عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا این مشکل رو منم دارم این وی پی ان رو چطوری گیر بیارم مودمم وایرلسه ولی لپ تاپ ندارم اقایان کمک کنید 4000 پوینت بی زبون داره به باد فنا میره:((

=))

تو دیگه کی هستی خدا وکیلی ... =)) ول کن نیستی خدایی =))

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 PM ارسال شده بود ----------

چرا 2400 تا ؟
چطور ؟؟:d

پس من خرید کنم؟مشکلی‌ پیش نیاد کارت داداشم مسدود شه؟
دهننمو صاف می‌کنه

کارت چی؟ چرا اینقدر میترسی تو ؟؟

}من از طریق دایل اپ به اینترنت وصل میشم و از طریق کابل شبکه کامپیوترو به ایکس باکس وصل کردم بعد share کردم اون کانکشن دایل اپ رو بینشون دقیقا مثله چیزی که تو راهنمای سایت زده تو xp از کامپیوتر که نگاه میکونی انگار همه چی درسته ولی
}Xbox به live وصل نمیشه یعنی مرحله اول اتصال ارور میده انگار به کامپیوتر وصل نشده میگه ip رو نمیشناسه دستی هم وارد کردم باز نشد!!!!!!!داغون شدیم کمک کنیدلطفا فقط یه اکانت فیفا میخوام

اقا ما هم این مشکلو داریم با هر راهی رفتیم این ارور DNS حل نشد که نشد همش تو مرحله 2 ارور DNS میده
از هر دو راه رفتم هم IP دستی دادم 192.168.0.2 هم اتومات ولی سر DNS گیر داره
چه کنم؟؟؟؟؟؟

بجای پیدا کردن راهی واسه دور زدن این مشکل، همتون به این حرکت اعتراض کنید. چت کردن با پشتیبانیشون 5 دقیقه وقتتون رو میگیره و باعث میشه تعداد نزاره مارو نادیده بگیرن.

آقا من مودم وایمکسه ایرانسل دارم با اونم میشه وی پی _ان share کرد؟
کسی V-pn این سایت های موزیک رو داره که گزینه ی Share داشته باشند؟

اقا این مشکل رو منم دارم این وی پی ان رو چطوری گیر بیارم مودمم وایرلسه ولی لپ تاپ ندارم اقایان کمک کنید 4000 پوینت بی زبون داره به باد فنا میره:((
پی پی ان گیر آوردن کاری نداره که. بقالی ها هم الان میفروشن دیگه.
به هر حال باید کانکشن پی پی ان رو با یک دستگاه دیگه درست کنین و بعدش کانکشن رو تحویل اکس باکس بدین. کامپیوتر، لپ تاپ، هر دستگاه دیگه. کمکی از دست کسی بر نمیاد. لپ تاپ از یکی از دوستان امانت بگیرین.

}من از طریق دایل اپ به اینترنت وصل میشم و از طریق کابل شبکه کامپیوترو به ایکس باکس وصل کردم بعد share کردم اون کانکشن دایل اپ رو بینشون دقیقا مثله چیزی که تو راهنمای سایت زده تو xp از کامپیوتر که نگاه میکونی انگار همه چی درسته ولی
}Xbox به live وصل نمیشه یعنی مرحله اول اتصال ارور میده انگار به کامپیوتر وصل نشده میگه ipرو نمیشناسه دستی هم وارد کردم باز نشد!!!!!!!داغون شدیم کمک کنیدلطفا فقط یه اکانت فیفا میخوام
این توضیحی که دادین هیچ شباهتی به توضیحات داده شده نداره برادر من.
چرا اصلا توجه نمیکنین به پست های قبلی؟؟
ip دستی چطوری دادین؟ 1 توضیحی بدین تا بفهمیم اشکال کارتون کجاست. مشکل در همون ip دادن هست.
ضمنا بگین این کارت شبکه مال چه زمانی هست؟ در کارت های قدیمی وقتی میخواین 2 تا دستگاه مصرف کننده رو مستقیم بهم وصل کنین (یعنی اتصال شبکه دستگاه به دستگاه. و نه اینکه 1 سرش روتر یا سوییچ باشه) نوع کابل شبکه یعنی چیدمان سیمهاش فرق میکنه. بهش میگن کابل cross

اقا ما هم این مشکلو داریم با هر راهی رفتیم این ارور DNS حل نشد که نشد همش تو مرحله 2 ارور DNS میده
از هر دو راه رفتم هم IP دستی دادم 192.168.0.2 هم اتومات ولی سر DNS گیر داره
چه کنم؟؟؟؟؟؟
توضیح بده چکار کردی. آخه ip هم 192.168.0.2 میشه عزیز من؟ ip اتومات معمولا در صورت وجود 2 تا شبکه همزمان نمیتونه ست کنه. چون بصورت پیش فرض به حالت DHCP client کار میکنه.

