عكس هاي جديد از Metal Gear Solid 4

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
سلام
اينم سري جديد عكس ها ي اين بازي
ms1u8i.jpg

eplq8p.jpg

براي ديدن بقيه عكس ها هم به ادرس زير بريد
http://www.xgn.nl/ps3/screenshots/357/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/

سلام
در مورد گرافيک MGS4 بايد بگم درست که گرافيک عالی نداره ولی به نظر من خوب و قابل قبولِ.
این بازی اونقدر نقاط قوت و برجسته داره که بخاطرش بشه از عالی و بی نقص نبودن گرافیکش گذشت!
البته از نظر گرافيک نميشه زياد از اين بازي انتظار داشت چون هر بازي شرايط خاص خودشو داره خصوصآ از نظر فني و سبک بازي، چون سازنده با يه ابر کامپيوتر طرف نيست که بخواد همه چيز رو بي نقص و Perfect در بياره! خلاصه کنسول ها محدوديت هايي هم دارن.
فقط تنها ایرادی که گرافیک بازی داره رنگبندیـه که یه مقدار تو ذوق میزنه و بنظرم میتونست بهتر باشه.

در مورد رنگ بندی باید بگم که کوجیما توی سری MGS همیشه از یک فـiـلتـeـر خاصی استفاده میکنه.. یعنی این عمدیه.. برای اینکه دنیای MGS رو دنیای قشنگی نمی خواد نشون بده، میخواد بگه که تیرگی و تاریکی خاصی این دنیا داره..

در مورد رنگ بندی باید بگم که کوجیما توی سری MGS همیشه از یک فـiـلتـeـر خاصی استفاده میکنه.. یعنی این عمدیه.. برای اینکه دنیای MGS رو دنیای قشنگی نمی خواد نشون بده، میخواد بگه که تیرگی و تاریکی خاصی این دنیا داره..
با رنگ زرد گُل گُلی؟:laughing:
برای تیره نشون دادن حال و هوای یه بازی یا هر اثر بصری‌ِ دیگه‌ای رنگ‌های بهتری از زرد گُل گُلی وجود داره:love:

با رنگ زرد گُل گُلی؟:laughing:
برای تیره نشون دادن حال و هوای یه بازی یا هر اثر بصری‌ِ دیگه‌ای رنگ‌های بهتری از زرد گُل گُلی وجود داره:love:

برای همینه تو اینجا نشستی، کوجیما بازی میسازه ;)
با اون زردی میخواد بگه دنیا چقدر زشت و مریضه...

درسته ولی منظور من خودِ فیلــتر
بنظرم نوع و شدت رنگی که انتخاب شده خوب ولی این شدت رنگ سبز بیش از حد روی Blue Channel رفته و کاملآ رنگ آبی رو محو کرده. Mid-tone تصویر هم شدتش یه مقدار کمه و جا داشت که بیشتر شه.
که البته همه اینهارو روی TV میشه Adjust کرد. ولی با این حال اون حس رو منتقل میکنه

بهر حال این نظر و سلیقه منه و نمیتونه 100% درست باشه.

همیشه که اینطور نیست ! مثلا" کوجیما تو MGS1 از فیـــــلتر آبی (کمرنگ) استفاده میکرد. ( فکر کنم میخواست سرما رو انتقال بده ) یا تو MGS3 از فیلتـــــــــر سبز استفاده میکرد. ( میخواست طراوت و تابستان رو انتقال بده ) پس دلیل نمیشه همیشه برای اینکه دنیای MGS رو دنیای قشنگی نشون نده این فیلـــــــــتر ها رو میذاره !

با اون زردی میخواد بگه دنیا چقدر زشت و مریضه...

