عملکرد کدام در سال 2010 بهتر بود، PS3 یا X360 ؟

عملکرد کدام کنسول بهتر بود؟

• هر دو به یک اندازه

رای‌ها: 15 7.9%
  • Playstation 3

رای‌ها: 91 47.6%
  • Xbox 360

رای‌ها: 83 43.5%
  • هیچکدام خوب نبودند!

رای‌ها: 2 1.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    191
به نظرم این سوال رو باید از چند جنبه بررسی کرد که بعضی از انها وابسته به نظر شخصی و بعضی فاکتورهای دیگه یک حقیقت.

از نظر میزان فروش تا این سه ماهه آخر Sony و PS3 طبق آمار منتشر شده بهتر عمل کردن که البته میتونه یک Over Ship کامل باشه. در عوض توی سه ماهه جاری مایکروسافت با کمک Kinect و Relaunch کنسولش فروش استثنایی رو تجربه کرده. (حالا باز باید میزان کنسول های فروخته شده برای هر کدوم از شرکت ها چقدر هست).

از نظر بازی های انحصاری علاوه بر تعداد، نوع و کیفیت انها هم خیلی مهم هست که البته این مورد کاملا سلیقه ای هست. مثلا من شخصا نه GT5 نه AW و نه HR رو دوست نداشتم! فقط با GoWIII و Mass Effect II حال کردم! در مجموع از نظر بازی انحصاری به نظر من امسال هیچ کدوم از این دو شرکت قوی و یا بهتر از ان یکی نبودن!

از نظر عملکرد توی نمایشگاه ها Sony و PS3 خصوصا به لطف بازی هایی که برای سال آینده معرفی کردن خیلی بهتر بودن. از طرف دیگه مایکروسافت با تشکر از نمایش های ضعیف Kinect فقط تبدیل به سوژه خنده شد!

از نظر معرفی Accessory جدید هم باز هم هرچند نه از Kinect و نه از Move خوشم نمیاد اما Kinect بهتر بود!

در مجموع از نظر من هر جفت شرکت ها امسال خیلی ضعیف بودن و اصلا بازی بدرد بخور نداشتن! از انجایی هم که نه KInect نه Move برام مهم نیستن و با بازی هایی مثل GT5 هم اصلا حال نمیکنم امسال رسما برای من یک نا امیدی بزرگ بود! تنها نکته مثبت امسال برای من GoWIII بود که منو سر ذوق آورد، همین!

اگه نظر شخصی مهم هست (اصولآ فروم برای همین چیزا هست وگرنه بقیه موارد رو که آنالیزورها تشخیص میدن :دی) مطمئنآ همون یدونه GT5 باعث میشه من PS3 رو ترجیح بدم ! بعد از مدتها بازی مورد علاقه ـم اومده و من و 99% افرادی که ازشون سوال کردم باهاش عشق کردیم ! گذشته از اون سومین قسمت God of War بوده که خیلی باهاش حال کردم و بیشترین تعداد WOW Moment رو توی بازیهای این نسل تا حالا برام داشته. از اون طرف هم X360 بازیهایی مثل Alan Wake و Halo: Reach رو داشت که با این دو تا هم به شدت حال کردم و جزو بهترین بازیهای این نسل بودن ولی همون GT5 همه رو خنثی میکنه :دی البته Mass Effect 2 هم فوق العاده بود ولی خب اختصاصی نبود (به خاطر نسخه PC) و نخواهد بود (به خاطر نسخه PS3)
اگه نظر خودم رو نخوام بگم هم 360 خب از نظر فروش بازیها مثل اکثر اوقات جلوتر بوده و کینکتش عالی فروخته (که خودم پیش بینی میکردم) هرچند امتیازهای خود کینکت (نه بازیهاش) توی اکثر سایتها یا مساوی یا کمتر از Move بوده باشه. از نظر فروش کنسول هم نمیدونم چون زیاد آمار رو دنبال نمیکنم ولی احتمالآ از PS3 جلوتر بوده. توی E3 و Gamescom که سونی بهتر عمل کرد و شکی درش نیست. TGS هم تقریبآ برابر بودن ولی مایکروسافت به خاطر معرفی یه سری بازی برای کینکت (که البته هنوز حتی نمیدونیم کاراکتر توی این بازیها راه میره یا on-rail هست) جلوتر بود ! بازیهای مولتی پلتفورم هم هر کدوم در زمینه هایی بهتر بودن. مثلآ 360 توی یه سری بازی بهتر بود و PS3 توی یه سری بازی دیگه مثل Castlevania .
در مجموع اگه موفقیت به معنی فروش باشه , 360 بهتر عمل کرد و شکی در این موضوع نیست ! ولی اگه چیزهای دیگه باشه (مثلآ به شخصه وقتی کینکت ندارم نمیتونم جزو عوامل موفقیت حسابش کنم !) من نظرم روی PS3 هست.

