عكس هاي جديد از Metal Gear Solid 4

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
سلام
اينم سري جديد عكس ها ي اين بازي
ms1u8i.jpg

eplq8p.jpg

براي ديدن بقيه عكس ها هم به ادرس زير بريد
http://www.xgn.nl/ps3/screenshots/357/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/

من نگفتم گرافیک uncharted بد بود به نظر من متوسط بود ولی بیشتر cutsceneها ریل تایم نبودن مثل Gears of war امیدوارم توی MGS4 اینطوری نباشه.
uncharted رو شما برید انتهای بازی توی Gallery همه cutscene های از قبل رندر شده باز میشه و میتونید ببینید. اونها فقط یه فیلم هستن که از engine بازی ساخته شده.
من واقعا امیدوارم توی MGS4 اینطوری نباشه.
در مورد گرافیک هم توی IGN به گرافیک Mass effect هم 9 داده یا gmaespot هم هر دوتا مدال رو به بازی داده.پس گرفتن امتیاز خوب از اون سایتا همچین چیز عجیب و مثال زدنی نبوده.
اونایی که از بافت ایراد میگیرن یه نگاهی به صورت اسنیک از نزدیک بکنن فکر کنم نظرشون عوض شه تا حالا پوست صورت به این خفنی توی دنیای گیم دیدن بزارین اول بازی بیاد بعدا نظر بدین اون اسکرین شات ها رو نمیدونم از کجا اومدن ولی کوجیمایی که به کوچکترین چیزها اهمیت میده قطعا این جوری بازی نمیده بیرون فکر میکنم کسایی که دارن همین جور پیش داوری میکنن حکایت همون گربه رو دارن که .... اونایی که همش میگن گرافیک گرافیک و در این زمینه 10،20 تا PHD دارن بهتره یه نیگا به کنسول wii بندازن بعدا نظر بدن اونایی هم که نظر کارشناسی میدن به این عکسی که پایین گذشتم یه نیگاه بکنن که فکر می کنم قبل دیده باشن ولی واسه یاد آوری خوبه
http://metalgearsolid4.net/metal-gea...4-opmuk-01.jpg
عکسی که شما گذاشتی فقط یه اسکن هست از روی جلد یه مجله که به احتمال زیاد مربوط به Artwork های بازی هست ولی توی Gameplay و حتی Cutsceneهای ریل تایم این کیفیت واسه کنسولهای این نسل امکان پذیر نیست.

آخرین ویرایش:
عجب ....
پس گرافیکش نسبت به MGS 3 تغییر محسوسی نکرده ؟! بازی هم در حد PS2 ؟! گرافیک Uncharted هم شد متوسط ....
آقای KILLER13 میشه یه چند تا بازی توی این نسل که گرافیکش متوسط نباشه نام ببری که ما بریم بازی کنیم خوشمون بیاد ؟!
ماشالا چقدر منتقد حرفه ای داشتیم ... البته اکثرا خواب هستند و مواقعی خاص بیدار میشن که بازیهای خاص رو نقد کنن ...

سود میبریم !

باز خوب شد ما اینجا یه انتقادی کردیم و بعضی ها روشون باز شد و اومدن انتقاد کردن...شما منتقدین کوجیما تاحالا کجا بودین؟
دوست عزیز چرا بحث گرافیک نیست اگه گرافیک مطرح نبود که دیگه واسه چی این بازی رو روی PS3 زدن؟
ابنطور که توی عکسا دیده میشه بازی نسبت یه شماره قیل از نظر گراقیک هیچ تغییر محسوسی نکرده.
ببخشید شما اصلاً پست های بالاتنر من و خوندی که همینجوری یه چیزی پروندی؟من از چی انتنقاد کردم؟فکر کنم انتقادم گرافیکش بود...حرفارو کامل بخونی هم بد نیست.و اینکه اونی که از من نقل کردی معلول پست بالایی بود...وقتی یه پست رو نقل میکنین دلیلش میره و طوری میشه که انگار من دفاع ککردم...کاش اصلاً نمیشد نقل قول کرد:mad:

