عكس هاي جديد از Metal Gear Solid 4

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
سلام
اينم سري جديد عكس ها ي اين بازي
ms1u8i.jpg

eplq8p.jpg

براي ديدن بقيه عكس ها هم به ادرس زير بريد
http://www.xgn.nl/ps3/screenshots/357/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/

چند شات جدید مربوط به 2may:love:

metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots--20080502025207591_640w.jpg

metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots--20080502025201544_640w.jpg

metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots--20080502025210434_640w.jpg

metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots--20080502025216230_640w.jpg

metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots--20080502025218527_640w.jpg

این ها یکم بدتر از بد هستن!
عکس اول از بالا...اون چه سیستم ذراتی هست؟مثلاً‌ما نسل 3 مدل‌های ذرات ذو پشت سر گذاشتیم...این سیستم مال نسل 2 هم نبود بخدا!اگه اون دود رو تفکیک کنین به 8 رنگ خاکستری شماره 1 تا خاکستری شماره 7 میرسین!!!عجب گستره ی رنگی!آسمون چه سیاره‌ای این رنگی هست؟مگه این قسمت از زمین اتمسفر نداره که آسمونش تحت تاثیر زمنیش زرد شده؟در مورد لبه‌ها هم هیچی نگم بهتره...امشب راحت‌تر میخوابم!

عکس دوم هم که ماشا‌ا... ته سیستم سایه هست.نور از بالا میاد..سایه زیر پای شخصیت کشیده میشه!!!احتمالاً‌این سیاره‌ی خاص که آسمونش زرد هست موقع غروبش خورشید وسط آسمون هست و سایه‌ها کشیده میشن!!!!چجوریه کهنور به سر شخصیت میخوره و روشن اما بالای سرش یه سایه از نوع اولیه(سایه‌های بدون تابش نور فرعی) روش هست؟مگه خورشید قرار نبود بالا سر طرف باشه؟(طبق سایه پای همون شخصیت)..بافت دیوار هم که در نوع خودش پیشرفتیست(نسبت به عکس قبلی البته
59.gif
)
عکس شماره 3...این رنگ شدید زرد از کجا میاد؟اونم تو یه محیط با کف مصنوعی؟بافت‌ها کجا هستن؟بافت‌ها در حد دره‌ی ماریانا هستن!!!!
223.gif
...اینهمه انتظار....
عکس بعدی یه چیز خفن داره..آفتاب از وسط آسمون اونقدر بها شدت میتابه که همه جا زرد شده..بعد با با زاویه داریم نگاه میکنیم...اما مسیر قرمز هدفگیر لیزری معلومه!!!!!!!چه جالب...بافت‌ها ایضاً مورد بالا!
این عکس هم ایضآ مورد اول...سیستم ذرات آشغال(خیلی ساده‌انگارانه هست)کم منده بدنه‌ی چوبی سمت چپ اسنیک هم رنگش زرد بشه!!!
218.gif

این ها یکم بدتر از بد هستن!
عکس اول از بالا...اون چه سیستم ذراتی هست؟مثلاً‌ما نسل 3 مدل‌های ذرات ذو پشت سر گذاشتیم...این سیستم مال نسل 2 هم نبود بخدا!اگه اون دود رو تفکیک کنین به 8 رنگ خاکستری شماره 1 تا خاکستری شماره 7 میرسین!!!عجب گستره ی رنگی!آسمون چه سیاره‌ای این رنگی هست؟مگه این قسمت از زمین اتمسفر نداره که آسمونش تحت تاثیر زمنیش زرد شده؟در مورد لبه‌ها هم هیچی نگم بهتره...امشب راحت‌تر میخوابم!