بجای پیدا کردن راهی واسه دور زدن این مشکل، همتون به این حرکت اعتراض کنید. چت کردن با پشتیبانیشون 5 دقیقه وقتتون رو میگیره و باعث میشه تعداد نزاره مارو نادیده بگیرن.
همینمون مونده بگیم داریم از میهن عزیز سر افرازمون کانکت میشیم به لایو. کل 70 میلیون رو هم نادیده میگیرن. اگه دقت میکردین موقع ثبت نام و استفاده از خدمات لایو، شما یک صفحه Terms of use رو قبول کردین که اگه اون رو میخوندین دقیق و واضح توش نوشته بود که از کوچولوهای عزیز جاهای مشکل دار دنیا، در فرصت بهتری پذیرایی میگردد!

با مستر کارت یا ویزا می‌خوام خرید کنم و اگه بفهمن از ایران خرید کردم کارت رو مسدود می‌کنن و باز کردنش حداقل یه هفته دوندگی داره
این رسیک رو نکنین، حتی با پی پی ان و اینا. مخصوصا اگه billing ادرس کارت مال امریکا باشه. فقط در صورتی امکانش هست (اون هم با ریسک خودتون) که ip static و کاملا شخصی داشته باشین. اگه ip داینامیک باشه (حتی خارجی) به احتمال خیلی خیلی زیاد خرید برگشت میخوره و در بهترین حالت اون مبلغ بلوک میشه و پس از چند مدت به حساب برمیگرده. بسته به دروازه پرداختی که باهاش خرید میکنین تا احتمال مسدود شدن کارت و حساب هم هست.
الان سایتهایی هستن از دوستان همینجا که با قیمت خیلی خیلی پایین همه چی میفروشن. گلد یا پوینت با تحویل اتوماتیک و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین. به قیمتی که اگه خودتون بخواین بخرید گرونتر در میاد. اینجا طبق قوانین نمیتونم اسم سایت بدم. میشه پ.خ کرد ولی

این توضیحی که دادین هیچ شباهتی به توضیحات داده شده نداره برادر من.
چرا اصلا توجه نمیکنین به پست های قبلی؟؟
ip دستی چطوری دادین؟ 1 توضیحی بدین تا بفهمیم اشکال کارتون کجاست. مشکل در همون ip دادن هست.
ضمنا بگین این کارت شبکه مال چه زمانی هست؟ در کارت های قدیمی وقتی میخواین 2 تا دستگاه مصرف کننده رو مستقیم بهم وصل کنین (یعنی اتصال شبکه دستگاه به دستگاه. و نه اینکه 1 سرش روتر یا سوییچ باشه) نوع کابل شبکه یعنی چیدمان سیمهاش فرق میکنه. بهش میگن کابل cross
QUOTE]
والا من یه مودم dsl قدیمی asus دارم که چهارتا پورت داره USB وایرلس هم نداره .کاامپیوترم هم یه پورت شبکه رو مادربردش داره .
در حالت عادی من pc رو با یه کابل وصل میکردم به مودم و xbox رو هم همینطور به یه پورت دیگش بدون هیچ مشکلی کار میردن در هر حالی جفتشوت روشن یکیشون روشن وکلا همه چیز خوب بود
حالا برای خرید من دیدم نمیتونم دوتا کابل به pc وصل کنم اومدم مودمه dialup رو راه انداختم گفتم با اون به اینترنت وصل میشم xbox رو با کابله شبکه وصل کردم به کامپیوتر تا اون اینترنت موجود رو کامپیوترو share کنم بینشون و یه دقیقه خریدمو بزنم برم پیه کارم
ولی نمیشه و تو xbox تو همون مرحله اول بهم ارور میده(منظورم تو تستش خط اولرو اصلا رد نمیکنه اون خطی که از xbox به اون روتره وصل شده) و میگه ip نمیتونه بده و مشکل داره یه چیزی تو این مایه ها همه چیز هم رو اتوماتیک گذاشتم جواب نداد

