شایعه عرضه Call Of Duty Ghosts در دسامبر؟

RattleSnake

کاربر سایت
15201953652878443158.jpg

خرده فروشی انگلیسی Tesco اعلام کرد بازی Call Of Duty Ghosts برای کنسول های این نسل عرضه می‌شود در حالی که قبلا گفته شده بود این بازی برای کنسول‌های نسل بعد همچنین PC عرضه می‌شود. بازی Call Of Duty Ghosts دسامبر عرضه می شود و هم اکنون قابل پیش خرید است. همچنین Box Art بازی نیز نمایش داده شده است.

گفته می‌شود Infinity Ward سازنده این بازی می‌باشد و این بازی آخرین بازی از سری Modern Warfare می‌باشد. به نظر می‌رسد شخصیت که ماسک بر صورت دارد همان شخصیت Modern Warfare 2 یعنی Ghost است.

Dennis Durkin مدیر ارشد شرکت Activision گفته بود:"
فرنچیز Call of Duty همچنان ادامه خواهد یافت همان طور که نوآوری را به همراه خواهند داشت. ما انتظار داریم نسخه جدید Call of Duty در سال 2013 عرضه شود و بیش از بیش به اوج برسد.

سری Call of Duty همواره در ماه نوامبر هر سال منتشر می‌شوند. تایید شده است که Call of Duty جدید در 1 می رونمایی می‌شود.

منبع

آخرین ویرایش:
حالا اینکه آخرش IW یا neversoft بسازه رو نمیدونم
هر چند دوست میدارم IW بسازه 8->
ولی امکان نداره بازی رو نوامبر ندن و دسامبر بدن!!!!!!!!!!!!!!
آخه دیگه این دو تا استدیو هر چی داشتن رو کردن دیگه چیز جدیدی واسه رو کردن ندارن.
الان IW میزنه سینگلش یک چیزی مثل MW3 میشه اصلا حال نمیده:دی
گفتم اگه neversoft بزنه قطعا یک چیز جدیدی از کار در میاد:دی

ولی در کل من عاشق CoD هستم هر استدیویی بسازش بازم دوسش دارم

حالا کی گفته دسامبر عرضه میشه؟ :-/
Call Of Duty Ghosts for PS3, December 2013 release date :d
بازی هایی که تو سایت های فروش قرار می گیرن و تاریخ عرضه مشخصی ندارن معمولا تاریخ عرضشون رو میزارن آخرین روز ماه دسامبر همون سال. مثلا:
Amazon.com: Watch Dogs: Xbox 360: Video Games

سورس اصلی خبر vgگفته دسامبر:d

آخرین ویرایش:
بازی هایی که تو سایت های فروش قرار می گیرن و تاریخ عرضه مشخصی ندارن معمولا تاریخ عرضشون رو میزارن آخرین روز ماه دسامبر همون سال. مثلا:
Amazon.com: Watch Dogs: Xbox 360: Video Games

آره میدونم :| :دی
بازی هایی که اومدنشون تو یه سال قطعی میشه ولی تاریخ ریلیز مشخص ندارن همه رو میزنن 31-12 اون سال :دی

ولی راستش رو بخوای اینجا رو حساب اعتماد به مَستر میلر من اصلاً منبع رو نچکیدم اونجا زده :
has appeared with a release date set for November 5

آره میدونم :| :دی
بازی هایی که اومدنشون تو یه سال قطعی میشه ولی تاریخ ریلیز مشخص ندارن همه رو میزنن 31-12 اون سال :دی

ولی راستش رو بخوای اینجا رو حساب اعتماد به مَستر میلر من اصلاً منبع رو نچکیدم اونجا زده :
سورس اصلی خبر VG24::d تاریخ 5 نوامبر رو من تو سورس اصلی ندیدم پس دیگه مشکل از من نیست یا دسامبره یا نوامبر:d
Call Of Duty Ghosts for PS3 outed by Tesco. December 2013 release date & packshot. The end for Modern Warfare? | Uncategorized | Official PlayStation Magazine

باكس آرتش خفنه ميمونه خود بازي كه گمون نكنم چيز خفني ازش دربياد!
کلا COD همیشه یک چیز بوده دیگه :
برو جلو - بکش - هدشات شدی پناه بگیر به سه سوت درمان شی = پایان بازی در کمتر از 4 روز! :d غیر از اینه COD ؟البته Multi هم بد نیست!این BO 2 هم یکم این فرمانده بودنش چربید !
در کل میگم اینم کار شاخی قرار نیست بکنه!البته شاید هم به خاطر یدک کشیدن لغت Ghost شاید از این لباس های نامرئی و .... هم بچپونند توش

این که قراره واسه 60 تا پلتفرم عرضه بشه معلوم نیست چی میخواد از توش درآد.#:-s ای کاش نسخه نسل بعدشو بصورت مجزا درست کنن و فقط پورت شده نباشه

سایت فروش بازی یک پیام جدید در مورد بازی گذاشته به این شکل که : بازی Call of Duty: Ghosts نوید نسل بعدی را می دهد و یک داستان جدید به همراه gameplay متفاوت با بقیه نسخه های این سری ارائه می کند ، تنظیمات و فرم بازی و همه تغییرات بر مبنای موتور نسل بعد شکل گرفته است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or