چطور ؟؟:d
تو دیگه کی هستی خدا وکیلی ... ول کن نیستی خدایی
---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 PM ارسال شده بود ----------
چرا 2400 تا ؟
پس من خرید کنم؟مشکلی پیش نیاد کارت داداشم مسدود شه؟
دهننمو صاف میکنه
با مستر کارت یا ویزا میخوام خرید کنم و اگه بفهمن از ایران خرید کردم کارت رو مسدود میکنن و باز کردنش حداقل یه هفته دوندگی دارهکارت چی؟ چرا اینقدر میترسی تو ؟؟
پی پی ان گیر آوردن کاری نداره که. بقالی ها هم الان میفروشن دیگه.اقا این مشکل رو منم دارم این وی پی ان رو چطوری گیر بیارم مودمم وایرلسه ولی لپ تاپ ندارم اقایان کمک کنید 4000 پوینت بی زبون داره به باد فنا میره
این توضیحی که دادین هیچ شباهتی به توضیحات داده شده نداره برادر من.}من از طریق دایل اپ به اینترنت وصل میشم و از طریق کابل شبکه کامپیوترو به ایکس باکس وصل کردم بعد share کردم اون کانکشن دایل اپ رو بینشون دقیقا مثله چیزی که تو راهنمای سایت زده تو xp از کامپیوتر که نگاه میکونی انگار همه چی درسته ولی
}Xbox به live وصل نمیشه یعنی مرحله اول اتصال ارور میده انگار به کامپیوتر وصل نشده میگه ipرو نمیشناسه دستی هم وارد کردم باز نشد!!!!!!!داغون شدیم کمک کنیدلطفا فقط یه اکانت فیفا میخوام
توضیح بده چکار کردی. آخه ip هم 192.168.0.2 میشه عزیز من؟ ip اتومات معمولا در صورت وجود 2 تا شبکه همزمان نمیتونه ست کنه. چون بصورت پیش فرض به حالت DHCP client کار میکنه.اقا ما هم این مشکلو داریم با هر راهی رفتیم این ارور DNS حل نشد که نشد همش تو مرحله 2 ارور DNS میده
از هر دو راه رفتم هم IP دستی دادم 192.168.0.2 هم اتومات ولی سر DNS گیر داره
چه کنم؟؟؟؟؟؟
همینمون مونده بگیم داریم از میهن عزیز سر افرازمون کانکت میشیم به لایو. کل 70 میلیون رو هم نادیده میگیرن. اگه دقت میکردین موقع ثبت نام و استفاده از خدمات لایو، شما یک صفحه Terms of use رو قبول کردین که اگه اون رو میخوندین دقیق و واضح توش نوشته بود که از کوچولوهای عزیز جاهای مشکل دار دنیا، در فرصت بهتری پذیرایی میگردد!بجای پیدا کردن راهی واسه دور زدن این مشکل، همتون به این حرکت اعتراض کنید. چت کردن با پشتیبانیشون 5 دقیقه وقتتون رو میگیره و باعث میشه تعداد نزاره مارو نادیده بگیرن.
این رسیک رو نکنین، حتی با پی پی ان و اینا. مخصوصا اگه billing ادرس کارت مال امریکا باشه. فقط در صورتی امکانش هست (اون هم با ریسک خودتون) که ip static و کاملا شخصی داشته باشین. اگه ip داینامیک باشه (حتی خارجی) به احتمال خیلی خیلی زیاد خرید برگشت میخوره و در بهترین حالت اون مبلغ بلوک میشه و پس از چند مدت به حساب برمیگرده. بسته به دروازه پرداختی که باهاش خرید میکنین تا احتمال مسدود شدن کارت و حساب هم هست.با مستر کارت یا ویزا میخوام خرید کنم و اگه بفهمن از ایران خرید کردم کارت رو مسدود میکنن و باز کردنش حداقل یه هفته دوندگی داره
این توضیحی که دادین هیچ شباهتی به توضیحات داده شده نداره برادر من.
چرا اصلا توجه نمیکنین به پست های قبلی؟؟
ip دستی چطوری دادین؟ 1 توضیحی بدین تا بفهمیم اشکال کارتون کجاست. مشکل در همون ip دادن هست.
ضمنا بگین این کارت شبکه مال چه زمانی هست؟ در کارت های قدیمی وقتی میخواین 2 تا دستگاه مصرف کننده رو مستقیم بهم وصل کنین (یعنی اتصال شبکه دستگاه به دستگاه. و نه اینکه 1 سرش روتر یا سوییچ باشه) نوع کابل شبکه یعنی چیدمان سیمهاش فرق میکنه. بهش میگن کابل cross
QUOTE]
والا من یه مودم dsl قدیمی asus دارم که چهارتا پورت داره USB وایرلس هم نداره .کاامپیوترم هم یه پورت شبکه رو مادربردش داره .
در حالت عادی من pc رو با یه کابل وصل میکردم به مودم و xbox رو هم همینطور به یه پورت دیگش بدون هیچ مشکلی کار میردن در هر حالی جفتشوت روشن یکیشون روشن وکلا همه چیز خوب بود
حالا برای خرید من دیدم نمیتونم دوتا کابل به pc وصل کنم اومدم مودمه dialup رو راه انداختم گفتم با اون به اینترنت وصل میشم xbox رو با کابله شبکه وصل کردم به کامپیوتر تا اون اینترنت موجود رو کامپیوترو share کنم بینشون و یه دقیقه خریدمو بزنم برم پیه کارم
ولی نمیشه و تو xbox تو همون مرحله اول بهم ارور میده(منظورم تو تستش خط اولرو اصلا رد نمیکنه اون خطی که از xbox به اون روتره وصل شده) و میگه ip نمیتونه بده و مشکل داره یه چیزی تو این مایه ها همه چیز هم رو اتوماتیک گذاشتم جواب نداد
من از 2400تا پوینتی که گرفتم 1800 تاش کار کرد بقیش خرابه.دوستان مشکل شما حلشد یا نه؟