شایعه عرضه Call Of Duty Ghosts در دسامبر؟

RattleSnake

کاربر سایت
15201953652878443158.jpg

خرده فروشی انگلیسی Tesco اعلام کرد بازی Call Of Duty Ghosts برای کنسول های این نسل عرضه می‌شود در حالی که قبلا گفته شده بود این بازی برای کنسول‌های نسل بعد همچنین PC عرضه می‌شود. بازی Call Of Duty Ghosts دسامبر عرضه می شود و هم اکنون قابل پیش خرید است. همچنین Box Art بازی نیز نمایش داده شده است.

گفته می‌شود Infinity Ward سازنده این بازی می‌باشد و این بازی آخرین بازی از سری Modern Warfare می‌باشد. به نظر می‌رسد شخصیت که ماسک بر صورت دارد همان شخصیت Modern Warfare 2 یعنی Ghost است.

Dennis Durkin مدیر ارشد شرکت Activision گفته بود:"
فرنچیز Call of Duty همچنان ادامه خواهد یافت همان طور که نوآوری را به همراه خواهند داشت. ما انتظار داریم نسخه جدید Call of Duty در سال 2013 عرضه شود و بیش از بیش به اوج برسد.

سری Call of Duty همواره در ماه نوامبر هر سال منتشر می‌شوند. تایید شده است که Call of Duty جدید در 1 می رونمایی می‌شود.

منبع

آخرین ویرایش:
COD های IW خیلی دوست داشتنی هستن :d , همین MW3 درسته پیشرفت خاصی نداشت اما خیلی بهتر از BO2 ( آشغال ) بود ,
برای همین منتظر این یکی میمونیم تا یه FPS خوب با کمپین خوب و و Special Ops خوب ببینیم :d اگه داستان به عقب برگرده و Ghost رو هم ببینیم واقعاً میچسبه :d
اتفاقا این نظر شماست:دی

MW3 هیچ حرفی واسه گفتن نداشت و نصف MW2 و MW1 و BO1 نبود
کلا خیلی چرت بود
BOII چون حداقل باز یکم تنوع ایجاد کرده بود من عاشقش شدم
3 بار تمومش کردم هنوز دوست دارم 4-5 بار دیگه تمومش کنم:دی
مخصوصا از نظر داستان بنظر من خیلی قوی تر بود و آدمو مجبور میکرد چند بار بازی رو تموم کنی چون چند پایان مختلف داشت

اگه یک چیزی مثل MW3 باشه به مفت نمیرزه:دی

اتفاقا این نظر شماست:دی

کلا خیلی چرت بود
3 بار تمومش کردم هنوز دوست دارم 4-5 بار دیگه تمومش کنم:دی
مخصوصا از نظر داستان بنظر من خیلی قوی تر بود و آدمو مجبور میکرد چند بار بازی رو تموم کنی چون چند پایان مختلف داشت

اگه یک چیزی مثل MW3 باشه به مفت نمیرزه:دی
منم با MW 3 حال نکردم با BO II هم همینطور در کل می تونم بگم MW 2 اوج قدرت سری CoD بود که فکر نکنم دوباره یه همچین چیزی تکرار بشه

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:05 PM ارسال شده بود ----------

شما از این لابو اکشن چه برداشتی میکنید البته این مال قبله ولی گفتم اینجا بزارمش

بس نیست؟
تو هر تاپیک میریم همین قضیه میلک شدن رو پیش میکشید شما

اتفاقا این نظر شماست:biggrin1:

کلا خیلی چرت بود
3 بار تمومش کردم هنوز دوست دارم 4-5 بار دیگه تمومش کنم:biggrin1:

اگه یک چیزی مثل MW3 باشه به مفت نمیرزه
اتفاقا این هم نظر شماست بنده به شخصه توی مولتی MW3 زندگی کردم
سینگلش هم جذاب بود ولی نه به اندازهMW2

وای خدا داستان گوست وسوپ و زاخایو و بر بچ :((
لا مصب گوست به بتی تبدیل شده توی دنیای بازی ها عند شخصیت پردازی
منتظر نمایش مولتی پلیر بازی و امیدوارم هک شه با توجه به پینگ داغون ما​

اتفاقا این هم نظر شماست بنده به شخصه توی مولتی MW3 زندگی کردم
سینگلش هم جذاب بود ولی نه به اندازهMW2

وای خدا داستان گوست وسوپ و زاخایو و بر بچ :((
لا مصب گوست به بتی تبدیل شده توی دنیای بازی ها عند شخصیت پردازی
منتظر نمایش مولتی پلیر بازی و امیدوارم هک شه با توجه به پینگ داغون ما​

من سینگل رو مد نظر داشتم
مولتی MW3 خوب بود خیلیم خوب بود ولی متاسفانه کپی MW2 بود و مپاشم به اندازه MW2 زیبا نبود
فکر نکنید من از اوناییم که دو دقیقه بازی کردم میام این حرفا رو میزنم

من خودم اینقدر MW3 مولتی زدم که الان چشم بسته میتونم تو مپش راه برم:دی MW2 هم همینطور ولی MW3 نسبت به MW2 خیلی خیلی ضعیف تر بود هم از نظر سینگل هم از نظر مولتی

من همیشه با CoD حال میکنم و روش بدجور تعصبیم ولی بین کل نسخه های CoD از MW3 اصلا خوشم نیومد(البته فقط از سینگلش) ولی با بقیه نسخه ها خیلی حال کردم. مخصوصا MW2 MW1 و BO BOII
تنها مشکل BOII این بود که بد شروع میشد و اگه کسی 2 ساعت اولو بازی میکرد حالش بد میشد و از بازی میزد بیرون. خودمم همینطوری بودم ولی بعد که رفت به سال 2025 از اون به بعدش عاشقش شدم

مخصوصا از نظر داستان محشر بود که دیگه کسی نمیتونه این حرفمو رد کنه

آخرین ویرایش:
من سینگل رو مد نظر داشتم
مولتی MW3 خوب بود خیلیم خوب بود ولی متاسفانه کپی MW2 بود و مپاشم به اندازه MW2 زیبا نبود
فکر نکنید من از اوناییم که دو دقیقه بازی کردم میام این حرفا رو میزنم

من خودم اینقدر MW3 مولتی زدم که الان چشم بسته میتونم تو مپش راه برم:دی MW2 هم همینطور ولی MW3 نسبت به MW2 خیلی خیلی ضعیف تر بود هم از نظر سینگل هم از نظر مولتی

من همیشه با CoD حال میکنم و روش بدجور تعصبیم ولی بین کل نسخه های CoD از MW3 اصلا خوشم نیومد(البته فقط از سینگلش) ولی با بقیه نسخه ها خیلی حال کردم. مخصوصا MW2 MW1 و BO BOII
تنها مشکل BOII این بود که بد شروع میشد و اگه کسی 2 ساعت اولو بازی میکرد حالش بد میشد و از بازی میزد بیرون. خودمم همینطوری بودم ولی بعد که رفت به سال 2025 از اون به بعدش عاشقش شدم

مخصوصا از نظر داستان محشر بود که دیگه کسی نمیتونه این حرفمو رد کنه
خوب بازم داری میگی من بعنی نظر شخصیت دیگه
BOII که هالی بود شکی توش نیست
مطمئنا MW3به MW2 نمیرسه اما عالی بود بازی شاید به ذائقه شما خوش نیومده
نه بس نیست، هر وقت احساس کردم بســه خودم تمومش می‌کنم!
عجب پس به فکر این باشین زود تر تمومش کنین چون دارین رو اعصاب طرفدار های بازی رژه میرین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or