عنوان جدید Remedy در راه است

• Thread starter Thread starter Techman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Techman

کاربر سایت
43182338246306662508.jpg

عنوان جدید Remedy در راه است

خبر خوب برای طرفداران Alan Wake این است که می توانند این عنوان را با 75 درصد تخفیف و تنها با 8,99€ از Steam تهیه نمایند و به وسیله آن گیمر های PC می توانند عناوین Alan Wake، Alan Wake: American Nightmar، و آیتم های اضافی Alan Wake Collector’s Edition را باهم داشته باشند. ولی صبر کنید این تمام ماجرا نیست احتمالا در سال 2013 ما شاهد رونمایی از Alan Wake 2 خواهیم بود، حداقل امیدواریم که این طور باشد.

در پیج رسمی فیس بوک Alan Wake ، شرکت Remedy اعلام کرده است که به زودی خبر بزرگی راجب پروژه ای که در این مدت مشغول به ساختش بوده اند را اعلام خواهد کرد.
نکته جالبی که Remedy به آن اشاره می کند این است که آنها در حال کار بر روی " نسخه ای جدید از یک عنوان هستند " .

علاوه بر این آقای Sam Lake نویسنده عناوین Alan Wake و Max Payne هم اعلام کرد که Remedy امسال از عنوانی که در این مدت در حال ساختش بوده رونمایی خواهد کرد.
52717741983867535655.jpg

البته در سال پیش هم Sam Lake به اذیت کردن هواداران پرداخته بود. در ماه ژوئن بود که وی در بلاگی اقدام به انتشار تصاویر و شخصیت هایی کرده بود که شباهت زیادی به عنوان Alan Wake داشتند.
با این که هیچ چیز بدرد بخوری از این بلاگ نمی شد بدست آورد اما به نظر می رسد که سازندگان راه خوبی را برای بازاریابی و تشنه تر کردن هرچه بیشتر هواداران برای ادامه عنوان Alan Wake پیدا کرده اند !

منبع

من دیگه یاد گرفتم که الکی خودم رو هایپ نکنم :دی این بازی هم احتمالا همون بازی iOS ـی هست که قبلا واسش درخواست کارمند داده بودن، توصیه میکنم شما هم زیاد خودهایپی نکنید :دی
این خبر را سم لیک داده بعد اونقت مثله اینه که این بازی ios داستان غنی داره ؟! لول :دی رمدی قبل از این خبرها خبر ساخته شدن یه بازی AAA به 360 را داده بوده و احتمال یه بازی بزرگ خیلی بیشتر از خبر مربوط به ماله تو هست ;;) هرچند حرفت را در مورد هایپ نکرنه خودمون را قبول دارم :دی

Alan Wake 2 :crying1:
من دیگه یاد گرفتم که الکی خودم رو هایپ نکنم :دی این بازی هم احتمالا همون بازی iOS ـی هست که قبلا واسش درخواست کارمند داده بودن، توصیه میکنم شما هم زیاد خودهایپی نکنید :دی
داشتم پستا رو میخوندم منتظر بودم ببینم پست دادی یا نه که میبینم داری هایپ زدایی میکنی :دی
محمد یادته سر E3 چقدر الکی خودمون رو هایپ کردیم ولی هیچ خبری نشد :( الان من هم قصد دارم به شیوه تو عمل کنم تا بعدا حالم گرفته نشه :دی محمد راست میگه اصلا از کجا معلوم AW2 باشه از لحن نوشته Sam Lake معلومه Alan Wake نیست :-":دی

فعلا جبهه ی مایکروسافت خیلی خالیه تو امسال ... به جز گیرز فعلا چیزی برای ارائه نداره ... مگر اینکه همین اول سالی بشینن یه فکری به حال خودشون بکنن ... جلوی غول هایی مثل : GOW :Ascension ,TLOU,Beyond نمیشه یه تنه با یه گیرز اسیپین آف ایستادگی کرد!