اونایی که از بافت ایراد میگیرن یه نگاهی به صورت اسنیک از نزدیک بکنن فکر کنم نظرشون عوض شه تا حالا پوست صورت به این خفنی توی دنیای گیم دیدن بزارین اول بازی بیاد بعدا نظر بدین اون اسکرین شات ها رو نمیدونم از کجا اومدن ولی کوجیمایی که به کوچکترین چیزها اهمیت میده قطعا این جوری بازی نمیده بیرون فکر میکنم کسایی که دارن همین جور پیش داوری میکنن حکایت همون گربه رو دارن که .... اونایی که همش میگن گرافیک گرافیک و در این زمینه 10،20 تا PHD دارن بهتره یه نیگا به کنسول wii بندازن بعدا نظر بدن اونایی هم که نظر کارشناسی میدن به این عکسی که پایین گذشتم یه نیگاه بکنن که فکر می کنم قبلا دیده باشن ولی واسه یاد آوری خوبه
چون صورت اسنیک خوب طراحی شده من بیام و بگم عالیه؟آدم اگه از عیب های یه چیزو نگه و الکی به به و چه چه کنه خوب نیست و اون دنیا خفتش میکنن که چرا تعریف بیخود کردی:laughing:
موقع بازی هم کمتر پیش میاد که ما حواسمون به صورت شخص شخیص اسنیک باشه و بیشتر به خود محیط توجه داریم...در ضمن اون لینک که دادی گیم پلی نیست قربان...اسمش یه چیز دیگست.;) پوست صورت و جزییات طراحی CG ربطی به بافت های ریل تایم نداره قربان...اینا جدا از هم طراحی میشن.در ضمن ما ایراد منطقی میگیریم...اگه اونایی که من گفتم اشتباه بود بگین اشتباه بود بقیه نقاط قوت رو به رخ نکشین چون من هم میبینم نقاط قوت رو...
با تشکر فروان.

عجب ....
پس گرافیکش نسبت به MGS 3 تغییر محسوسی نکرده ؟! بازی هم در حد PS2 ؟! گرافیک Uncharted هم شد متوسط ....
آقای KILLER13 میشه یه چند تا بازی توی این نسل که گرافیکش متوسط نباشه نام ببری که ما بریم بازی کنیم خوشمون بیاد ؟!
ماشالا چقدر منتقد حرفه ای داشتیم ... البته اکثرا خواب هستند و مواقعی خاص بیدار میشن که بازیهای خاص رو نقد کنن ...

سود میبریم !

دوست عزیز من نظر خودمو گفتم به نظر من Uncharted یه بازی متوسط از نظر گرافیک هست بازی خوب از نظر گرافیک بازم به نظر من Crysis هست.GeOW 1 هم برای زمان خودش خوب بود.
شماهم میتونی نظر خودتو بگی مثلا بگی MGS4 خیلی عالیه یا Uncharted بهترین گرافیکیه من تو عمرم دیدم.
ولی مطمئن باش من مثل شما عادت ندارم هی بیام بگم عجب!؟
جولوی همه کلمه هام یه علامت تعجب و علامت سوال بذارم چون نظر دیگران واسم قابل احترامه اما شما مثل اینکه عادت کردی همه مثل شما فکر کنن و حرف شما حرف آخر باشه.

نقل قول:
دوست عزیز چرا بحث گرافیک نیست اگه گرافیک مطرح نبود که دیگه واسه چی این بازی رو روی PS3 زدن؟
ابنطور که توی عکسا دیده میشه بازی نسبت یه شماره قیل از نظر گراقیک هیچ تغییر محسوسی نکرده.

ببخشید شما اصلاً پست های بالاتنر من و خوندی که همینجوری یه چیزی پروندی؟من از چی انتنقاد کردم؟فکر کنم انتقادم گرافیکش بود...حرفارو کامل بخونی هم بد نیست.و اینکه اونی که از من نقل کردی معلول پست بالایی بود...وقتی یه پست رو نقل میکنین دلیلش میره و طوری میشه که انگار من دفاع کردم...کاش اصلاً نمیشد نقل قول کرد:mad:

ببخشید مگه من از ننه بزرگ Snake انتقاد کردم ؟
منم از گرافیکش انتقاد کردم دیگه.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Aurlito
خوب نباید توجهتون به گرافیک معطوف شه.
این بازی حتی مطمئن نبودند که قراره برای کنسولهای نسل جدید منتشر شه.
و شاید هم یک بهسازی قبل از عرضه بشه، و مهمتر ازینها وجه بزرگ بازی گیم پلی و داستان پیچیده و بزرگ اونه نه گرافیکش.
کلی گفتی یا ... فقط همین یه مورد منظورت بود
1650.gif
.
کی گفته؟ کِی گفته؟ کجا گفته؟
5.gif
.
نمیشه متاسفانه چون کوجیما دیروز گفت کارش تمام شده.
13.gif
.
KILLER13 جون حرفت درست، CutSceneهاش هرچی که بود گرافیک خود بازی ازش چیزی کم نداشت.
گرافیک Unchartedـ=
84.gif