اگه نظر شخصی مهم هست (اصولآ فروم برای همین چیزا هست وگرنه بقیه موارد رو که آنالیزورها تشخیص میدن ) مطمئنآ همون یدونه GT5 باعث میشه من PS3 رو ترجیح بدم ! بعد از مدتها بازی مورد علاقه ـم اومده و من و 99% افرادی که ازشون سوال کردم باهاش عشق کردیم ! گذشته از اون سومین قسمت God of War بوده که خیلی باهاش حال کردم و بیشترین تعداد WOW Moment رو توی بازیهای این نسل تا حالا برام داشته. از اون طرف هم X360 بازیهایی مثل Alan Wake و Halo: Reach رو داشت که با این دو تا هم به شدت حال کردم و جزو بهترین بازیهای این نسل بودن ولی همون GT5 همه رو خنثی میکنه البته Mass Effect 2 هم فوق العاده بود ولی خب اختصاصی نبود (به خاطر نسخه PC) و نخواهد بود (به خاطر نسخه PS3)
اگه نظر خودم رو نخوام بگم هم 360 خب از نظر فروش بازیها مثل اکثر اوقات جلوتر بوده و کینکتش عالی فروخته (که خودم پیش بینی میکردم) هرچند امتیازهای خود کینکت (نه بازیهاش) توی اکثر سایتها یا مساوی یا کمتر از Move بوده باشه. از نظر فروش کنسول هم نمیدونم چون زیاد آمار رو دنبال نمیکنم ولی احتمالآ از PS3 جلوتر بوده. توی E3 و Gamescom که سونی بهتر عمل کرد و شکی درش نیست. TGS هم تقریبآ برابر بودن ولی مایکروسافت به خاطر معرفی یه سری بازی برای کینکت (که البته هنوز حتی نمیدونیم کاراکتر توی این بازیها راه میره یا on-rail هست) جلوتر بود ! بازیهای مولتی پلتفورم هم هر کدوم در زمینه هایی بهتر بودن. مثلآ 360 توی یه سری بازی بهتر بود و PS3 توی یه سری بازی دیگه مثل Castlevania .
در مجموع اگه موفقیت به معنی فروش باشه , 360 بهتر عمل کرد و شکی در این موضوع نیست ! ولی اگه چیزهای دیگه باشه (مثلآ به شخصه وقتی کینکت ندارم نمیتونم جزو عوامل موفقیت حسابش کنم !) من نظرم روی PS3 هست.

این آمار مربوط به ګزارش مالی شرکت هاست.سونی توی ۹ ماهه اول سال و توی هر سه ماهه به طور جداګانه ۳۶۰ رو outsold کرده!!!!

