عرضه The Order: 1886 تا سال 2015 به تاخیر افتاد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
TO1886_WCH_Square_03_2014_05_21.jpg

عرضه The Order: 1886، عنوان انحصاری PS4 تا سال 2015 به تاخیر افتاد.
طی جلساتی که قبل از E3 در Santa Monica برگزار شد، رییس Ready at Dawn آقای Weerasuriya، اعلام کرد که عرضه بازی تا سال 2015 به تاخیر افتاده است. او علت این تاخیر را تصمیم سازنده در جهت اطمینان از کیفیت بالای بازی به صورت کامل در بازی اعلام کرد.

او گفت: " ما می‌خواستیم آنچه که قول داده بودیم و مردم از ما انتظار داشتند را انجام دهیم. ما با سونی این موضوع را در میان گذاشتیم و گفتیم که می‌توانیم تمام بازی را در بهترین کیفیت ممکن بسازیم، اما برای انجام این امر به چند ماه بیشتر نیاز داریم. این مدت اضافه خیلی طولانی نخواهد بود. ارزشش را دارد اگر ما آنچه که انتظار دارید را به شما تحویل دهیم.
این پروژه بزرگ تر از آن هست که هر کس انتظارش را دارد. هر آنچه که در بازی انجام دادیم، بزرگتر و بیشتر از آنچه بود که قصد داشتیم انجام دهیم. این خواسته را برای مدتی تاخیر قربانی نخواهیم کرد، کیفیت حرف اول را می‌زند. بدون تاخیر این عنوان، ما نمی‌توانستیم آن را در تمام سطوح در بهترین کیفیت ممکن ارایه دهیم."

لازم به ذکر است که در ابتدا این عنوان قرار بود در اواخر سال 2014 عرضه بشود.

منبع

آخرین ویرایش:
تو هنوز هم حق نداری نک رو ترول کنی!:دی حق ترول کردن نک در انحصار منه!:دی

پ.ن: 2015 قراره چه بازی بیاد که Order جلوش دوام نمیاره؟ مگه اینکه UC4 بره برای 2015 که خوب کلا هیچی جلوش دوام نمیاره، حالا Order که بماند!:دی
اتفاقا حق ترول این بازی فقط دست من و چند نفر دیگست! >:) هرکسی بخواد چیزی در موردش بگه باید بیاد از ما اجازه بگیره:-" مخصوصا تو که به شدت معتقد بودی روح کراش درش دمیده شده :|
---
the Order رو شاید بیشتر از U4 تحویل بگیرن:-" به خاطر همون IP جدید و اینا :d
مگر اینکه واقعا یه نحول خفنی توی گیم پلی ایجاد کنند! :d
زودتر E3 بیاد ببینیم چه خبره :((

نکنه دوست داشتید یه بازی که میتونه به بهترین شکل ممکن ارائه بشه ناقض عرض بشه!! همون تلو هم به عنوان پر افتخار ترین بازی تاریخ خودش تاخیر خورد!!
به شدت از این تاخیر استقبال میکنم و روز به روز ارادت و علاقم به RAD بیشتر و بیشتر میشه , دقت بفرمایید:
ما می‌خواستیم آنچه که قول داده بودیم و مردم از ما انتظار داشتند را انجام دهیم
کیفیت حرف اول را می‌زند این خواسته را برای مدتی تاخیر قربانی نخواهیم کرد
خیلی طولانی نخواهد بود. ارزشش را دارد اگر ما آنچه که انتظار دارید را به شما تحویل دهیم.
این پروژه بزرگ تر از آن هست که هر کس انتظارش را دارد.
Woow just I BELIEVE YOU GUYS

::
کسایی که میگن دوست داریم پلی 4 هم مثل 3 از نظر انحصاری رقبا رو بپکونه خیالتون تخت تخت ببینید داداشا استدیو های قبلی که همه هستن ناتی سانتا مدیا GG ساکر و و و خوب بانجی هم که صاف تا کمی اینوری شده :دی حالا به این فکر کنید یه استدیو با عظمت و درجه یک دیگه هم به جمعشون اضافه شده و اون RADــه !! ببین با اولین تجربش روی دستگاه خانگی چه کار کرده که با توجه به اینکه هنوز از بازی هیچ ویدئوی تبلیغاتی درست و حسابی نیمده یه سری ها رو چجور آواره کرده!!
سونی باید یک حرکتی برای 2014 بکنه وگرنه طرفدارهاش رو ناامید میکنه 2015 هم سال بازیهای شاخ هست فکر نکنم این عنوان اونجا دوام بیاره
آهان , ببین عزیزم کاری نداره که شما و دوستاتون سعی کنید خودتونو کنترل کنید آروم باشید نفس عمیق بکشید بعد اگه دیدید مشکل خدایی نکرده قلبی عروقی چیزی ندارید کلیک اسپویلر پایینی رو بزنید !
46147376675761309742.png

20531587993465641175.jpg

حالا باز نفس عمیق بکشید!
:دی

آخرین ویرایش:
تنها دلیلی که سونی با این تاخیر موافقت کرده اینه که به احتمال زیاد یه بازی خیلی شاخ (The Last Guardian) احتمالن برای عرضه برا ماه سپتامبر امسال داره وگرنه سونی نمیتونه یک سال بدون کمتر از 2 تا انحصاری سر کنه

چیزی که خیلی خوشحالم میکنه در عوض این تاخیر The Order 1886 اینه که در کنار TLG عنوان جدید Quantic Dream برای PS4 در همین سال میلادی عرضه بشه

