عرضه The Order: 1886 تا سال 2015 به تاخیر افتاد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
TO1886_WCH_Square_03_2014_05_21.jpg

عرضه The Order: 1886، عنوان انحصاری PS4 تا سال 2015 به تاخیر افتاد.
طی جلساتی که قبل از E3 در Santa Monica برگزار شد، رییس Ready at Dawn آقای Weerasuriya، اعلام کرد که عرضه بازی تا سال 2015 به تاخیر افتاده است. او علت این تاخیر را تصمیم سازنده در جهت اطمینان از کیفیت بالای بازی به صورت کامل در بازی اعلام کرد.

او گفت: " ما می‌خواستیم آنچه که قول داده بودیم و مردم از ما انتظار داشتند را انجام دهیم. ما با سونی این موضوع را در میان گذاشتیم و گفتیم که می‌توانیم تمام بازی را در بهترین کیفیت ممکن بسازیم، اما برای انجام این امر به چند ماه بیشتر نیاز داریم. این مدت اضافه خیلی طولانی نخواهد بود. ارزشش را دارد اگر ما آنچه که انتظار دارید را به شما تحویل دهیم.
این پروژه بزرگ تر از آن هست که هر کس انتظارش را دارد. هر آنچه که در بازی انجام دادیم، بزرگتر و بیشتر از آنچه بود که قصد داشتیم انجام دهیم. این خواسته را برای مدتی تاخیر قربانی نخواهیم کرد، کیفیت حرف اول را می‌زند. بدون تاخیر این عنوان، ما نمی‌توانستیم آن را در تمام سطوح در بهترین کیفیت ممکن ارایه دهیم."

لازم به ذکر است که در ابتدا این عنوان قرار بود در اواخر سال 2014 عرضه بشود.

منبع

آخرین ویرایش:
مگه از Witcher 3 دمو قابل بازی اومده که با The Order فرقی داشته باشه؟! CDPR کلا دو تا بزای ساخته که یکیش متاش 81 هست و اون یکیش هم 88 درحالیکه همین استدیو که برای PSP بازی می‌ساخته متاهای بازیهاش 86 و 91 هست. اگه الآن متا بی اهمیت بشه تعجب نمی‌کنم
من خودم فعلا تنها کاندیدای گوتی 2015 رو AK میبینم که تو دو قسمت قبلش پتانسیلش رو نشون داده. Halo هم تاحالا بازی نکردم پس نظری نمی‌دم
با تمام این موارد شانس خاصی برای The Order که گوتی بشه قائل نیستم ولی بنظرم می‌تونه بازی خیلی خوبی باشه.

اگه میخواید بازی دیگه ای رو ترول کنید از چندتا بازی واقعا بزرگ استفاده کنید، The Witcher که معلوم نیست چی از آب در بیاد و استدیوش هم تا الآن کلا دو تا بازی ساخته که یه بازیش خوب و دیگری خیلی خوب بوده.
اونوقت Withcer ها پتانسیلشون رو نشون ندادن؟:|
وقتی میخواین یه چیزی رو بالا ببرین لازم نیست چیز دیگه ای رو خراب کنید;)

کسانی که برای Goty سال دیگه دارن خیال بافی میکنن تمام رویاها رو دور بریزن و بشینن دعا کنن که ناتی داگ آنچارتدش رو جلو یا غقب بندازه در غیر این صورت تمام پیش بینی هاشون به باد سپرده خواهد شد ،از طرفی هم The Order 1886 هم رفت برای 2015 و رقابت شدیدی بین نامزدهای گوتی ایجاد خواهد شد

اینقدر با اینایی که از رو تریلر 2 دقیقه ای و استودیویی که رو PSP بازی میساخته تشخیص میدن که یه بازی میتونه Witcher 3 و Halo 5 و Arkham Knight و کلی بازی دیگه رو نابود کنه و Goty شه حال می کنم:|
تشخیص شما چیه استاد؟
امضای خوبی داری :دی قشنگ میتونه جواب هر پست خودت باشه :)

جالبه یه جوری دارید با هم بحث می کنید انگار خودتون قراره goty بگیرید! والا! اینجوری که شما با هم کل دارید، استودیو های سازنده با هم ندارن!!

