شایعه عرضه Call Of Duty Ghosts در دسامبر؟

RattleSnake

کاربر سایت
15201953652878443158.jpg

خرده فروشی انگلیسی Tesco اعلام کرد بازی Call Of Duty Ghosts برای کنسول های این نسل عرضه می‌شود در حالی که قبلا گفته شده بود این بازی برای کنسول‌های نسل بعد همچنین PC عرضه می‌شود. بازی Call Of Duty Ghosts دسامبر عرضه می شود و هم اکنون قابل پیش خرید است. همچنین Box Art بازی نیز نمایش داده شده است.

گفته می‌شود Infinity Ward سازنده این بازی می‌باشد و این بازی آخرین بازی از سری Modern Warfare می‌باشد. به نظر می‌رسد شخصیت که ماسک بر صورت دارد همان شخصیت Modern Warfare 2 یعنی Ghost است.

Dennis Durkin مدیر ارشد شرکت Activision گفته بود:"
فرنچیز Call of Duty همچنان ادامه خواهد یافت همان طور که نوآوری را به همراه خواهند داشت. ما انتظار داریم نسخه جدید Call of Duty در سال 2013 عرضه شود و بیش از بیش به اوج برسد.

سری Call of Duty همواره در ماه نوامبر هر سال منتشر می‌شوند. تایید شده است که Call of Duty جدید در 1 می رونمایی می‌شود.

منبع

آخرین ویرایش:
من فکر کردم امسال مدرن 4 بیاد ولی این میاد! احتمال زیاد وقایعش قبل از شماره های اصلیه و گوست زنده ست...دیگه همه بازی ها دارن یه شماره غیر اصلی میدن...
بهترین خبری که این چند روزه شنیدم...

اگه راجع به Ghost باشه و وقایعش هم قبل از شروع سری Modern Warfare باشه جالب میشه :دی من کلا به CoD های IW علاقه خاصی دارم حالا میخواد تکراری باشه یا هر چی، لامصب یه جوری هست که آدم رو مجذوب خودش میکنه :دی البته این Ghosts یه مقدار مشکوک میزنه :-/

چرا دسامبر حالا؟! :-?

اَکتی جان چرا باید نوامبر خودش رو رها کنه ؟! /:) تا اونجایی که من یادمه همیشه CoD رو تو نوامبر که ماه طلایی میدادن :دی
من کلا به CoD های IW علاقه خاصی دارم حالا میخواد تکراری باشه یا هر چی، لامصب یه جوری هست که آدم رو مجذوب خودش میکنه :biggrin1:

آی گفتی =p~ :دی

اصلا استایل باکس آرت به COD نمیخوره ! :دی

شبیه یه فن مید حرفه ای میمونه !

قبل از معرفی رسمی MW3 هم موقعی که کاور و لوگوی بازی زودتر توی سایت ها امده بود همه میگفتن فیکه و فن میده و ... بعد معلوم شد همش درست بوده
این هم همینطور هست

COD های IW خیلی دوست داشتنی هستن :d , همین MW3 درسته پیشرفت خاصی نداشت اما خیلی بهتر از BO2 ( آشغال ) بود ,
برای همین منتظر این یکی میمونیم تا یه FPS خوب با کمپین خوب و و Special Ops خوب ببینیم :d اگه داستان به عقب برگرده و Ghost رو هم ببینیم واقعاً میچسبه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or