A.T.HELLBOY
کاربر سایت
داداش عذاب وجدان نداشته :d باش چون حقیقت واقعا همینه .... منم به Ps3 رای دادم ....ای بابا منم رای دادم ولی اشتب به PS3 رای دادم .
کفتتون شه :d
ای بابا منم اشتباهی به PS3 رآی دادم نمیدونم این PS3 چه رمز و رازی توش داره که اشتباهی دستم رفت روش
دیگه نمیشه رآی رو برگردوند بیخودی آرای PS3 با این اشتباهات داره میره بالا اگه من و بقیه دوستان اشتباهی دستمون روش نمیخورد الآن نصف 360 هم نبود ...
یعنی شما متوجه منظور آریا نمیشید ؟!
دوستان بدون شک PS3 بهتر بوده
چون اصولا ایکس باکس امسال حداقل با ALAN WAKE خراب کرد و همچنین چیز خاصی نوداشت:d
یکی مسه شما پیدا میشه تساوی ارای دو کنسولو به هم میریزه
گرن توریسمو که اصلا خراب نکرد
mass effect عنوانی نیست که به این راحتی بشه ازش گذشت وگفت ایکس باکس چیزی نداشت.از طرف اکثر سایتها هم بهترین بازی ایکس باکس وبهترین نقش آفرینی سال شناخته شد.دوستان بدون شک PS3 بهتر بوده
چون اصولا ایکس باکس امسال حداقل با ALAN WAKE خراب کرد و همچنین چیز خاصی نوداشت:d
اریا ببین خودت داری تحریک میکنی ها...!:dدیگه نمیشه رآی رو برگردوند بیخودی آرای PS3 با این اشتباهات داره میره بالا اگه من و بقیه دوستان اشتباهی دستمون روش نمیخورد الآن نصف 360 هم نبود ...
سلامیه سوال دارم GT5 چی رو خراب کرد؟ یه بگین ما هم بفهمیم این که منتقدین خیلی روی بازی ریز شدن بخاطر این همه تاخیر و یه دسته مشکلات ریز که واقعا در وجود GT5 شما بازی کنی اصلا احساس نمیکنی یعنی بازی خراب شده ؟
شما که بازی نکردی برای چی بیخودی نظر .... میدی . همین شما ها هستین که تا یه بازی بهتون میگن خراب کرد سریع یه بازی دیگه رو میندازی جلو بجای این که درست ازش بپرسی AW چی رو خراب کرد؟
AW هم مشکل خاص خودش رو داشت اما خراب نکرد میشه بدونم چی رو خراب کرد ؟ این که محیط نسبط به شما عکس عملی نداشت یا این که تنوع بازی کم بود میشه مشکل اما بازی رو خراب نمیکنه مهم داستان و گیم پلی کلی بازی هستش که عالی بود . این هم که AW نفروخته دیگه باید برین سوال کنید چجوری هستش بازی که عالی هستش اما نه کاملا چرا نفرخته زیاد دلیل بر بد بودنش نیست.
یعنی نظر 2 تا سایت انقدر مهم هستش که بازی ها رو زیر سوال میبرین به همین راحتی .