شدیدا" تایید میشه ...... :biggrin1:
کسانی که میگن چرا اسمون زرده و این نشون دهنده گرافیک کم بازی و.... هست بهشون پیشنهاد میکنم برن اون دمو CG بازی که از پیش رندر شده بود رو ببینن (اولین دمو بازی) حتی اونجا هم اسمون مثل حالا زرد و مریض بود ...... ;)
پس این نشون دهنده ضعف بازی یا ..... نیست که اسمون زرده کوجیما میخواد دقیقا" حس زشتی دنیا و مریض بودنش رو بگه که در کارشم موفق بوده :love:

باتشکر از جناب : Darkfie1d

آخرین ویرایش:
اصلا MGS از اولش همین بود ، اگه قراره این موضوع راجع به رنگ یک ایراد باشه ، پس کل سری MGS دارای مشکل هستند .
این نو رنگبندی کاملا عمدی ه و چیزی نیست که مثلا یادشون رفته باشه یا نتونسته باشن . از MGS 1 هم همینطور بود ، توی هر قسمت کلا رنگبندی به رنگ خاص میل داشت .

همیشه که اینطور نیست ! مثلا" کوجیما تو MGS1 از فیـــــلتر آبی (کمرنگ) استفاده میکرد. ( فکر کنم میخواست سرما رو انتقال بده ) یا تو MGS3 از فیلتـــــــــر سبز استفاده میکرد. ( میخواست طراوت و تابستان رو انتقال بده ) پس دلیل نمیشه همیشه برای اینکه دنیای MGS رو دنیای قشنگی نشون نده این فیلـــــــــتر ها رو میذاره !

منم گفتم تو هر بازی از فiـلـتeـر خاصی استفاده کرده. و هدفش هم اصلا بیانگر حس سرما و یا الهام گرفتن از محیط نبوده . خودشم گفته این موضوع رو که با توجه به تم داستانی هر بازی فiـلـتeـررنگی خاصی رو استفاده کرده و یک دلیل دیگه هم بر میگرده به القا حس سینماتیک بازی.

احتمالا نمیدونید ولی اولین چیزی که از بازی نمایش داده میشه اسمان ست، در واقع داستان از همین جا شروع میشه و 20 ثانیه اول هر شاتی که نمایش داده میشه "سه پنجم" ـش از اسمان ه. خلاصه معلومه کارگردان تاکید ویژه ای به این جو ( اسمان خاکی و زرد رنگ ) داره. حکمتی درش هست وگرنه چیزی نیست که از دستشون در رفته باشه یا تو درست کردنش مونده باشن :biggrin1:.

من فکر میکنم جدا از اون جنبه های هنری که تو پس ذهن کوجیما بوده این رنگبندی بیشتر برای طبیعی تر جلوه دادن بازی به کار گرفته شده تا جنیبه های فلسفی. به قول Darkfie1d بر میگرده به القا حس سینماتیک بازی.
کلا این کارگردانهای ژاپنی( چه گیم چه فیلم) تو استفاده از رنگها یا خیلی اغراق میکن یا خیلی اغماض.

بنظر من اگر آسموم رو بخواد مثله آسمون واقعی نشون بده بازی یجورایی فانتزی میشه و حس MGS نمیده. . کلا محیط های رنگ وارنگ بدرد بازی هایی مثل DEVIL MAY CRY میخوره. MGS هرچی تیره تر باشه بهتره. تازه آسمونه منطقه ی جنگی همینه دیگه از دود ها ابر های کثیف کدر تولید میشه.