تنها دلیلی که سونی با این تاخیر موافقت کرده اینه که به احتمال زیاد یه بازی خیلی شاخ (The Last Guardian) احتمالن برای عرضه برا ماه سپتامبر امسال داره وگرنه سونی نمیتونه یک سال بدون کمتر از 2 تا انحصاری سر کنه

چیزی که خیلی خوشحالم میکنه در عوض این تاخیر The Order 1886 اینه که در کنار TLG عنوان جدید Quantic Dream برای PS4 در همین سال میلادی عرضه بشه
با این که منم امیدوارم اما فک نکنم TLG رو حالا حالا ها عرضه بکنند، حالا امکان داره کوانتیک دریم عرضه کنه که حتی اونم از نظرم احتمالش کمه، اما بنظرم سونی امسال چون تقریبا تا نیمه رفته و حدودا میدونه حریف چی تو چنته داره می خواد رو Project Morpheus تمرکز کنه پس من احتمال عرضه بازی استدیو MM رو میدم و شایدم اعلام شه بازی جدید جاناتان بلو که انحصاریه (اسمشو یادم نیست) هم با این تکنولوژی هماهنگه، تازه احتمال عرضه GTA V هم فراموش نشه...
در کل از نظرم سونی می خواد دست پر بره سال ۲۰۱۵ که برای مقابله با هر احتمالی آماده باشه

بین بازی های 2015 دَووم نیاره یعنی چی؟! مگه با بازی ایندی طرفیم؟! :|:d

ولی خیالتون راحت برای 2015 یه بازی هست که خیلی وقته برای GotY شدن زنبیل اول صف گذاشته!
TW 3 :d

البته تاخیر در حد 2-3 ماه هست و تقریبا بهمن ماه میاد! اونقدر هم تاخیر طولانی ایجاد نمیشه!
حتی اگه 1 درصد کیفیت بازی رو بهتر کنه ارزشش رو داره! بهمن هم فصل کم بازی ای هست و بیشتر هم به چشم میاد!

بین بازی های 2015 دَووم نیاره یعنی چی؟! مگه با بازی ایندی طرفیم؟! :|:d

ولی خیالتون راحت برای 2015 یه بازی هست که خیلی وقته برای GotY شدن زنبیل اول صف گذاشته!
منظورم از خط اول The Order ـه! :| یه بار با دقت بخونید که دچار سوء برداشت نشید! :| در کل ببخشید که درباره ی بازیـتون نظر دادم! :|
ویچر 3 هم که خودش رو اثبات کرده قبلا! :d برام مهم نیست توی 2015 چی غیر از ویچر عرضه میشه... مهم اینه که ویچر 3 سال 2015 میاد! :d

مگه گوتی 2015 هیلو 5 نیست؟!:d
تو چی میگی این وسط...:d
فقط علی بخونه :d:
نه گوتی 2015 : The Last Guardianـه! =)):d

اینقدر با اینایی که از رو تریلر 2 دقیقه ای و استودیویی که رو PSP بازی میساخته تشخیص میدن که یه بازی میتونه Witcher 3 و Halo 5 و Arkham Knight و کلی بازی دیگه رو نابود کنه و Goty شه حال می کنم:|
مگه از Witcher 3 دمو قابل بازی اومده که با The Order فرقی داشته باشه؟! CDPR کلا دو تا بازی ساخته که یکیش متاش 81 هست و اون یکیش هم 88 درحالیکه همین استدیو که برای PSP بازی می‌ساخته متاهای بازیهاش 86 و 91 هست. اگه الآن متا بی اهمیت بشه تعجب نمی‌کنم
من خودم فعلا تنها کاندیدای گوتی 2015 رو AK میبینم که تو دو قسمت قبلش پتانسیلش رو نشون داده. Halo هم تاحالا بازی نکردم پس نظری نمی‌دم
با تمام این موارد شانس خاصی برای The Order که گوتی بشه قائل نیستم ولی بنظرم می‌تونه بازی خیلی خوبی باشه.

اگه میخواید بازی دیگه ای رو ترول کنید از چندتا بازی واقعا بزرگ استفاده کنید، The Witcher که معلوم نیست چی از آب در بیاد و استدیوش هم تا الآن کلا دو تا بازی ساخته که یه بازیش خوب و دیگری خیلی خوب بوده.

اونوقت Withcer ها پتانسیلشون رو نشون ندادن؟
:|
وقتی میخواین یه چیزی رو بالا ببرین لازم نیست چیز دیگه ای رو خراب کنید;)

پتانسیل گوتی شدن رو مسلما نه. اگه داشت که تو دو شماره قبلش نشون می‌داد.
من یادم نمیاد چیزی رو بالا برده باشم. توهم آیا؟

TW1 متاش 86ـه (EE رو میگم)
این حرفی رو هم که شما میزنی مثل قضاوت کیفیت Uncharted2 از روی U1ـه. CDPR خیلی بزرگتر از قبل شده (TW2 شش Quest Designer داشت و TW3 بیست‌تا) و نمیشه از روی عناوین قبلیش قدرت فعلیش رو سنجید. اما مطمئنا این بازی بی‌دلیل در صدر خیلی از لیست‌های Most Anticipated قرار نگرفته.

متای نسخه‌ی اصلی بازی رو حساب می‌کنند.
من که نگفتم TW3 بازی بدی از آب در میاد. فقط گفتم اینکه از روی تریلر بخوایم درموردش نظر بدیم و بگیم گوتی میشه در حالیکه استودیوش فقط 2 بازی ساخته مسخره ست. چنین کاری برای The order هم غیر عادیه چون چیز زیادی ازش نمی‌دونیم.
بعضی دوستان عادت کردن هرچی بازی که باری پلتفرم های مقابل میاد رو نیومده بکوبند
:-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or