توصیه به کسانی مثل من که ps3 *هم دارند و بازیهای انحصاری را میخواستن با ps4 *انجام بدند این هست.که امسال میتونید مثل من برای دکور از ps4 * استفاده کنید.

همون رو-رونمایی The Last Guardian یک انقلابی شیرین و تازه در صنعت کثیف و بی کیفیت گیمینگ ایجاد می کنه که عرضه نشده می تونه بازی هایی مثل Uncharted 4 و The Order 1866 و اون چرت و پرتای دیگه رو نابود کنه! حتی اگه سال 2016 عرضه گوتی 14 و 15 و 16 TLG خواهد بود!

الان من دقیقا نفهمیدم، The Last Guardian ربط ـش به این تاپیک چیه ؟! یعنی انقدر فشار داره میاره بر روی دوستان ؟! انقدر هم سعی نکنید Troll معکوس بر روی این شاهکار پیاده کنید، هر کسی (خوب دقت کنید..!)، هر کسی ICO و Sotc رو تجربه کرده باشه، میدونه که قضیه از چه قراره..مگر، مگر این دو عنوان رو تجربه نکرده باشه ! طرف اصلا اسم این دو عنوان رو نشنیده، میاد اینجا افاضه فضل میکنه و صدالبته تاپیک رو هم گمراه.. !

همون رو-رونمایی The Last Guardian یک انقلابی شیرین و تازه در صنعت کثیف و بی کیفیت گیمینگ ایجاد می کنه که عرضه نشده می تونه بازی هایی مثل Uncharted 4 و The Order 1866 و اون چرت و پرتای دیگه رو نابود کنه! حتی اگه سال 2016 عرضه گوتی 14 و 15 و 16 TLG خواهد بود!

با کی کار داری؟

مگه از Witcher 3 دمو قابل بازی اومده که با The Order فرقی داشته باشه؟! CDPR کلا دو تا بازی ساخته که یکیش متاش 81 هست و اون یکیش هم 88 درحالیکه همین استدیو که برای PSP بازی می‌ساخته متاهای بازیهاش 86 و 91 هست. اگه الآن متا بی اهمیت بشه تعجب نمی‌کنم
من خودم فعلا تنها کاندیدای گوتی 2015 رو AK میبینم که تو دو قسمت قبلش پتانسیلش رو نشون داده. Halo هم تاحالا بازی نکردم پس نظری نمی‌دم
با تمام این موارد شانس خاصی برای The Order که گوتی بشه قائل نیستم ولی بنظرم می‌تونه بازی خیلی خوبی باشه.

اگه میخواید بازی دیگه ای رو ترول کنید از چندتا بازی واقعا بزرگ استفاده کنید، The Witcher که معلوم نیست چی از آب در بیاد و استدیوش هم تا الآن کلا دو تا بازی ساخته که یه بازیش خوب و دیگری خیلی خوب بوده.

پتانسیل گوتی شدن رو مسلما نه. اگه داشت که تو دو شماره قبلش نشون می‌داد.
من یادم نمیاد چیزی رو بالا برده باشم. توهم آیا؟
TW1 متاش 86ـه (EE رو میگم)
این حرفی رو هم که شما میزنی مثل قضاوت کیفیت Uncharted2 از روی U1ـه. CDPR خیلی بزرگتر از قبل شده (TW2 شش Quest Designer داشت و TW3 بیست‌تا) و نمیشه از روی عناوین قبلیش قدرت فعلیش رو سنجید. اما مطمئنا این بازی بی‌دلیل در صدر خیلی از لیست‌های Most Anticipated قرار نگرفته.