من دیگه یاد گرفتم که الکی خودم رو هایپ نکنم :biggrin1: این بازی هم احتمالا همون بازی iOS ـی هست که قبلا واسش درخواست کارمند داده بودن، توصیه میکنم شما هم زیاد خودهایپی نکنید :biggrin1:
اینا برای 2 عنوان دارند استخدام می کنند یکیش همین عنوان IOS هست که تقریبا لیست آخرین بار دیدم تقریبا پر شده بود یکی عم یه عنوان AAA بود که تقریبا اکثرش خالی بود :دی
اگه AW2 هم باشه باز بعیده به این زودیا منتشر بشه فقط در حد معرفیه به نظرم بیشتر منم فکر کنم عنوان IOS باشه و AW2 بره برای 2014

AW از معدود بازی‌هایی بود که کاملا استوار بر داستانش بود و به عبارتی این داستان بود که اتمسفر رو می‌ساخت. سم لیک نشون داده که استاد خلق اتمسفر به محوریت داستانه. این رو چه در مکس‌پین و چه در AW ثابت کرده.

AW از معدود بازی‌هایی بود که کاملا استوار بر داستانش بود و به عبارتی این داستان بود که اتمسفر رو می‌ساخت. سم لیک نشون داده که استاد خلق اتمسفر به محوریت داستانه. این رو چه در مکس‌پین و چه در AW ثابت کرده.

علاوه بر داستان گیم پلی خوبی هم داشت و در واقع از معدود بازیایی بود که یه داستان عالی و منحصر به فرد داشت و گیم پلی خوبی هم داشت در واقع یه بالانسی بین این دو تا برقرار بود

این خبر را سم لیک داده بعد اونقت مثله اینه که این بازی ios داستان غنی داره ؟! لول :دی رمدی قبل از این خبرها خبر ساخته شدن یه بازی AAA به 360 را داده بوده و احتمال یه بازی بزرگ خیلی بیشتر از خبر مربوط به ماله تو هست ;;) هرچند حرفت را در مورد هایپ نکرنه خودمون را قبول دارم :دی
Sam Lake صرفا به عنوان نویسنده تو Remedy فعالیت نمیکنه :دی بعدش اگه این بازی یه AAA واسه 360 بود که خود مایکروسافت زودتر از اینا هایپش می کرد :دی

Sam Lake صرفا به عنوان نویسنده تو Remedy فعالیت نمیکنه :دی بعدش اگه این بازی یه AAA واسه 360 بود که خود مایکروسافت زودتر از اینا هایپش می کرد :دی
آخه خبرهای این شکلی زیاد رسمی محسوب نمیشن ! :دی مثلاً سازنده های Killzone هم چند روز پیش گفتن سال 2013 سال خیلی بزرگی برامون هست (یعنی تابلوئه یه بازی میخوان معرفی کنن) ولی خود سونی چیزی نگفته ! :دی
بیشترین احتمال رو میشه همون AW2 برای نسل بعد داد. دیگه خیلی احتمالش کمه که این روزها یه بازی First Party تازه معرفی بشه و همین نسل هم بیاد.
ولی حیف که کلاً این نسل بعد برای اکثر ماها تبدیل به یه آرزوی دست نیافتنی میشه با این قیمت ها و مشکلات کپی خور شدن و ... :(

آخه خبرهای این شکلی زیاد رسمی محسوب نمیشن ! :دی مثلاً سازنده های Killzone هم چند روز پیش گفتن سال 2013 سال خیلی بزرگی برامون هست (یعنی تابلوئه یه بازی میخوان معرفی کنن) ولی خود سونی چیزی نگفته ! :دی
بیشترین احتمال رو میشه همون AW2 برای نسل بعد داد. دیگه خیلی احتمالش کمه که این روزها یه بازی First Party تازه معرفی بشه و همین نسل هم بیاد.
ولی حیف که کلاً این نسل بعد برای اکثر ماها تبدیل به یه آرزوی دست نیافتنی میشه با این قیمت ها و مشکلات کپی خور شدن و ... :(
من از این می ترسم :دی
Remedy is hiring

من از این می ترسم :دی
Remedy is hiring
این رو ندیده بودم ! :دی (یا دیده بودم و یادم رفته ؟!)
ولی آخه Remedy خیلی وقته خبر خاصی ازش نیست. AW اواسط 2010 اومد و الآن 2.5 سال میگذره !
فکر نکنم کل تیم Remedy هم روی American Nightmare کار کرده باشن و احتمالاً یه بخشی از استودیو مشغول کار روش بودن. انجین و اینا هم که آماده هست و از این نظر دیگه مشکلی ندارن ! :دی کلاً اگه اتفاق خاصی نیفتاده باشه ، دیگه زمانش هست که توی 2013 یه خبری از پروژه بزرگ بعدیشون بشه.

