سلام من عضو شدم که یه نفر برام online pass fifa 12 بگیره تو اکانتم 4000 microsoft points هست اگه کسی خواست به من کمک کنه بگه تا email و password رو بهش بدم:dچی میخواین بخرین!؟؟؟
با تشکر از دوستان عزیز
سلام من عضو شدم که یه نفر برام online pass fifa 12 بگیره تو اکانتم 4000 microsoft points هست اگه کسی خواست به من کمک کنه بگه تا email و password رو بهش بدم:dچی میخواین بخرین!؟؟؟
اره منم همینو میخوام اگه میشه زحمتشو بکشینسلام من عضو شدم که یه نفر برام online pass fifa 12 بگیره تو اکانتم 4000 microsoft points هست اگه کسی خواست به من کمک کنه بگه تا email و password رو بهش بدم:d
با تشکر از دوستان عزیز
چی میخواین بخرین!؟؟؟
بچه ها اگر با دقت طبق آموزش تصویری که گذاشتم عمل کنید مشکلی نخواهید داشت. خیلی از بچه ها دقیقا این کارو انجام دادند و الان دارن به راحتی از لایو خرید می کنند.لطفا آموزش صفحه 20 تایپک رو با دقت بخونید.کلی روش وقت گذاشتم با دقت نوشتم که مشکلی واسه کسی پیش نیاد.
من که هر کاری کردم نشد ....تو اموزش به تنظیمات ای پی اشاره نکردید ...اونا رو هم باید تغییر بدیم؟
خیر.نیازی به تغییر آی پی نیست.اگر قبلا تنظیمات IP و DNS رو تغییر دادین در بخش Internet Protocol 4 تنظیمات رو کاملا بر روی اتوماتیک بذارین.چون بعد از عملیات Sharing و هنگام کانکت شدن با ایکس باکس ، تنظمات IP و DNS خود به خود Set می شود.
شما احتمالا داره به دلایل مختلف ناتوان مونده باشید:
1 - ضعیف بودن V_P_N
2 - غیر فعال نکردن تمامی Firewall ها و آنتی ویروس ها
3 - مشکل در کارت شبکه
4 - جا به جا زدن کابل ها ( دقیقا باید طبق آموزشی که زدم کابل ها رو وصل کنید)
بازم دارم تاکید میکنم خیلی از بچه ها راحت انجام دادند و مشکلی نداشتند چون تمام موارد رو با دقت بررسی و انجام داده اند.
ببخشید من ویندوزم xp هست اگه میشه یه تو ضیح هم برای xp بزاری ممنون میشمبچه ها اگر با دقت طبق آموزش تصویری که گذاشتم عمل کنید مشکلی نخواهید داشت. خیلی از بچه ها دقیقا این کارو انجام دادند و الان دارن به راحتی از لایو خرید می کنند.لطفا آموزش صفحه 20 تایپک رو با دقت بخونید.کلی روش وقت گذاشتم با دقت نوشتم که مشکلی واسه کسی پیش نیاد.
بازی ارکید و dlc رو می تونید از xbox.com با چیز پی ان بگیرید فقط کافیه کمی در مارکت پلیس جستجو کنید
بله ...سلام. من share کردم و online pass هم گرفتم. حالا که میخوام دوباره وصل شم وصل نمیشه. یعنی بعد از خرید باید دوباره ip کنسول و عوض کنم مثل قبل از share؟؟