عكس هاي جديد از Metal Gear Solid 4

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
سلام
اينم سري جديد عكس ها ي اين بازي
ms1u8i.jpg

eplq8p.jpg

براي ديدن بقيه عكس ها هم به ادرس زير بريد
http://www.xgn.nl/ps3/screenshots/357/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/

من به دموکراسی معتقدم به نظر همه احترام میذارم ولی حد آزادی تجاوز و توهین نکردن به عقابد و آزادی دیگرانه همون مشکلی که بیشتر ما ایرانیا داریم.
با کمال احترام دوستان از نظر من گرافیک Uncharted یه گرافیک متوسط هست.
شماهارم به زور کلتونو نکردن تو مونیتور که حرفای منو بخونید شما هم میتونید نظرتون رو بگید همونطور که من گفتم 2باره هم تکرار میکنم گرافیک این بازی از نظر من واقعا افتضاحه علی الخصوص Texture ها که در حد PS2 هست.
گرافیک تو تریلر ها و Cutsceneهای هر بازی هم با گیم پلی اون بازی تفاوت داره.
این نظر منه نه رو فروش این بازی اثر میذاره نه چیزی از ارزش بازی پیش طرفداراش کم میکنه.
منم حوصله بحث ندارم.
به به عجب نظراتی:sick:
Texture ها در حد PS2 بود !!! گرافیکش واقعا افتضاحه !!! به به:biggrin1:
شما میدونستی فن بوی بازی با چرت و پرت گفتن فرق داره!

من به دموکراسی معتقدم به نظر همه احترام میذارم ولی حد آزادی تجاوز و توهین نکردن به عقابد و آزادی دیگرانه همون مشکلی که بیشتر ما ایرانیا داریم.
شماهارم به زور کلتونو نکردن تو مونیتور که حرفای منو بخونید شما هم میتونید نظرتون رو بگید همونطور که من گفتم 2باره هم تکرار میکنم گرافیک این بازی از نظر من واقعا افتضاحه علی الخصوص Texture ها که در حد PS2 هست.
این نظر منه نه رو فروش این بازی اثر میذاره نه چیزی از ارزش بازی پیش طرفداراش کم میکنه.
منم حوصله بحث ندارم.
ببينيد
جناب KILLER13 درست هست كه شما فقط نظر شخصيتون رو بيان كرديد مثل همه كاربراي ديگه و اين حق طبيعي شماست و ما هم شما رو به زور مجبور به پذيرفتن عقايدمون نميكنيم ولي منظور بچه ها ازين حرفها اين بود كه فقط منطق و اعتدال رو رعايت كنيد همين !! بنظر من گرافيك MGS4 جاي خالي محسوسي نداره و تو اين نسل يكي از بهترين هاست .

بچه ها یه چیزی بگم اگه با هم دیگه صحبت میکنین و بحث میکنین لطفا ادب و احترام و رعایت کنین :biggrin1:
لطفا به همدیگه توهین نکنید تا بشه ادامه داد :biggrin1:
بچه ها این همه صحبت کردن که دردی رو دوا نمیکنه که اگه ممکنه فن های ps3 برن انجمن ps3 و فن های 360 برن انجمن 360 :biggrin1: الکی پهنای باند حروم میکنین واسه چی؟!!!!!! :confused:

به به عجب نظراتی:sick:
Texture ها در حد PS2 بود !!! گرافیکش واقعا افتضاحه !!! به به:biggrin1:
شما میدونستی فن بوی بازی با چرت و پرت گفتن فرق داره!
شما میدونستی که واقعا بوی تعفن فن بازیاتون همه تاپیکها رو ور داشته آفای Gamerspidy ؟ :sick:
فکر کنم بن شدن خیلی بهتون مزه داده که داری با ID جدیدتم تکرارش میکنی :laughing:

منم حوصله بحث ندارم.
درسته...نظر هر کسی محترمه.
اما يه چيزی رو توجه داشته باشيد...نظر شما اينه که گرافيک uncharted متوسطه اما چون اکثريت به عنوان گرافيک خوب ميشناسن اين بازی رو حتماً گرافيک خوبی داشته که دوستان اين حرفو ميزنن.
اما راجع به گرافيک MGS4 ، من و خيلی از دوستان قبول داريم که گرافيک Texture ها ضعيفه و يه مقدار تو ذوق ميزنه اما اگر بخوايم بی انصافی نکنيم ، گرافيک بازی قابل قبول هست و افتضاح که شما ميگی نيست ، چه بسا ، به نظرم شخصيت ها خيلی خوب کار شدن.
نکته ی ديگه اينکه فکر نميکنم گرافيک بازی در طی Cut-scene ها و خود بازی فرق داشته باشه.اگر خوب يادم مونده باشه فکر کنم خود Kojima گفته بود که اين طوره و کل بازی به صورت Real-Time هستش.