عکس دوم هم که ماشا‌ا... ته سیستم سایه هست.نور از بالا میاد..سایه زیر پای شخصیت کشیده میشه!!!احتمالاً‌این سیاره‌ی خاص که آسمونش زرد هست موقع غروبش خورشید وسط آسمون هست و سایه‌ها کشیده میشن!!!!چجوریه کهنور به سر شخصیت میخوره و روشن اما بالای سرش یه سایه از نوع اولیه(سایه‌های بدون تابش نور فرعی) روش هست؟مگه خورشید قرار نبود بالا سر طرف باشه؟(طبق سایه پای همون شخصیت)..بافت دیوار هم که در نوع خودش پیشرفتیست(نسبت به عکس قبلی البته
59.gif
)
عکس شماره 3...این رنگ شدید زرد از کجا میاد؟اونم تو یه محیط با کف مصنوعی؟بافت‌ها کجا هستن؟بافت‌ها در حد دره‌ی ماریانا هستن!!!!
223.gif
...اینهمه انتظار....
عکس بعدی یه چیز خفن داره..آفتاب از وسط آسمون اونقدر بها شدت میتابه که همه جا زرد شده..بعد با با زاویه داریم نگاه میکنیم...اما مسیر قرمز هدفگیر لیزری معلومه!!!!!!!چه جالب...بافت‌ها ایضاً مورد بالا!
این عکس هم ایضآ مورد اول...سیستم ذرات آشغال(خیلی ساده‌انگارانه هست)کم منده بدنه‌ی چوبی سمت چپ اسنیک هم رنگش زرد بشه!!!
218.gif
دقیقا حرفاتو قبول دارم. من تا حالا چنین آسمونی ندیده بودم با چنین اتمسفری. خدایی این تصاویر منو به فکر فرو برد.شاید خدا زندگی رو تو سیارات دیگه هم گذاشته . ولی زندگی کجا و متال گیر کجا؟؟؟؟!!!!
کسانی که حرف منو قبول ندارن بگن تا من تصاویری از بازیهای کنسول نینتندو 64 نشونشون بدم تا برن تو کف آسمونش.
کنسول 64 بیتی کجا و ............

منم به این نکات توجه نکرده بودم اگه واقعا آدم ریز بین باشه متوجه میشه.

خوب نباید توجهتون به گرافیک معطوف شه.
این بازی حتی مطمئن نبودند که قراره برای کنسولهای نسل جدید منتشر شه.
و شاید هم یک بهسازی قبل از عرضه بشه، و مهمتر ازینها وجه بزرگ بازی گیم پلی و داستان پیچیده و بزرگ اونه نه گرافیکش.

خوب نباید توجهتون به گرافیک معطوف شه.
این بازی حتی مطمئن نبودند که قراره برای کنسولهای نسل جدید منتشر شه.
و شاید هم یک بهسازی قبل از عرضه بشه، و مهمتر ازینها وجه بزرگ بازی گیم پلی و داستان پیچیده و بزرگ اونه نه گرافیکش.
بحث گرافیکش نیست...وقتی خود سازنده توقعات رو از گرافیک میبره بالا باید جوابگوی اشکالات هم باشه...آخه این ها مشکلات کوچیکی نیست که ما بگذریم..شما دوست داری تو بازی موق هدف گیری شعاع خورشید تو چشت باشه و هیچ جارو نبینی در حالی که به خورشید پشت کردی و معلوم نیست این شعاع از نور از کجا میاد؟من میگم گرافیک عالی نبود اشکال نداره...حداقل مشکل نداشته باشه!خیلی زیاده درخواستم؟اینکه بافت ها فقط پوششی هستن و عاری از عمق خیلی بده...تو بازی خودشو نشون میده...در ضمن ساخت بازی تموم شده!فکر نکنم چیزی عوض بشه.

