عنوان جدیدی از سری Call of Juarez در راه است.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nevan

کاربر سایت
بنابر عکس جدیدی که در صفحه ی FB ی سری بازی های Call of Juarez قرار گرفته است، احتمال دارد عنوان جدیدی از این سری در راه باشد.

SuzF3-600x222.png

آخرین بازی از سری Call of Juarez بازی The Cartel بود که سعی داشت این سری را به دنیای مدرن بیاورد، اما عکس بالا نشان از این دارد که این سری دوباره به غرب وحشی باز گشته است، اما با توجه به این که این تاریخی که در عکس درج شده، فرداست، هر چیزی در این زمان کوتاه امکان پذیر است.

منبع

همیشه خوش خبر باشی.عاشق دو نسخه اول این بازیم، مخصوصا نسخه اولش که با کارکتر بیلی زندگی کردم.

وای کارتل رو بگو :دی نه به نسخه 2 که عالی بود نه به اون کارتل که فاجعه صنعت گیم بود به زور میشد تمومش کنی ولی به نظر ادم شدن این یکی رو مثل نسخه های 1 و 2 بر میگردونن به وسترن

کارتل فاجعه. دو عالی بود. یکش فوق العاده بود. من مثل 1 میخوام! :|:d

امیدوارم این بازی بتون دوباره به دوران اوجش برگرده.سری قبلی که دنیا مدرن بود اصلا حال نداد،گوشه تصویر هم به تاریخ2012/6/9اشاره کرده

بسیار هم خوب :|
coj فقط مال زمان گاوچروناس،خدا کنه مثل نسخه قبلیش تو زمان حال نباشه...

نسخه دوم که من گول تریلرش رو خوردم گرفتمش امیدوارم نسخه سوم در حدی باشه که بشه با red dead مقایسش کرد گر چه به این بازی نمیرسه :دی

من موندم با اون گندی که نسخه ی قبلیش زد، اینا چجوری روشون میشه حرف از نسخه ی جدید بزنن ؟! اگر من جای سازنده ی این بازی بودم، کلآ قید ِ این IP رو میزدم چون نسخه ی قبلیش ههمه ی ماهیت های این بازی رو زیر سوال برد!

من موندم با اون گندی که نسخه ی قبلیش زد، اینا چجوری روشون میشه حرف از نسخه ی جدید بزنن ؟! اگر من جای سازنده ی این بازی بودم، کلآ قید ِ این IP رو میزدم چون نسخه ی قبلیش ههمه ی ماهیت های این بازی رو زیر سوال برد!​
زیر سوال بُرد؟به کل نابودش کرد

خداییش حیلی توپ بود دو شماره ی اول از لحاظ سختی هم خوب بازیکن رو به چالش می کشید اون مخفی کاری شماره ی 1 خیلی توپ بود:d

داستان شماره ی دوم (Bound In Blood) عالی بود. یعنی آخرش واقعا داشت گریه م می گرفت! شخصیت پردازی ها هم خیلی خوب بود. امیدوارم حداقل داستانش به زیبایی شماره ی دوم باشه.

یادش بخیر اون مرحله ای که باید می رفتی تفنگ بر می داشتی:dمخفی کاریش خیلی توپ بود:dمراحلی که با بیلی بود مخفی کاری خالص بود:dولی دوئل های شماره ی اول خیلی چرت بودن=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or