BIIAA جون کوجیما گفته "ما نهایت قدرتمون رو در استفاده از این کنسول به کار بردیم" که شما ظاهرا برعکس برداشت کردی ;). گرافیک و مدل سازی شخصیت ها ُ اسلحه ها واقعا عالیه ولی متاسفانه کیفیت محیط در اون حد نیست.
خلاصه تا 20 روز دیگه بازی عرضه میشه و کسانی که ایرادات بنی اسرائیلی گرفتن باید جوابگو باشن.
121fs725372.gif

اخه میدونی چیه جناب فریدون (زیادی زود فامیل شدم اره .....
121fs725372.gif
) :biggrin1: وقتی سازنده هایی مانند کوجیما که همیشه ادعای بهترین بازی ها رو از لحاظ گرافیک داره و وقتی یه تریلر CG نشون میده و میگه ما میخواهیم یه انقلاب گرافیکی را بندازیم و ...... که بعد ها متوجه میشیم نتونسته انقلاب کنه :biggrin1:
کوجیما با این حرفاش کاری میکنه که حتی من که فن بوی mgs4 هستم:love: از حرفهاش این طوری برداشت میکنم که در پستم گفتم :biggrin1:
این طور فکر میکنن چون اکثریت(از جمله خودم :biggrin1:) فکر میکنن که کوجیما که این حرف ها رو میزد پس حالا که نمیتونه حتما" قدرت ps3 در همین حد هست دیگه.......... در صورتی که اینطور نیست

ولی با این حال حق با شماست کوجیما گفته بود: "ما نهایت قدرتمون رو در استفاده از این کنسول به کار بردیم" نه اونی که من گفتم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من نگفتم گرافیک uncharted بد بود به نظر من متوسط بود ولی بیشتر cutsceneها ریل تایم نبودن مثل Gears of war امیدوارم توی MGS4 اینطوری نباشه.
uncharted رو شما برید انتهای بازی توی Gallery همه cutscene های از قبل رندر شده باز میشه و میتونید ببینید. اونها فقط یه فیلم هستن که از engine بازی ساخته شده.
من واقعا امیدوارم توی MGS4 اینطوری نباشه.
در مورد گرافیک هم توی IGN به گرافیک Mass effect هم 9 داده یا gmaespot هم هر دوتا مدال رو به بازی داده.پس گرفتن امتیاز خوب از اون سایتا همچین چیز عجیب و مثال زدنی نبوده.

عکسی که شما گذاشتی فقط یه اسکن هست از روی جلد یه مجله که به احتمال زیاد مربوط به Artwork های بازی هست ولی توی Gameplay و حتی Cutsceneهای ریل تایم این کیفیت واسه کنسولهای این نسل امکان پذیر نیست.
دوست عزیز میشه بگی چطوری به این نتیجه رسیدی که هر cutscene ایی که در ته بازی قابل نمایش مجدد بود یعنی ریل تایم نیست و به قول شما با موتور بازی از قبل ساخته شده ؟:confused:
در مورد متال گیر هم فکر نمی کنم روش هیچ بحثی باشه که دموهای این بازی از سری های قبل ریل تایم بودن اگر هم شما میبینی که گرافیک در یه سری جاها بهتره در نسخه های قدیمی علت دیگه ایی داره که مربوط میشه به سوال اولم از شما ...;)
در مورد اون عکس اسکن شده هم من هیچ نظری نمیدم که بازی هم اونطوری هستش ولی اینکه می گید کنسولای این نسل نمی تونن همچین چیزی رو پردازش کنن یکم مسخرست البته شما که ظاهراَ راجب قدرت گرافیک این کنسول خیلی خوب میدونید و اصلاَ چیز به درد بخوری نیست در مقابل کارتهای گرافیک فعلی ولی نکته جالب دیگه اینه که در یکی از پست هاتون دیدم نوشتید که برای 360 هیچ برنامه نویسی خاصی استفاده نمیشه فکر کنم در این مورد هم اینجا یدفعه توضیح بدید بهتر باشه تا به اون تاپیک دیگه بحث کشیده نشه .