اونایی که از بافت ایراد میگیرن یه نگاهی به صورت اسنیک از نزدیک بکنن فکر کنم نظرشون عوض شه تا حالا پوست صورت به این خفنی توی دنیای گیم دیدن بزارین اول بازی بیاد بعدا نظر بدین اون اسکرین شات ها رو نمیدونم از کجا اومدن ولی کوجیمایی که به کوچکترین چیزها اهمیت میده قطعا این جوری بازی نمیده بیرون فکر میکنم کسایی که دارن همین جور پیش داوری میکنن حکایت همون گربه رو دارن که .... اونایی که همش میگن گرافیک گرافیک و در این زمینه 10،20 تا PHD دارن بهتره یه نیگا به کنسول wii بندازن بعدا نظر بدن اونایی هم که نظر کارشناسی میدن به این عکسی که پایین گذشتم یه نیگاه بکنن که فکر می کنم قبلا دیده باشن ولی واسه یاد آوری خوبه
http://metalgearsolid4.net/metal-gear-solid-4/news-images//mgs4-opmuk-01.jpg
در ضمن از این حرفا جلوی سیاوش نزنین که دیگه خودتون بهتر میدونین :biggrin1:

آقایون به نظر شما من لینک بالا رو دادم گفتم اونجا گیم پلی نیشون میدن :biggrin1: ؟ شماها از گفته من اینگونه منبسط میشین :biggrin1: میشه یکی توضیح بده من بالا چی کفتم :confused: ؟

من یکی که چشم بسته حتی اگر گرافیک بازی در حد ps هم باشه میخرم .....
ولی قبل از خرید نظر خودمو :biggrin1: درباره گرافیک بازی بگم که :
از نظر من نسبت محیط بازی به کاراکتر مثل GT میمونه یعنی طراحی شخصیتها عالی اند(دقیقا" مثل ماشینهای GT) ولی محیط دیتیلها و..... ضعیف اند (باز هم مثل محیط GT:biggrin1:)
ولی همانطور که گفتم بازی در هر سطحی که باشه قطعا" من یکی از خریدارانش خواهم بود دلیلش هم که بسیار روشنه :cool: ولی نکته اینجاست که اگر گرافیک بازی خیلی دور از انتظار باشه برای خود شرکت سازنده بد میشه که گفته "ما از قدرت ps3 بطور بهینه و کامل استفاده کردیم"
نمیدونم چرا هرکی میاد و یه ذره گرافیک بازیش از بازیهای قبلی روی ps3 بیشتر میشه میگه ما از نهایت قدرت کنسول ps3 استفاده کردیم (در صورتی که ps3 هنوز جای کار داره و هنوز تمام قدرت های نهفته اش اشکار نشده) او از برن اوت که سازنده هاش این حرف رو زده بودند این هم از این.......

بهر حال همانطور که گفتم (باز هم میگم )اگر گرافیک این بازی 0 هم باشه نه تنها من بلکه خیلی ها هم میخرنش ولی فقط من از حرف پوچ سازندها (در مورد استفاده نهایت از قدرت کنسول) بدم میاد و همین .:biggrin1:

آخرین ویرایش:
براي دوستاني كه حتي گرافيك Metal Gear Online كه در واقع نسخه B خود بازي اصلي هست رو نديدند و از همين عكسها اومدند ديگه در تمام زمينه هاي گرافيكي بازي تا انتها پيش رفتند و تاختند حق ميدم !! چون اگه گرافيك يك Map از MGO رو ميديدند به خودشون اجازه همچين حرفهاي خنده داري نميزدند. من از جهت طرفداري از اين بازي اين حرفها رو نميزنم.ولي دوست دارم كسايي كه ميان ميگن اين بازي بشدت در حال رقابت با نسل قبل هست توصيه ميكنم اون تريلر 12 دقيقه ابتداي بازي رو با همون كيفيت كه از 3gp يكم بهتره ببينند تا شايد يكم نظرشون عوض بشه !
قضيه بسيار جالب شد ...
در ضمن اين همه از گرافيك بسيار خوب محيط بازي ايراد گرفته ميشه نميدونم براي چيه !! اگه وقت داشتم يكم به بررسي بسيار موشكافانه جناب Sparda كه فكر كنم ناشي از اوهام و مخيلاتشون بود در مورد همه اون عكسها و بصورت تك تك پاسخ ميدادم.