PS3 Worldwide Unit Sales (Unit:Million)

Code:
Hardware Sales   Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr     FY       LTD

FY 2006/07         -        -       1.7      1.8      3.5      3.5

FY 2007/08        0.7      1.3      4.9      2.2      9.1      12.6 

FY 2008/09        1.6      2.4      4.5      1.6      10.1     22.7 

FY 2009/10        1.1      3.2      6.5      2.2      13.0     35.7

FY 2010/11        2.4      3.5       -        -       5.9      41.6

Software Sales   Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr     FY       LTD

FY 2006/07         -        -       5.2      8.1      13.3     13.3

FY 2007/08        4.7      10.4     26.0     16.8     57.9     71.2 

FY 2008/09        22.8     21.2     40.8     18.9     103.7    174.9 

FY 2009/10        14.8     23.9     47.6     29.3     115.6    290.5

FY 2010/11        24.8     35.3       -        -      60.1     350.6

Worldwide Hardware Unit Sales (Unit:Million)
Code:
Sony's Fiscal Year 2010/11

Hardware         Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc    Ja-Mr    Sony FY       

PS3               2.4      3.5       -        -       5.9      

Wii               3.04     1.93       -       -       4.97      

360               1.5      2.8       -        -       4.3      

PS2               1.6      1.5       -        -       3.1

Year 2010

Hardware         Ja-Mr    Ap-Jn    Jl-Sp    Oc-Dc     2010       

Wii               3.48     3.04     1.93      -       8.45      

PS3               2.2      2.4      3.5       -       8.1      

360               1.5      1.5      2.8       -       5.8      

PS2               1.7      1.6      1.5       -       4.8
این ها رو به علاوه یه سری آمار دیګه اینجا ګذاشتم.
در مورد فروش نرم افزار هو همین رو بګم که احتمالا فروش ps3 توی این ضمینه جلو زده (افزایش رو نیګاه کن) اما ماکرو فروش نرم افزارش رو اعلام نکرده(در امسال) و اګر کسی تونست پیدا کنه من رو هم خبر کنه!!!

آخرین ویرایش:
در مورد فروش نرم افزار هو همین رو بګم که احتمالا فروش ps3 توی این ضمینه جلو زده (افزایش رو نیګاه کن) اما ماکرو فروش نرم افزارش رو اعلام نکرده(در امسال) و اګر کسی تونست پیدا کنه من رو هم خبر کنه!!!
نکه فروش نرم افزاریشون کمه.دیدن تابلوئه پخش کنن ،پخش نکردن.شما ببخششون

کینکت و move که تازه کارن و نمیشه حسابشون کرد ! (مخصوصا کینکت که یا باید با حیوونا ور بری یا بازیهای Very casual باش انجام بدی !) می رسیم به یه بحث مهم که بازیه ! Mass Effect 2 روی Xbox بسیار خوب بود و GOW III تو PS3 و من اینا رو با هم خط میزنم ! میمونه بازیایی مثل AW و Halo که اونا رو هم کلا هرچی اومدم با HR خط بزنم نشد !!! PS3 به نظرم با HR و GOW بار خودشو بست ! بدون شک PS3 !!!!!!!!!!!!!

هر دو عالي هستن ولي به نظرم x.box انگار يك قدم جلوتره.چون هم كينكت سيستم جالبيه هم اين كه بازي مثل finall fantassy از انحصاري بودن ps3 در اومده.
ولي من به هر دو راي دادم