اگه کامپیوترو با دایل آپ وصل میکنی خب 2 تا شبکه لازم نداری.
ip دستی اگه بلدی بدی اینطوری کن:
مال کامپیوتر: 192.168.1.1 - پشت سرش tab بزنی subnet mask رو خودش پر میکنه
مال اکس باکس: 192.168.1.2 - همون subnet mask و gateway دوباره ip کامپیوتر (اینجا 192.168.1.1)
تنظیمات DNS رو در هر 2 خالی بذار

نکته: اگه به هر دلیلی ip conflict داد بذار 192.168.137.1 و اکس باکس هم 192.168.137.2
( از اول محض اطمینان اینجوری بذاری بهتره چون میخوای بعدا روش 1 کانکشن share کنی احتمال داره 1.1 رو قبول نکنه)

حالا رو اکس باکس اگه تست شبکه بگیری باید تا مرحله نت ورک سبز نشون بده

بعدش شما کانکشن دایل آپ رو share نمیکنی برادر. 1 وی پی ان درست میکنی (برو از اونها که اکانت تست رایگان میدن بگیر 5 دقیقه کافیه)
فقط وی پی ان که گرفتی، کانکشن آماده از سایتش دانلود نکن، ازشون ip سرورشون رو بگیر (مایش 1 میل به پشتیبانیه یا اینکه تو سایتشون باید مشخصات و آدرس سرورشون باشه)
خودت دستی 1 کانکشن وی پی ان pptp یا L2tp درست کن و اون رو روی LAN که با اکس باکس درست کردی share کن.

وی پی ان رو کانکت کن و تو اکس باکس تست بگیر باید همش سبز باشه الان

ویرایش: ضمنا اصلا به نوشته ها توجه نمیکنیا. پرسیدم کارت شبکه چقدر سن و سالشه. یا اگه آن بورد هست مادربورد مال چند وقت پیشه. اگه با ip دستی جواب نگرفتی کابلت باید از نوع Cross باشه. با straight (کابل شبکه معمولی) نمیشه.

کابل straight برای اتصال دستگاه های مصرف کننده به روتر، مودم یا سوییچ:
ethclassb.gif

یا

ethclassa.gif

ولی کابل Cross اینطوریه:

ethcross.gif

الان سر سوکتها رو نگاه کن ببین کابلت چطوریه

آخرین ویرایش:
من از 2400تا پوینتی که گرفتم 1800 تاش کار کرد بقیش خرابه.دوستان مشکل شما حلشد یا نه؟

ببين من تنظيمات lan رو چي بزارم؟؟؟ بزارم دايناميك ip بگيره؟؟ چون دايناميك نميگيره بايد خدم دستي بدم
ايكس باكسم رو بزارم اتومات ip بگيره؟؟
بعد از شير كردن پي ان ip به 192.168.137.1
تغيير ميكنه
ولي ارور dns ميده و ميگه dns server cant resolve xbox.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

خب من یکی که کلی ادعاش میشد رو اوردم
اومد زد تمام تنظیمات مودم رو عوض کرد
و این کارارو کرد
تنظیمات مودمو عوض کرد گفت این دیگه به اینترنت وصل نمیشه مستقیم
یه کانکشن تو کامپیوتر درست کرد به اینترنت وصل شد و بعد اونو شیر کرد کانکشن dsl رو میگم
بعد رفت local area conction که از قبل بود رو همه چیشو obtian automatic کرد
بعد رفت چک کنه رو xbox ست دیفالت فکتوری رو زد بعد تست کانکشن حالا تو اون تسته کامپیوتر به شبکه وصل میشه ولی بعدش اونجا که شبکه به اینترنت رو زده ارور dns میده هرچی هم با ip ها ور رفت تو xbox به جایی نشود گفت حالا بورو تو اینترنت یه سرچی بکن احتمالا نکته اش تو تنظیم xbox هست
دیگه کلا نمیتونم به لایو وصل شم !!!!!!!!!!کمک کنید هنوز به مرحله چیز پی ان هم نرسیدم تازه!!!
در مورد شبکه این مادربردمه از اون عکسا نتونستم تشخیس بدم915p-a2 elitegroup ,تو دفترچه نوشته rj-45 jack
اینم مودمم asus am 404

---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

من که دارم دیونه میشم سهروزه داریم زور میزنم ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or