عكس هاي جديد از Metal Gear Solid 4

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
سلام
اينم سري جديد عكس ها ي اين بازي
ms1u8i.jpg

eplq8p.jpg

براي ديدن بقيه عكس ها هم به ادرس زير بريد
http://www.xgn.nl/ps3/screenshots/357/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/

سلام

33 تصوير جديد از بازي كه CVG به تازگي منتشر كرده :

البته همونطور كه مشاهده مي كنيد بعضي از تصاوير قديمي هستند، اما تمامي تصاوير در تاريخ 20 مي در سايت قرار گرفته شده است !
به هر حال عزيزان مي تونن تصاوير پستهاي قبل رو هم در اين پست ببينند ...

موفق باشيم ...

و البته عکسهایی که گذاشتی هیچ کدومشون تو Middle East نیستن.

ولی فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه !!!

منبع: computerandvideogames.com

یعنی چی ؟! از اول هم قرار نبود MGS 4 فقط توی ME باشه ! حقیقت که 100 درصد داره ، بازی توی مناطق مختلف از جمله امریکای جنوبی هم خواهد بود ...

یعنی چی ؟! از اول هم قرار نبود MGS 4 فقط توی ME باشه ! حقیقت که 100 درصد داره ، بازی توی مناطق مختلف از جمله امریکای جنوبی هم خواهد بود ...

اول اینکه جا داره از این حرکت آموزشی داخل امضات تشکر کنم، دیگه واقعا یک سری شورش رو درآوردن انقدر گفتن رجیون رجیون، با اون همه اعتماد به نفس....

دوم اینکه کاملا تایید میشه، خود رایان پیتن هم گفته بود تو یکی از پادکستاش و عکسام کاملا مشخصه، این redroof مثل اینکه تو بولیوی زیاده... خلاصه 3 تا از مناطقی که من فهمیدم، خاورمیانه، امریکای جنوبی و shadow moses island هست.

اول اینکه ببخشید که دیر جواب میدم. ( ندیده بودم اینجارو ! )

درسته، من فکر کردم نوشته Not All in The Middle East یعنی هیچ کدوم از عکسها در خاورمیانه نیست ! ولی معنی اصلیش میشه " تمامی عکسها، در خاورمیانه نیست "

ممنون از اینکه گفتی.

اول اینکه جا داره از این حرکت آموزشی داخل امضات تشکر کنم، دیگه واقعا یک سری شورش رو درآوردن انقدر گفتن رجیون رجیون، با اون همه اعتماد به نفس....

جالب اینجاست که با دیدن این امضا بعضی ها باز هم میگن رجیون. بعضی ها هم کلمات جدیدی ساختن، رژیون، ریژیون، ریجیون و ... :laughing:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or