شاید هم یه عنوان مشترک بین این نسل و نسل بعد... مثلا هم باری 360 بیاد و هم 720 ... اواخر نسل قبل هم شاهد همین چیزها بودیم... حتی بعد از عرضه کنسول های این نسل یکی دو سالی بازی خوب میومد دیگه بعدش یواش یواش رفتند کنار ...
البته اینم اضافه کنم اگه Remedy روی ویندوز هم توی نسل بعد حساب ویژه ای باز کنه حداقل به اندازه همین نسل باز شاید زیاد جای نگرانی نباشه نداشتن کنسول نسل بعد توی چند سال اول! :دی

سم لیک به هر حال همه به عنوان یه نویسنده ی بزرگ ازش یاد میکنند و وقتی کسی این خبر را میده که سم لیک هست و میگه یه بازی بزرگ این بازی نمیتونه یه بازی IOS باشه . و مورد دیگه به قول تو بعد تقریبا 3 سال اینها میخوان بازیه بزرگ IOS معرفی کنند ؟:lol: اینه که میگم منطق نداری :دی

این رو ندیده بودم ! :دی (یا دیده بودم و یادم رفته ؟!)
ولی آخه Remedy خیلی وقته خبر خاصی ازش نیست. AW اواسط 2010 اومد و الآن 2.5 سال میگذره !
فکر نکنم کل تیم Remedy هم روی American Nightmare کار کرده باشن و احتمالاً یه بخشی از استودیو مشغول کار روش بودن. انجین و اینا هم که آماده هست و از این نظر دیگه مشکلی ندارن ! :دی کلاً اگه اتفاق خاصی نیفتاده باشه ، دیگه زمانش هست که توی 2013 یه خبری از پروژه بزرگ بعدیشون بشه.

اریا خودشون گفتند که روی American Nightmare فقط بخشی کوچک از تیمشون که 10 و 15 نفره بودند کار کردند یکی از مسولینش تو فرومشون گفته بود تیم اصلی داشتند روی یه عنوان دیگه و AAA کار میکردند که شایعه هم نیست خودشون خبرشون را داده بودند که دارند روی یه بازی AAA و انحصاری برای 360 کار میکنند که بعدا دیگه خبری ازشون نشده و در اینده چه اتفاقی می افته که بازی انحصاری میخواد باشه یا نه و.............؟ ( البته اگه ناشر عناوینه REMEDY میخواست عوض بشه تا الان باید خبرش اومده بود ! و فکر نکنم ناشر بازی و عوض بشه و همون مایکروسافت هست به احتمال زیاد ) به هر حال تیم به صورت تابلو و حتی به زبان خودشون مشخصه که دارند روی یه عنوان مهم کار میکنند . و به قول خودت بعد 2.5 سال باید دیگه کم کم بازی را معرفی کنند وگرنه اگه بخواند مثل شماره 1بازی بازی را 4 و 5 سال طول بدند همون بلای قبلی سرشون میاد !

در مورد معرفی بازی در این سال و اومدنش همین نسل اتفاقا اصلا هم دیر نشده تازه اوله سال جدیده مایکروسافت میتونه یه نمایشگاه X13 تدارک ببینه و یا همین GDC معرفی کنه بازی را و..........

آخرین ویرایش:
سم لیک به هر حال همه به عنوانم یه نویسنده ی بزرگ ازش یاد میکنند و وقتی کسی این خبر را میده که سم لیک هست و میگه یه بازی بزرگ این بازی نمیتونه یه بازی IOS باشه . و مورد دیگه به قول تو بعد تقریبا 3 سال اینها میخوان بازیه بزرگ IOS معرفی کنند ؟:lol: اینه که میگم منطق نداری :biggrin1:
وقتی بعد از دو سال میان بازسازی Death Rally رو معرفی میکنن، احتمال اینکه بعد از سه سال بیان یه بازی واسه iOS معرفی کنن کم نیست :دی اونم وقتی که خودشون گفته بودن یه بازی AAA و یه بازی iOS در حال ساخت دارن. به هر حال این همه وقت شایعه AW2 بوده، من ترجیح میدم تا وقتی که خبر قطعی نیاد دیگه شایعات رو باور نکنم :دی راستی Sam Lake اولین کار نویسندگی که تو Remedy انجام داده مربوط به همون Death Rally هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or