متای نسخه‌ی اصلی بازی رو حساب می‌کنند.
من که نگفتم TW3 بازی بدی از آب در میاد. فقط گفتم اینکه از روی تریلر بخوایم درموردش نظر بدیم و بگیم گوتی میشه در حالیکه استودیوش فقط 2 بازی ساخته مسخره ست. چنین کاری برای The order هم غیر عادیه چون چیز زیادی ازش نمی‌دونیم.
بعضی دوستان عادت کردن هرچی بازی که باری پلتفرم های مقابل میاد رو نیومده بکوبند
yahoo_7.gif
از کی تا حالا؟! این نسخه واقعی بازی هست و هرکس بخواد TW1 رو بازی کنه Enhanced Edition رو بازی میکنه چون گرافیک، گیم‌پلی، انیمیشن‌ و سیستم مبارزه بهبود یافته داره.

آخرین ویرایش:

22497575720735320210.gif

یه تاپیک خبری در مورد تأخیر یکی از بازیهای انحصاری PS4 زده میشه بعد 90% پستها مال کسایی که نه PS4 دارن نه روی دیدنش رو دارن! من یکی هر کاری می کنم نمی تونم این قضیه رو حل کنم چی به چیه الان.خواهشاً یکی بشکافه

نه گوتی 2015 : The Last Guardianـه! =)):d

خیلی خیلی حس خوبی داره که آدم بازی مورد علاقش خز نباشه و یه سری اصلاً نفهمن چی هست که بخوان منتظرش باشن، خیلی هم عالی:-j بازم کامنت بزارین بخندیم، تو این فصل امتحانات بلاخره یه زنگ تفریحی هممون نیاز داریم:-j

از این دوستانی که دارن آنچارتد آنچارتد میکننو میگن با عرضش انفجار نور تو صنعت گیم رخ میده و دیگه همه ی بازیا و ناشرا باید فرار کنن و از ترس آنچارتد تو افق محو بشنو و... (والا GTA با اون عظمتش بخواد عرضه شه این اتفاقا نمیفته بعد آنچارتد بیخیال...) احیانا میدونن سال 2011 آنچارتد 3 اومد و رسما جلو اسکایریم و بتمن له شد تو جوایز یا اینکه خود آنچارتد 1 تو سال عرضش هیچ چیز خاصی نبرده ..:-/ الان چه اتفاقی خاصی واسه آنچارتد 4 غیر از عوض شدن کارگردان و نویسندش و خالقش اونم تو وسط ساختش افتاده که بقیه سازنده ها باید جم کنن برن...:-/باز یه دمو ازش میومد یه چیزی اما الان...
پ ن: مطمئنا منتقدا اوردر و بیشتر از آنچارتد 4 تحویل میگیرن بلاخره IP جدیده و قطعا جذابیتش بیشتره...
همین که باعث شده شما بیای درموردش همچین پستی بدی کافیه
yahoo_1.gif
یعنی اینقدر...:))خو اگه اینقدر اذیت شدی میومدی میگفتی بهم...:(

آخرین ویرایش:
از این دوستانی که دارن آنچارتد آنچارتد میکننو میگن با عرضش انفجار نور تو صنعت گیم رخ میده و دیگه همه ی بازیا و ناشرا باید فرار کنن و از ترس آنچارتد تو افق محو بشنو و... (والا GTA با اون عظمتش بخواد عرضه شه این اتفاقا نمیفته بعد آنچارتد...:))) احیانا میدونن سال 2011 آنچارتد 3 اومد و رسما جلو اسکایریم و بتمن نابود شد تو جوایز یا اینکه خود آنچارتد 1 تو سال عرضش هیچ چیز خاصی نبرده ..:-/ الان چه اتفاقی خاصی واسه آنچارتد 4 غیر از عوض شدن کارگردان و نویسندش و خالقش اونم تو وسط ساختش افتاده که بقیه سازنده ها باید جم کنن برن...:-/
پ ن: مطمئنا منتقدا اوردر و بیشتر از آنچارتد 4 تحویل میگیرن بلاخره IP جدیده و قطعا جذابیتش بیشتره...
انچارتد زیر batman و اسکایریم له شد ؟ lol :)) نکنه gears of war که بودنش توی کنفرانس مایکروسافت بمب اتمیه برترین گرافیک سالو گرفت ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or