بحث گرافیکش نیست...وقتی خود سازنده توقعات رو از گرافیک میبره بالا باید جوابگوی اشکالات هم باشه...آخه این ها مشکلات کوچیکی نیست که ما بگذریم..شما دوست داری تو بازی موق هدف گیری شعاع خورشید تو چشت باشه و هیچ جارو نبینی در حالی که به خورشید پشت کردی و معلوم نیست این شعاع از نور از کجا میاد؟من میگم گرافیک عالی نبود اشکال نداره...حداقل مشکل نداشته باشه!خیلی زیاده درخواستم؟اینکه بافت ها فقط پوششی هستن و عاری از عمق خیلی بده...تو بازی خودشو نشون میده...در ضمن ساخت بازی تموم شده!فکر نکنم چیزی عوض بشه.
دوست عزیز چرا بحث گرافیک نیست اگه گرافیک مطرح نبود که دیگه واسه چی این بازی رو روی PS3 زدن؟
ابنطور که توی عکسا دیده میشه بازی نسبت یه شماره قیل از نظر گراقیک هیچ تغییر محسوسی نکرده.
screen020.jpg

دوست عزیز چرا بحث گرافیک نیست اگه گرافیک مطرح نبود که دیگه واسه چی این بازی رو روی PS3 زدن؟
واسه اینکه شما برو اون 190 مگی رو دانلود کن بعد نظر بده. واسه اینکه توی PS2 امکانش نبود داری برای خودت راه میری یه دفعه سقف و دیوار بریزه پایین یه Gekko بپره بیرون. واسه اینکه توی PS2 امکانش نبود با این سرعت از Cutscene ها بپره توی وسط بازی و اون جو فوق العاده. واسه اینکه توی PS2 امکانش نبود هرجا میری خیلی راحت لباس Snake به رنگ اون محیط تبدیل بشه و باید از قبل لباسهای آماده میپوشیدی.

ابنطور که توی عکسا دیده میشه بازی نسبت یه شماره قیل از نظر گراقیک هیچ تغییر محسوسی نکرده.
دقیقآ. داره با یه بازی دیگه کل کل میکنه.

یعنی قراره بازی روی بلو ری بیاد:-"نمیدونم این کوجیما تو این مدت چه کار کرده؟یعنی همه ی حجم دیسک رو برای گیم پلی و داستان گذاشته؟متال 3 تو زمینه گرافیک نسبت به زمان و امکانات پی اس 2 عالی بود اما این یکی رو نمیدونم...الله اعلم;)

یعنی قراره بازی روی بلو ری بیاد:-"نمیدونم این کوجیما تو این مدت چه کار کرده؟یعنی همه ی حجم دیسک رو برای گیم پلی و داستان گذاشته؟متال 3 تو زمینه گرافیک نسبت به زمان و امکانات پی اس 2 عالی بود اما این یکی رو نمیدونم...الله اعلم;)
کوجیما از اول آرزوهای زیادی با PS3 داشته ولی اون طور که معلومه توی بعضی زمینه های گرافیکی نتونسته از PS3 کار بکشه ( برعکس بازیهایی مثل Uncharted , R&C , GT , ... )
Blu-Ray هم توی خود گرافیک که تآثیر نمیزاره. یکی از فرقهاش با DVD معمولی این بوده که به گفته مجله OPM UK بازی حدود 10 ساعت Cutscene داره و 20 ساعت گیم پلی که در برابر MGS3 خیلی عظیم تره و خود Cutscene ها میتونه دلیل مزیت Blu-Ray حداقل توی این بازی باشه.