پ.ن : در مورد Texture هاي بازي كه بعضي ها گفتن افتضاح تشريف داره مثل اينكه توجه ندارند اگه يك عكس رو ما بصورت ساده و ثابت مورد بررسي قرار بديم نبايد انتظار ديدن exist Million Trainger Polygon رو در يك سطح خارجي ديوار داشته باشيم !!

آخرین ویرایش:
BIIAA جون کوجیما گفته "ما نهایت قدرتمون رو در استفاده از این کنسول به کار بردیم" که شما ظاهرا برعکس برداشت کردی ;). گرافیک و مدل سازی شخصیت ها ُ اسلحه ها واقعا عالیه ولی متاسفانه کیفیت محیط در اون حد نیست.
خلاصه تا 20 روز دیگه بازی عرضه میشه و کسانی که ایرادات بنی اسرائیلی گرفتن باید جوابگو باشن.
121fs725372.gif

ادم از نظرات کارشناسی بعضی ها واقعا نمیدونه بخنده یا گریه کنه !

مخصوصا اون جمله ای که یکی از کارشناسان صنعت گیم فرمودند در مورد اینکه MGS4 فرق چندان زیادی از لحاظ گرافیک با MGS3 نداره !

دوست عزیز من نظر خودمو گفتم به نظر من Uncharted یه بازی متوسط از نظر گرافیک هست بازی خوب از نظر گرافیک بازم به نظر من Crysis هست.GeOW 1 هم برای زمان خودش خوب بود.

شما سعی کن همیشه یک نظری بده که بقیه بهت نخندن . نه اینکه یک حرفی خیلی خیلی نامربوطی بزنی و بگی که دوستان باید به نظر من احترام بگذارن !
مثلا الان من بگم گرافیک GeOW 1 در حد متوسط بود این بازی رو با حرفم خراب کردم ؟!
الان دیگه فکر کنم همه بدونن که گرافیک Uncharted نه تنها بهترین گرافیک رو تا حالا روی PS3 داشته بلکه یکی از بهترین گرافیک ها حداقل تا الان تو کل پلتفرم های این نسل داشته !
من نمیدونم شما بر چه اساسی میگی که گرافیک این بازی متوسط هست ؟!!!

این ها یکم بدتر از بد هستن!
عکس اول از بالا...اون چه سیستم ذراتی هست؟
عکس دوم هم که ماشا‌ا... ته سیستم سایه هست.
عکس شماره 3...این رنگ شدید زرد از کجا میاد؟
عکس بعدی ...

شما هم سعی کن هیچ وقت از روی چند تا عکس در مورد یک بازی قضاوت نکنی .

کلا حوصله ی بحث ندارم چون میدونم به جای نمیرسه اما شما برو یک تریلر از گیم پلی MGS4 رو ببین ( ترجیحا همین تریلری که اخیرا منتشر شده و 10 دقیقه هم زمان اون هست ) بعد اگه مشکلی داشتی بیا اینجا بگو تا با هم بحث کنیم .
قکر کنم همه از جمله خودم قبول داشته باشیم که کلا کیفیت محیط این بازی عالی نیست . اما با این حال بیشتر این ایراداتی هم که شما گرفتی همگی مربوط به همین عکس ها هست . مراجعه کنید به تریلر جدید بازی ...

آخرین ویرایش:
واقعا وقتی این نظرات فوق کارشناسانه رو میخونم میخوام به بازی سنتر افتخار کنم که چه استعدادهای نهفته ای داره و این کاربرها دارن توی این سایت حروم میشن

البته من همه پست ها رو خندم به نظر من گرافيكش عالي نيست ولي براي اين نسل گرافيك خيلي خوب و نسبتا قابل قبولي داره يكم از نارضايتي ها همانطور كه يك از دوستان اشاره كرد به خاطر حرف هاي كوجيما بود كه ميخواست قدرت اين نسل نشون بده كه اخر سر هم خودش اعتراف كرد نتونست

...............................................

در مورد نداشتم فرق انچناني با MGS 3 بايد به اون دوستمون مدال اهدا كنيم چون دو باز ياز دو نسل متفاوت با هم يكي كرد !!!!!

پ.ن : مهدي يه 2 تا عكس از MGS 3 و MGS 4 بذار دوستان ببنيند چه قدر با هم اختلاف دارند

....................................................

اما موردي كه هست حتي اگه اين بازي براي PS2 هم ساخته مشد و گرافيكشم در MGS 1 بود باز فروش ميليوني داشت چون MGS كسي براي گرافيك بازي نميكنه
.............................................