اینجا چقدر طرفدار فبسفه بود و نمیدونستم...
برای همینه تو اینجا نشستی، کوجیما بازی میسازه
من اینکه اینجا نشستم یه بار فلسفه‌ی رنگ هارو خوندم و میونم هر ***** و رنگی چه معنی‌ای داره...شما هم که نشستی یه بار بیکار هستی این جور چیزا رو مطالعه ککن تا دیگه نگی رزنگ زرد نشان زشتی و مریضی هست
طبق توصیفاتی که از بازی شده استفاده از رنگ زرد خیلی عجیبه...نه تو دروس هنری و فرهنگ ژاپن و نه هیچ فرهنگ دیگه‌ای رنگ زرد این معنایی که کوجیما تو حال و هوای بازی اخیرش اشاره داشته رو نمیده...مگر سقوط...در ضمن...برخلاف دفعات قبلی که ***** ها به خوبی به چشم میومدن این رنگ زرد باعث به چشکنیومدن و پوشیده شدن کیفیت بافت‌ها میشه...اصولاً رنگ زرد به عنوان یه رنگ تند باعث تغییر ماهیت سایر رنگ‌ها میشه و کمتر ازش استفاده میشه...
و یه نکته به رفقا ی این سایت...وقتی من از گرافیک ایراد میگیرم از کوجیما ایراد نمیگیرم...ببخشید ولی کوجیما که طراحی گرفایک هم نمیکنه...بله هرچی کوجیما بگه انجام میشه،اما طراحان گرافیک بازی که در مورد رنگ‌ها به طور قطع بیشتر از کوجیما مطالعه و اطلاعات دارن چرا به این خواسته تن در دادن؟موضوع اینه که رنگ زرد یه رنگ کاذب هست و باعث پوشیده شدن سایر قسمت ها(اعم از ضعف و قوت) میشه که این کار طراحان و زحمت اون ها رو لوث و بی ثمر میکنه...قبل از اظهار نظر در مورد هر چیزی سعی در درک مفهومش بکنین...خیلی جای دوری نمیره.
با تشکر.

من اینکه اینجا نشستم یه بار فلسفه‌ی رنگ هارو خوندم و میونم هر ***** و رنگی چه معنی‌ای داره...شما هم که نشستی یه بار بیکار هستی این جور چیزا رو مطالعه ککن تا دیگه نگی رزنگ زرد نشان زشتی و مریضی هست
طبق توصیفاتی که از بازی شده استفاده از رنگ زرد خیلی عجیبه...نه تو دروس هنری و فرهنگ ژاپن و نه هیچ فرهنگ دیگه‌ای رنگ زرد این معنایی که کوجیما تو حال و هوای بازی اخیرش اشاره داشته رو نمیده...مگر سقوط...در ضمن...برخلاف دفعات قبلی که ***** ها به خوبی به چشم میومدن این رنگ زرد باعث به چشکنیومدن و پوشیده شدن کیفیت بافت‌ها میشه...اصولاً رنگ زرد به عنوان یه رنگ تند باعث تغییر ماهیت سایر رنگ‌ها میشه و کمتر ازش استفاده میشه...
و یه نکته به رفقا ی این سایت...وقتی من از گرافیک ایراد میگیرم از کوجیما ایراد نمیگیرم...ببخشید ولی کوجیما که طراحی گرفایک هم نمیکنه...بله هرچی کوجیما بگه انجام میشه،اما طراحان گرافیک بازی که در مورد رنگ‌ها به طور قطع بیشتر از کوجیما مطالعه و اطلاعات دارن چرا به این خواسته تن در دادن؟موضوع اینه که رنگ زرد یه رنگ کاذب هست و باعث پوشیده شدن سایر قسمت ها(اعم از ضعف و قوت) میشه که این کار طراحان و زحمت اون ها رو لوث و بی ثمر میکنه...قبل از اظهار نظر در مورد هر چیزی سعی در درک مفهومش بکنین...خیلی جای دوری نمیره.
شما اینجا داری هدر میری
4gq6d6h.gif

یه تماس با طراحای بازی بگیر بگو دیگه از کوجیما اطاعت نکنن و از رنگهای شادتر استفاده کنن که به ضررشون تموم نشه.

با تشکر.

load of bollocks, this post is nominated for this month's "Most Awfully Exaggerated Post"...

با تشکر.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
به کارشناسیهات ادامه بده :laughing: اصلا مثل اینکه تا حالا MGS بازی نکردی و با حال و هوا و رنگ آمیزی خاص این بازی آشنا نیستی مهندس

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or