کوجیما از اول آرزوهای زیادی با PS3 داشته ولی اون طور که معلومه توی بعضی زمینه های گرافیکی نتونسته از PS3 کار بکشه ( برعکس بازیهایی مثل Uncharted , R&C , GT , ... )
Blu-Ray هم توی خود گرافیک که تآثیر نمیزاره. یکی از فرقهاش با DVD معمولی این بوده که به گفته مجله OPM UK بازی حدود 10 ساعت Cutscene داره و 20 ساعت گیم پلی که در برابر MGS3 خیلی عظیم تره و خود Cutscene ها میتونه دلیل مزیت Blu-Ray حداقل توی این بازی باشه.
البته اگه cutscene ها مثل uncharted ریل تایم نباشن حتما حجم بلو ری لازم میشد ولی اگه ریل تایم باشن که زیاد معقول نیست.
دوست عزیز من کلا از گرافیک بازی ایراد گرفتم نه اینکه چه چیزی روی پی اس 2 possible هست یا نیست به نظر من کلا گرافیک بازی جذاب نیست کاری به cutscene ندارم ولی تو gameplay که واقعا بده.
مثل uncharted چون اونم فقط تو cutdcene خوب بود که اونم بیشترشون realtime نبودن , همونطور که gears of war هم نبود.
دقیقآ. داره با یه بازی دیگه کل کل میکنه.
من منظورتون رو از بازی مورد نظر متوجه نشدم.ولی اگه Gears of war هست که اونا جفتشون ماله این نسل هستن ولی این بازی از نظر گرافیک با نسل قبل هم به سختی داره رقابت میکنه.

آخرین ویرایش:
البته اگه cutscene ها مثل uncharted ریل تایم نباشن حتما حجم بلو ری لازم میشد ولی اگه ریل تایم باشن که زیاد معقول نیست.
دوست عزیز من کلا از گرافیک بازی ایراد گرفتم نه اینکه چه چیزی روی پی اس 2 possible هست یا نیست به نظر من کلا گرافیک بازی جذاب نیست کاری به cutscene ندارم ولی تو gameplay که واقعا بده.
منم نگفتم گرافیک بازی عالیه. محیطها اصلآ جالب نیست و بعضی جاها تو ذوق میزنه ولی مدل شخصیتها خیلی بهتره.البته چیزهای دیگه ای هم هست مثل جنگهایی که توی بازی وجود داره و یه نمونه ش همون اول بازی اتفاق می افته و در نوع خودش خیلی شلوغ تر از نسخه های قبلی شده یا میدون دید بازی به نظر میاد خوب باشه و ... ولی کلآ خود من هم انتظار گرافیک بالاتری از MGS4 داشتم. اما نکته ای که توی این بازی هست و خیلی ها رو وادار به خریدن PS3 میکنه گرافیکش نیست.

مثل uncharted چون اونم فقط تو cutdcene خوب بود که اونم realtime نبودن.
دیگه شوخی نکن دیگه ! Uncharted گرافیکش معروفه توی این نسل و هرکی میخواد مثال بزنه این یکی رو یادش نمیره. همون GameSpot هم که به بازی کمترین نمره رو داد (8) در مورد گرافیکش خیلی تعریف کرد و دو تا امتیاز اصلی گرافیک رو به این بازی داد. یا IGN به گرافیکش داد 9 . حالا هرچی هست بحث Uncharted رو ول کنیم و بچسبیم به MGS4 .

اونایی که از بافت ایراد میگیرن یه نگاهی به صورت اسنیک از نزدیک بکنن فکر کنم نظرشون عوض شه تا حالا پوست صورت به این خفنی توی دنیای گیم دیدن بزارین اول بازی بیاد بعدا نظر بدین اون اسکرین شات ها رو نمیدونم از کجا اومدن ولی کوجیمایی که به کوچکترین چیزها اهمیت میده قطعا این جوری بازی نمیده بیرون فکر میکنم کسایی که دارن همین جور پیش داوری میکنن حکایت همون گربه رو دارن که .... اونایی که همش میگن گرافیک گرافیک و در این زمینه 10،20 تا PHD دارن بهتره یه نیگا به کنسول wii بندازن بعدا نظر بدن اونایی هم که نظر کارشناسی میدن به این عکسی که پایین گذشتم یه نیگاه بکنن که فکر می کنم قبلا دیده باشن ولی واسه یاد آوری خوبه
http://metalgearsolid4.net/metal-gear-solid-4/news-images//mgs4-opmuk-01.jpg
در ضمن از این حرفا جلوی سیاوش نزنین که دیگه خودتون بهتر میدونین :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or