اگر نظر شخص ملاک باشه قطعا PS3! چون امسال تعداد خیلی زیادی از بهترین بازیهای PS3 (از زمان عرضه کنسول) رو بازی کردم و شدیدا لذت بردم، اما اگه عملکرد رو در نظر بگیریم امسال برخلاف سال قبل 360 عملکرد بهتری داشت.
اولین نقطه قوت 360 ، نقطه قوت هر ساله اش یعنی live بود! امسال هم مثل هر سال چند تا از بهترین و فان ترین بازیهای سال توی XBL عرضه شدن که خیلی هاشونم انحصاری بود. برای اولین بار امسال چند تا از بازیهای indie رو با قیمت زیر 100 پوینت خریدم که به تنهایی میتونن دلیلی برای برتری بی چون و چرای XBL نسبت به PSN باشن! بعلاوه دانلود کردن دمو، تریلر و ... توی محیط لایو خیلی لذت بخش تر و ساده تر از PSN بود. بازی کردن انلاین هم لذت بخش تر بود! هر چند که امسال به خاطر بازیهای تک نفره ی خوبی که وجود داشت خیلی کم تو محیط لایو بازی کردم. (در واقع به غیر از blur و split/second و مقدار کمی هم reach و black ops چیز خاص دیگه ای بازی نکردم)
بین بازیهای انحصاری، هر دو تا کنسول دو تا از پرفروشترین و محبوبترین بازیهای خودشون رو داشتن (fable و halo برای 360 و gow و gt برای ps3) و برای من GOW III و AW بهترین انحصاری امسال بودن(مسلما از بین اونایی که بازی کردم). اما وجود تعدادی بازی انحصاری کنسول (یعنی روی PC هم عرضه شدند که دو تا از بهترین نمونه هاش ME2 , METRO 2033 بودن) روی 360 بعلاوه ی AW در مقابل HR باعث میشه در این زمینه 360 بهتر باشه. ضمن اینکه تعداد بازیهای مولتی پلتفرمی که روی 360 تجربه ی بهتری دارن بیشتر از بازیهای مولتی پلتفرمی هست که روی PS3 تجربه ی بهتری دارن(منظورم از تجربه ی بهتر فقط تفاوت گرافیکی نیست!)
زمینه های دیگه خیلی مهم نیستن. هر چقدر این دو تا بیشتر مثل هم بفروشن من بیشتر خوشحال میشم! از بین Kinect و Move هم هیچکدوم رو امتحان نکردم ولی شاید اگر کینکت ارزون بشه(منظورم اینه که قیمتش تو ایران دو برابر مقدار واقعی نباشه!) و چند تا از بازیهای خوبش بیاد بخرمش ولی جدا برای خرید Move هیچ انگیزه ای ندارم!
پ.ن: نظر سنجی ها رو عمومی کنید بابا! من رای نمیدم:دی

انتخاب تو این سال واقعا سخته ! هر دو شرکت عالی کار کردند .
سونی با عرضه ابر شاهکار هایی مثل GOW III و Heavy Rain و Gran Turismo 5 و در کنارشون یک سخت افزار خوب به نام Move
از طرفی هم مایکروسافت با عرضه یک بازی خوب به نام AW و عرضه دو ابر شاهکار خالص به نام های Halo Reach و Fable III و یک سخت افزار خوب مثل Kinect .
اگر به سلیقه خودم نگاه کنم که خوب Heavy Rain و Gran Turismo 5 بهترین بازی های عمر من هستند و سونی رو بهتر میدونم ولی اگر کلی بخوام قضاوت کنم به گزینه یک رای میدم !

بازیهای انحصاری هر کنسول:

xbox 360:

halo reach
mass effect2
ckrackdown
Alan Wake
Fable III

pa3:
God of War III
Heavy Rain
Gran Turismo 5
MAG

خودتون قضاوت کنید. با اینکه من ایکس باکس دارم ولی فکر میکنم ps3 موفق تر بوده.

من خودم یکی از فن های سر سخت PlayStation هستم اما خب از اونجایی که دنیای Game رحم و مروت سرش نمیشه مجبور شدم Xbox 360 بگیرم تا بازی 4 تومنی اجرا کنم ! اما الان از Xbox هم راضی هستم اما واقعا Ps3 چیز دیگه ای هستش..... اون اوایل که هر دو کنسول تازه اومده بود یادمه که ایکس باکس برتری قابل توجهی نسبت به رقیبش داشت اما من مطمئن بودم که راه دراز است و قلندر بیدار (و جوجه رو آخر پاییز میشمرن و از این حرفا ! :d)
الان هم به برتری Ps3 هم تو زمینه بازی ها و هم زمینه های دیگه 100 درصد ایمان دارم .....

God of War III , Heavy Rain عنوان هایی نبودن که بشه فقط به عنوان یک بازی بهشون نگاه کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or