شایعه عرضه Call Of Duty Ghosts در دسامبر؟

RattleSnake

کاربر سایت
15201953652878443158.jpg

خرده فروشی انگلیسی Tesco اعلام کرد بازی Call Of Duty Ghosts برای کنسول های این نسل عرضه می‌شود در حالی که قبلا گفته شده بود این بازی برای کنسول‌های نسل بعد همچنین PC عرضه می‌شود. بازی Call Of Duty Ghosts دسامبر عرضه می شود و هم اکنون قابل پیش خرید است. همچنین Box Art بازی نیز نمایش داده شده است.

گفته می‌شود Infinity Ward سازنده این بازی می‌باشد و این بازی آخرین بازی از سری Modern Warfare می‌باشد. به نظر می‌رسد شخصیت که ماسک بر صورت دارد همان شخصیت Modern Warfare 2 یعنی Ghost است.

Dennis Durkin مدیر ارشد شرکت Activision گفته بود:"
فرنچیز Call of Duty همچنان ادامه خواهد یافت همان طور که نوآوری را به همراه خواهند داشت. ما انتظار داریم نسخه جدید Call of Duty در سال 2013 عرضه شود و بیش از بیش به اوج برسد.

سری Call of Duty همواره در ماه نوامبر هر سال منتشر می‌شوند. تایید شده است که Call of Duty جدید در 1 می رونمایی می‌شود.

منبع

آخرین ویرایش:
Box Art ـش هر چند به احتمال زیاد فیکه، ولی واقعا قشنگه.. یه ابهت خاصی داره... :d
برخلاف اکثر دوستان (و هیتران) من خیلی دوس دارم که اصلا گیم پلی رو عوض نکنن، فقط گرافیکش رو بهتر کنن..

آقا راستی خواهشا هر CoD که میاد رو سریعا با MW2 مقایسه نکنید.. MW2 شاهکاری بود که فکر نکنم دیگه تکرار بشه!!

من بالاخره نفهمیدم
اون همه خبر در مورد MW4 همش فیک بود؟
قرار بود شرکت Neversoft بزنه

کلا من هنگ کردم:دی
یه شایعه بود که COD بعدی رو neversoft میزنه
یه لایو اکشن که آخرش نوشت COD:GHOSTS
حالا این شایعه که بالا زدند میگه در دسامبر cod ghosts عرضه میشه

اسلام علیک یبن الارواح!

2vv05ct92zpz42syrawv.jpg
اینا که برا خندس دیگه:دی
اون پشتو نگا کنید FARCRY3 و MAX PAYNE 3 و ... طرف داره
معلوم میشه واسه خندس و فیکه

اه خیلی دوست داشتم یک بار Treyarch و IW این بازی رو نزنن ببینم چی از کار در میاد.
باز IW میزنه:|

من بالاخره نفهمیدم
اون همه خبر در مورد MW4 همش فیک بود؟
قرار بود شرکت Neversoft بزنه

کلا من هنگ کردم:دی
modern-warfare-neversoft.jpg

حالا اینکه آخرش IW یا neversoft بسازه رو نمیدونم
هر چند دوست میدارم IW بسازه 8->
ولی امکان نداره بازی رو نوامبر ندن و دسامبر بدن!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or