عنوان جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nevan

کاربر سایت
بنابر عکس جدیدی که در صفحه ی FB ی سری بازی های Call of Juarez قرار گرفته است، احتمال دارد عنوان جدیدی از این سری در راه باشد.

SuzF3-600x222.png

آخرین بازی از سری Call of Juarez بازی The Cartel بود که سعی داشت این سری را به دنیای مدرن بیاورد، اما عکس بالا نشان از این دارد که این سری دوباره به غرب وحشی باز گشته است، اما با توجه به این که این تاریخی که در عکس درج شده، فرداست، هر چیزی در این زمان کوتاه امکان پذیر است.

منبع

بازی معرفی شد
Call of Juarez: Gunslinger که برای PSN , XBLA , PC میاد.

از بازی های دانلودی خوشم نمیاد:|
امیدم رو ازدست دادم:(

---------- نوشته در 12:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 PM ارسال شده بود ----------

یادش بخیر Ray و Tomas
خودمو کشتم نسخه اولو گیر بیارم هیچ جا نبود...
من خبر نداشتم بازی رو دارم:dگفتیم ببینم این بازی چی هست نصبش کردیم خر کیف شدیم:d
اگر شماره ی اولش نبود الان مخفی کاری بلند نبودم:d

cartel یه افتضاح به تمام معنا بود BIB واقعا فوقالعاده بود مخصوصا دوئل هاش واقعا سینمایی و زیبا کار شده بود
این یکی مثل آرکید هست فکر نمیکنم به اندازه یه بازی کامل بهش بها بدن ولی استقبال میشه :دی

فکر کنم از این بازی ها هست که خودش راه می ره:dاسم سبکش یادم نمیاد:dیعنی فقط ما باید تیراندازی کنیم:((

من هم با احترامی که برای شما قائلم میگویم اینجا را حمام زنانه نکنید و حرف دیگران را تکرار نکنید

اقا بازی دانلودیه! اون کارتل لجن رو روی دیسک دادن اینو شبکه لایو میدن ؟ اصلا امیدی بهش ندارم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or