام به انتشار تصاویر و شخصیت هایی کرده بود که شباهت زیادی به عنوان Alan Wake داشتند.
با این که هیچ چیز بدرد بخوری از این بلاگ نمی شد بدست آورد اما به نظر می رسد که سازندگان راه خوبی را برای بازاریابی و تشنه تر کردن هرچه بیشتر هواداران برای ادامه عنوان Alan Wake پیدا کرده اند !

منبع

شایعات Mondoxbox معمولا به واقعیت تبدیل میشه، لعنت بهشون اگه خالی بسته باشن :| :| :| باز هایپمون چسبید تو سقف :| :دی

---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------

شایعه نیست، یه عکس از خودشون در آوردن و خبرشون در مورد همین صحبت Remedy بوده :| هایپ باز اومد پایین :دی

وقتی بعد از دو سال میان بازسازی Death Rally رو معرفی میکنن، احتمال اینکه بعد از سه سال بیان یه بازی واسه iOS معرفی کنن کم نیست :دی اونم وقتی که خودشون گفته بودن یه بازی AAA و یه بازی iOS در حال ساخت دارن. به هر حال این همه وقت شایعه AW2 بوده، من ترجیح میدم تا وقتی که خبر قطعی نیاد دیگه شایعات رو باور نکنم :دی راستی Sam Lake اولین کار نویسندگی که تو Remedy انجام داده مربوط به همون Death Rally هست.

مگه remedy سر Death Rally هایپی کرده بودند ؟! معرفیه بازی یدفعه شد و خیلی راحت اومد ولی اینها چند 2 ساله دارند میگن ما یه بازی aaa داریم میسازیم و انحصاری 360 هم هست بعد خبر تکنولوژی جدیدشون سر انیمیشنهای فیس کارکترها و ............. بعد اونوقت بنظرت این خبرها چی میشه .

The new year starts with good news: Alan Wake Franchise is -75% on Steam. Even greater Remedy news to come in 2013...
یعنی خبر بزرگشون و قول خودشون بالاخره بعد مدتها یه بازی IOS هست ؟!

مگه remedy سر Death Rally هایپی کرده بودند ؟! معرفیه بازی یدفعه شد و خیلی راحت اومد ولی اینها چند 2 ساله دارند میگن ما یه بازی aaa داریم میسازیم و انحصاری 360 هم هست بعد خبر تکنولوژی جدیدشون سر انیمیشنهای فیس کارکترها و ............. بعد اونوقت بنظرت این خبرها چی میشه .

یعنی خبر بزرگشون و قول خودشون بالاخره بعد مدتها یه بازی IOS هست ؟!
طبق اون خبر استخدامشون احتمال هر دو تا وجود داره :دی منتظر بازی iOS باشی و بعد AW2 تایید بشه خیلی بهتر و قابل هضم تر از اینه که منتظر AW2 باشی و بعدش بازی iOS تایید بشه :دی دیگه از من گفتن بود :دی

طبق اون خبر استخدامشون احتمال هر دو تا وجود داره :دی منتظر بازی iOS باشی و بعد AW2 تایید بشه خیلی بهتر و قابل هضم تر از اینه که منتظر AW2 باشی و بعدش بازی iOS تایید بشه :دی دیگه از من گفتن بود :دی

این پستت منطقیه :دی خب منم گفتم که باهات موافقم که سر هایپ نشدن :دی

با اینکه فن PSام باید بگم یکی از بهترین بازیهای این نسل برای من بود.
در کل بین بازیهای X360 این بازی به همراه Halo خیلی برام قابل احترامن.>:d

وقتي اولين بار كار جديد سم ليك و تيمش معرفي شد قشنگ يادمه كه از ديدن تصاوير بازي فكم به زمين چسبيده بود و از همون موقع عاشق بازي شده بودم.

بازي از همان ابتدا قرار بود كه به صورت Open World ساخته شود و نظر بر اين بود كه اين عنوان ميتواند آزادي عمل زيادي را در اختيار مخاطبانش قرار دهد.

