عنوان جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nevan

کاربر سایت
بنابر عکس جدیدی که در صفحه ی FB ی سری بازی های Call of Juarez قرار گرفته است، احتمال دارد عنوان جدیدی از این سری در راه باشد.

SuzF3-600x222.png

آخرین بازی از سری Call of Juarez بازی The Cartel بود که سعی داشت این سری را به دنیای مدرن بیاورد، اما عکس بالا نشان از این دارد که این سری دوباره به غرب وحشی باز گشته است، اما با توجه به این که این تاریخی که در عکس درج شده، فرداست، هر چیزی در این زمان کوتاه امکان پذیر است.

منبع

همیشه خوش خبر باشی.عاشق دو نسخه اول این بازیم، مخصوصا نسخه اولش که با کارکتر بیلی زندگی کردم.

آقا واقعا نسخه اولش شاهکار بود.گفتی بیلی یاد اون مرحله که باید خرگوش شکار میکردیم افتادم:dچه فازی میداد.

یادش بخیر کال اف خوارز 1.اون کشیشه یادم نی اسمش چی بود ولی خیلی باحال بود.با یه دستش میتونستی کتاب مقدس انجیل دستت بگیری با دستت دیگت هفتیر.یه ایه میخوندی یه نفرو نفله میکردی ای حال میداد!

این بازی هیچ وقت با red dead و شرکت غولش rockstar نمیتونه رقابت کنه ولی اگه به خاک پای red dead برسه همین الان پولشو میزارم کنار تا یک محیط جدید از وسترن باز بچشم

من نسخه قبل از کارتل یعنی call of juarez bound in blood رو بازی ردم اون هم شش بار ! یه شاهکار به تمام معنا بود ! داستان بسیار جذاب و گیرایی هم داشت . این نسخه نشون میده که برگشته به دوران غرب وحشی امیدوارم باحال باشه !

حالا نگیری زیر چک و لگد منو ولی کارتل مشکل اتمسفر و جو مدرن و ... نداشت ...

مشکلش کم کاری اساسی سازنده ها بود ...

همه چی از گیم پلی گرفته تا گرافیک و صداگذاری شخصیت ها و همه فاکتورهای دیگه مشکل داشت و معلوم بود سریع یه چیزی ساختن بره ....

ولی جو مدرن و New Wild West پتانسیل خوبی داشت اگه اینقدر تنبلی و کم کاری نمیکردن ...

خبر خوبی بود.
امیدوارم بازی تحت تاثیر RDR قرار نگیره و همون اول شخص بمونه.

یکی از شاخ ترین بازی های وسترن که اون موقع ترکوند! bound in blood بود ! 4بار بازیش رو تموم کردم فوق العاده بود این بازی .. امیدوارم اینم یه چیزی بشه تو اون مایه ها .

نسخه قبلی خیلی تکراری بود.
همه چی رو تو نسخه ی قبلی دیده بودم من بشخصه.
از اون تونله گرفته تا اون قلعه هه.همش از نسخه قبلی بود:|

کارتلش که بدجور نا امید کننده بود..اون زمان واقعا از ته دل حالم گرفت:d

خوشحال شدم..از دیدن این خبر امیدوارم به ریشه خودش برگرده!

عالی شد من که bound in blood رو خیلی دوست داشتم ولیthe cartel:-& امید وارم یکم send box گونه تر باشه

تنها راهی که میتونه گند Cartel رو پاک کنه اینه که اسم بازی رو بزارن Call of Juarez 3، یعنی کلا Cartel رو حساب نکنن :دی امیدوارم بازی دوباره اول شخص باشه و حداقل به همون خوبی دو قسمت اول باشه.

این بازی هیچ وقت با red dead و شرکت غولش rockstar نمیتونه رقابت کنه ولی اگه به خاک پای red dead برسه همین الان پولشو میزارم کنار تا یک محیط جدید از وسترن باز بچشم
دوست عزیز من هم مثل تو عاشقrdr هستم ولی چیزی که مهم است اینه که coj fps است و نمیشه مقایسشون کرد یعنی این بازی باید با هم سبک خودش مقایسه بشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or