عنوان جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nevan

کاربر سایت
بنابر عکس جدیدی که در صفحه ی FB ی سری بازی های Call of Juarez قرار گرفته است، احتمال دارد عنوان جدیدی از این سری در راه باشد.

SuzF3-600x222.png

آخرین بازی از سری Call of Juarez بازی The Cartel بود که سعی داشت این سری را به دنیای مدرن بیاورد، اما عکس بالا نشان از این دارد که این سری دوباره به غرب وحشی باز گشته است، اما با توجه به این که این تاریخی که در عکس درج شده، فرداست، هر چیزی در این زمان کوتاه امکان پذیر است.

منبع

خدایش نسخه یکش بازی فوق العاده قشنگی بود،تونسته بود سبک مخفی کاری خوبی رو پیاده کنه و داستانشم جالب بود.نسخه دوم با اینکه عالی بود ولی لذت نسخه اول رو نداشت چون اکشن تر شده بود.به شخصه آرزوم اینه که بازی عین نسخه اولش بشه هرچند بعید میدونم.
Techland بارها خودشو ثابت کرده اگه بودجه خوبی بهش بدن حتما بازی خوبی تولید میکنه.
برداران Techland ای اگه زبون فارسی میفهمید باید بهتون بگم طرفداران بازی دوس دارن این نسخه عین نسخه اولش باشه.

نسخه 2 این بازی خیلی خوب بود ولی این cartel اینقدر بد بود که من حتی بازیشو نخریدم ولی ازین عکس معلومه بازی دوباره به دنیای وسترن برگشته و همین میتونه خیلی به خوب شدن دوباره بازی کمک کنه

من نمیدونم rdr و coj به جز دنیای وسترن بودنشون چه ربطی به هم دارن یکی بازی open world و سوم شخص و دیگری بازی خطی و اول شخص حالا هی بیاین بازم بگین آره مثل rdr بشه خیلی خوب میشه ........

The Cartel که رسما به کل اعتبار سری CoJ گند زد.
اگه این نسخه برگرده به گذشته که عالی میشه.

کلا از عناوین یوبی سافت استقبال میشه !
COj عنوان خوبی هست اما آخریش یه خورده گند زد امیدوارم بتونن دوباره به روال سابقش بر گرده !

کلا از عناوین یوبی سافت استقبال میشه !
COj عنوان خوبی هست اما آخریش یه خورده گند زد امیدوارم بتونن دوباره به روال سابقش بر گرده !
یک خورده:-/از گند هم گندتر بود:-&
ولی فکر کنم داستان این نسخه ی جدید اگر معرفی بشه فرق بکنه

با احترامی که برای باقی بازیهای وسترن قائلم باید بگم هیچ بازی وسترنی نتونست دوئل رو به زیبایی COJ:BOBتو بازی پیاده کنه این نسخه فوق العاده بود امیدوارم برگردن به ریشه ها

با احترامی که برای باقی بازیهای وسترن قائلم باید بگم هیچ بازی وسترنی نتونست دوئل رو به زیبایی COJ:BOBتو بازی پیاده کنه این نسخه فوق العاده بود امیدوارم برگردن به ریشه ها

بنده هم با احترامی که به سری COJ دارم کلا تا حالا این بازی های وسترن در حد و اندازه Red Dead Redemption نیستن!!!

هر چقدر نسخه اول بازی عالی بودش در عوضش نسخه سوم بازی واقعا یه افتضاح تمام عیار بودش.امیدوارم نسخه جدید بازی بتونه افتضاح The Cartel رو جبران کنه.

بچه های مثل این که تریلر دادن بیرون:d
این هم سه تا عکس
1209069amcojgs001dd2012.jpg
1209069amcojgs002dd2012.jpg
1209069amcojgs003dd2012.jpg

---------- نوشته در 11:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 AM ارسال شده بود ----------

بازی 3013 میاد:d
پلتفرم هم معلومه دیگه:d

بازی معرفی شد
Call of Juarez: Gunslinger که برای PSN , XBLA , PC میاد.

بنده هم با احترامی که به سری COJ دارم کلا تا حالا این بازی های وسترن در حد و اندازه Red Dead Redemption نیستن!!!
این با red dead بحث چداست:d
اون ow هست:d
سوم شخص هم هست:d
کلا این یک کیف دیگه می ده>:d<

یادش بخیر Ray و Tomas
خودمو کشتم نسخه اولو گیر بیارم هیچ جا نبود...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or