6.jpg

اما كمي بعد اين پرونده كمي تغيير كرد و تصميم بر اين شد كه Alan Wake به عنواني تاريك تر و سنگين تر از هميشه تبديل شود.پس بازي دچار تغييرات اساسي شد و طراح هاي قبلي كنار زده شدند و عنواني جديد بر روي همان پايه و اساس قبلي بنا شد با اين تفاوت كه ديگر با يك عنوان Open World كامل رو به رو نبوديم و بازي بيشتر روند خطي پيدا كرده بود و در مقابل به كيفيت و اتمسفر گيراي بازي توجه بيشتري شده بود.

كمي بعد، از Alan Wake به صورت كاملا رسمي پرده برداري شد و عنواني تاريك تر از هميشه در مقابل ديده ي همگان به نمايش درآمد و توانست از همان ابتدا خودش را عنواني بزرگ جلوه دهد و نظر طرفداران زيادي را به خودش جلب كند.

Alan_Wake_Game_Cover.jpg

كمي بعد رفته رفته سطح انتظارات از بازي بالا رفت و با گسترش روزانه ي بازي سطح توقعات نيز بالاتر ميرفت.سرانجام بازي در اواسط سال 2010 عرضه شد و توانست بسياري از توقعات را برآورده كند اما انتظارات بيش از حد از اين عنوان باعث شد تا نتواند موفقيتي چشم گير را رقم بزند. اما بازي پس از آن در تمامي مباحث و مجلات گوناگون مورد تحسين قرار گرفت و در همه جا از اتسمفر گيرا، داستان قوي و روايت عالي آن، جلوه هاي بصري زيبا و ديگر موارد آن ياد شد.
---
خودم از اين عنوان بسيار لذت بردم اما اگه اين بازي جديد Alan Wake 2 باشه كمي دور از ذهنه كه اين عنوان در E3 معرفي و در اواخر سال جاري عرضه بشه بيشتر احتمال ميدم كه به عنوان لانچ تايتل نسل بعد ازش پرده برداري بشه و با توجه به فروش كم نسخه قبلي و حمايت نسبتا كم Microsoft اين احتمالم وجود داره كه بازي جديد يك عنوان مولتي پلتفرم باشه نه يك عنوان انحصاري.

چقدر منتظرم یه خبر جدید از آلن بشه ولی انگار نه انگار.
از e3 پارسال الکی خودم رو منتظر نگه داشتم و هردفعه هم کلی هایپ شدم ولی بازم خبری نشده.
AW 2 که بعید میدونم برای این نسل بیاد ولی به همون اسپین آف هم راضی ـیم:d(که بازم نیست:d)

یعنی میشه به صورت کاملا حماسی خبر مکس پین بعدی تأیید شه که توسط رمدی ساخته میشه ؟ :crying1:

فرهود جان من چرت و پرت تلاوت نكن. :d
مكس پين كه ديگه مال راك استار هست. از طرفي فروش بالاي مكس پين ٣ هم باز اونها رو راضي نكرد (بيش از ٤ ميليون).
اما Alan Wake مال خود Remedy هست و احتمالش خيلي بالاهست كه شماره ٢ ساخته بشه.

دوستان این بازی که برای ios هست معلوم هست اصلا چیه ؟ یعنی سبکش ؟ اسمش؟ هیچ چیزی از این بازی نگفتند؟ یعنی امکان داره یه mini alan wake باشه؟
بعد یه سوال دیگه اگه alan wake 2 ریلیز بشه تو همین نسل نسخه ی pc همزمان با xbox میاد یا با تاخیر؟؟
ممنون

اونور Nelson یه حرکاتی در مورد ایکس باکس بعدی زده ، اگه راست باشه ، 101% لانچ ایکس باکس بعدی میشه ! انحصاری اونم !

بعد یه سوال دیگه اگه alan wake 2 ریلیز بشه تو همین نسل نسخه ی pc همزمان با xbox میاد یا با تاخیر؟؟

بری نسل بعد که حالا حالا ها فکر نسخه -C نباشین ( شاید کلا نباشین ! ) ، این نسل هم بشه مطمئنا با تاخیر میاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or