salam

اونهایی که نقد و بررسی های مختلف رو خوندن و آنچارتد رو بازی کردن معلومه چی میگن ....خیلی خنده داره گرافیک آنچارتد متوسطه !!!! توی سایتهای مختلف و نظر بچه ها معلومه که گرافیک این بازی چی هست (بعضی موقع هم یکی میاد نظر شخصیشو میده و از خودش در میاره !!!)

گرافیک بازی از 10 اگه 10 کامل نباشه دیگه از 9.7 کمتر نیست که !!! توی سایتهای معتبر معلومه این !!!

,واقعا حرف بعضی ها چقدر خنده داره :laughing::laughing: آنچارتد اصلا بازی نیست (اینطوری بهتره بگیم :biggrin1::laughing: ) با نظر خیالی خودتون خوش باشین !!!(ولی واقعیت چیز دیگریست !!)

مشکل اینجاس که شماها از گیم فقط گرافیکشو میبینید... یک گیم توی گرافیک خلاصه نمیشه... شماها که دم از گرافیک میزنید گیم شاختون HALO3 بود که اندازه HALO2 گرافیک نداشت... حالا واسه من اینجا گرافیک گرافیک راه انداختن... این تاپیکم به زباله دان تاریخ میره چون مباحث داخلش ربطی به عکسای جدید MGS4 نداره... اگرم حرفی برای گفتن ندارید لازم نیست هی پشت هم دری وری پست کنید. مسخرشو دراوردین...

تاپیک به علت قطع دسترسی عامل فساد مجددا به درخواست Old_Snake باز میشه، در صورت مشاهده بحث بی مورد، مجددا تاپیک قفل و دسترسی کاربران خاطی قطع میشه.

تاپیک به علت قطع دسترسی عامل فساد مجددا به درخواست Old_Snake باز میشه، در صورت مشاهده بحث بی مورد، مجددا تاپیک قفل و دسترسی کاربران خاطی قطع میشه.
ممنون سیاوش جان.

--------------------

تصاویر جدید:

سلام
در مورد گرافيک MGS4 بايد بگم درست که گرافيک عالی نداره ولی به نظر من خوب و قابل قبولِ.
این بازی اونقدر نقاط قوت و برجسته داره که بخاطرش بشه از عالی و بی نقص نبودن گرافیکش گذشت!
البته از نظر گرافيک نميشه زياد از اين بازي انتظار داشت چون هر بازي شرايط خاص خودشو داره خصوصآ از نظر فني و سبک بازي، چون سازنده با يه ابر کامپيوتر طرف نيست که بخواد همه چيز رو بي نقص و Perfect در بياره! خلاصه کنسول ها محدوديت هايي هم دارن.
فقط تنها ایرادی که گرافیک بازی داره رنگبندیـه که یه مقدار تو ذوق میزنه و بنظرم میتونست بهتر باشه.

بابا گرافیک بازی که ماهه
خیلی مامان ساختنش که !!
من که خیلی خوشحالم که کوجیما به قدرت ps3 پی برده بود و یه چنین بازی رو ساخت
رنگ بندیش هم خیلی خوبه هم رنگ محیط عرب هاست دیگه!!!!!!!!!!:biggrin1:
میبینم که توی متالگیر 4 هم مثل شماره 3 جنگل هست
خیلی خوشحال شدم که بازی همش روی شنهای داغ پیگیری نمیشه
من شنیده بودم که تو این شماره اسنیک یه متالگیر رو ور می داره و لیکوئید هم یکی دیگه که با هم مبارزه کنن
وای مامان چه شود !!!!:love:
راستی چه لباسهای زشتی به اسنیک پوشوندن حجابش رعایت نشده یک کم !!!:biggrin1::biggrin1:
چه میمونه خوشگلی !! این میمون تو بازی چی کار میکنه ؟

آخرین ویرایش:
آقا خواهشاً نظرات خوشحال پخش نکنید از خودتون
اگرم حرفی برای گفتن ندارید لازم نیست هی پشت هم دری وری پست کنید. مسخرشو دراوردین...
حواستون باشه خلاصه :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or