در مورد حرف اريا توي اون صفحه به نظر من گرافيك و فيزيك رقيب بهتر هست اما باز هم اين MGS 4 كه فروش استثنايي پيدا ميكنه

آقا این که کوجیما گفته ما از نهایت قدرت ps3 استفاده کردیم واقعا حرف خالی بندی ایه چرا؟ رجوع شود به mgs2 که اون زمان کوحیما جون از این حرفا زیاد میزد بعدش یه mgs3 داد بیرون خودش حال کرد :biggrin1: .

واقعا وقتی این نظرات فوق کارشناسانه رو میخونم میخوام به بازی سنتر افتخار کنم که چه استعدادهای نهفته ای داره و این کاربرها دارن توی این سایت حروم میشن
ادم از نظرات کارشناسی بعضی ها واقعا نمیدونه بخنده یا گریه کنه !

مخصوصا اون جمله ای که یکی از کارشناسان صنعت گیم فرمودند در مورد اینکه MGS4 فرق چندان زیادی از لحاظ گرافیک با MGS3 نداره !

شما سعی کن همیشه یک نظری بده که بقیه بهت نخندن . نه اینکه یک حرفی خیلی خیلی نامربوطی بزنی و بگی که دوستان باید به نظر من احترام بگذارن !
مثلا الان من بگم گرافیک GeOW 1 در حد متوسط بود این بازی رو با حرفم خراب کردم ؟!
الان دیگه فکر کنم همه بدونن که گرافیک Uncharted نه تنها بهترین گرافیک رو تا حالا روی PS3 داشته بلکه یکی از بهترین گرافیک ها حداقل تا الان تو کل پلتفرم های این نسل داشته !
من نمیدونم شما بر چه اساسی میگی که گرافیک این بازی متوسط هست ؟!!!

شما هم سعی کن هیچ وقت از روی چند تا عکس در مورد یک بازی قضاوت نکنی .

کلا حوصله ی بحث ندارم چون میدونم به جای نمیرسه اما شما برو یک تریلر از گیم پلی MGS4 رو ببین ( ترجیحا همین تریلری که اخیرا منتشر شده و 10 دقیقه هم زمان اون هست ) بعد اگه مشکلی داشتی بیا اینجا بگو تا با هم بحث کنیم .
قکر کنم همه از جمله خودم قبول داشته باشیم که کلا کیفیت محیط این بازی عالی نیست . اما با این حال بیشتر این ایراداتی هم که شما گرفتی همگی مربوط به همین عکس ها هست . مراجعه کنید به تریلر جدید بازی ...

من به دموکراسی معتقدم به نظر همه احترام میذارم ولی حد آزادی تجاوز و توهین نکردن به عقابد و آزادی دیگرانه همون مشکلی که بیشتر ما ایرانیا داریم.
با کمال احترام دوستان از نظر من گرافیک Uncharted یه گرافیک متوسط هست.
شماهارم به زور کلتونو نکردن تو مونیتور که حرفای منو بخونید شما هم میتونید نظرتون رو بگید همونطور که من گفتم 2باره هم تکرار میکنم گرافیک این بازی از نظر من واقعا افتضاحه علی الخصوص Texture ها که در حد PS2 هست.
گرافیک تو تریلر ها و Cutsceneهای هر بازی هم با گیم پلی اون بازی تفاوت داره.
این نظر منه نه رو فروش این بازی اثر میذاره نه چیزی از ارزش بازی پیش طرفداراش کم میکنه.
منم حوصله بحث ندارم.

من به دموکراسی معتقدم به نظر همه احترام میذارم ولی حد آزادی تجاوز و توهین نکردن به عقابد و آزادی دیگرانه همون مشکلی که بیشتر ما ایرانیا داریم.
با کمال احترام دوستان از نظر من گرافیک Uncharted یه گرافیک متوسط هست.
شماهارم به زور کلتونو نکردن تو مونیتور که حرفای منو بخونید شما هم میتونید نظرتون رو بگید همونطور که من گفتم 2باره هم تکرار میکنم گرافیک این بازی از نظر من واقعا افتضاحه علی الخصوص Texture ها که در حد PS2 هست.
گرافیک تو تریلر ها و Cutsceneهای هر بازی هم با گیم پلی اون بازی تفاوت داره.
این نظر منه نه رو فروش این بازی اثر میذاره نه چیزی از ارزش بازی پیش طرفداراش کم میکنه.
منم حوصله بحث ندارم.

خو پس من واقعا برات متاسفم . با نظراتت خوش باش ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or