مدیر سایت دیگه اینطوری کنه از کاربراش چه انتظاری داره :d.[/QUOTE]اریا ببین خودت داری تحریک میکنی ها...!:d
من واقعا نمی دونم چه چیزه الن ویک خرابه که اینقدر گیر دادی . بازی به این توپی .دوستان بدون شک PS3 بهتر بوده
چون اصولا ایکس باکس امسال حداقل با ALAN WAKE خراب کرد و همچنین چیز خاصی نوداشت:d
.......دیگه نمیشه رآی رو برگردوند بیخودی آرای PS3 با این اشتباهات داره میره بالا اگه من و بقیه دوستان اشتباهی دستمون روش نمیخورد الآن نصف 360 هم نبود ...
...... ای بابا. عجب دنیایی شده :dای بابا منم اشتباهی به PS3 رآی دادم نمیدونم این PS3 چه رمز و رازی توش داره که اشتباهی دستم رفت روش
داداش عذاب وجدان نداشته :d باش چون حقیقت واقعا همینه .... منم به Ps3 رای دادم ....
البته بازی های ایکس باکس هم واقعا عالیه اما هرکسی یه سلیقه ای داره دیگه ....
من بازی های PS3 رو بیشتر میپسندم
اګر به فروش هست که دیګه مشخصه کدوم کنسول عمکرد بهتری تا الان داشته!!!جالــــبه!
دوستان عملکرد رو فروش بیشتر و بازی های موفق و... تعبیر می کنن یا فن بودن؟!
چی معلومه؟اګر به فروش هست که دیګه مشخصه کدوم کنسول عمکرد بهتری تا الان داشته!!!
دوست عزیز فن بازی هم حدی داره.شما که GT5 بازی نکردی باید بزاری کسی که بازی کردن نظربده فقط که از رو ی امتیاز چند تا سایت نمیشه نظر دادسلام
بیخودی شلوغش نکن
رو هواهم حرف نزن واست ضرر داره
واسه بازی ای که ملتو پنج سال منتظر گذاشته امتیاز 84 خوبه
نه مسلما واسه الان ویک این امتیاز خیلی بده و اصلا گند زده به همه چی
همین شماها چه قد زدین تو سر الان ویک که با این تاخیر این نباید میبود
حالا حتی جنبه پذیرفتن یه انتقاد از گرن توریسمورو ندارین
واقعا که
با یه نگاه به آمار فروش دو تا کنسول خیلی راحت میشه تشخیص داد که رشد PS3 تو 2010 بسیار بالا بوده و عملکرد سونی هم در بازار بسیار مطلوب بوده. اینا fact ـه، نظر شخصی خودم هم اینه که PS3 سال موفقتری رو داشته نسبت به رقیب. Mass Effect رو هم از چنگال مایکروسافت بیرون آورد تازه، و پای Valve هم به PS3 باز شد که بازم نشون از موفقیت برنده...