عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینم نتایج صحبت من با ساپورت ماکرو :

Xbox Ambassador says:
Hello what's wrong

some dude says:
hi

some dude says:
you know a thing called BING REWARDS PROGRAM ?

Xbox Ambassador says:
No I do not

some dude says:
Then run the hell away !

some dude says:
what kinda freak show is this !

some dude says:
i`m gonna sue you all clowns !

:d

یارو جفت کرد و در رفت

:d

آقا اینا راست میگن
منم امروز 400 تا پوینت از بینگ گرفتم هرچی میزنم ارور Please enter a valid code میده.......

اره عزيز شما درست ميگي منم امروز خواستم يه 100 تايي redeem كنم كه همون ارور رو ميداد با support كه صحبت كردم اينو گفت

A system error has caused some 100 MS Points orders to be fulfilled with an expired token. All of the tokens, including the one contained in your fulfillment mail, have now been reactivated and will remain valid through 1/7/2012. We apologize for the inconvenience. As a thank you for your patience and being a valued Bing Rewards member, we have deposited 50 bonus Bing Rewards credits into your Rewards account.

كه گفته يه اشكال توي سيستم پيش اومده كه باعث ميشده بينگ كدهاي تاريخ مصرف گذشته تحويل بده
بعدش گفته كه الان بايد درست شده باشه

آقا اینا راست میگن
منم امروز 400 تا پوینت از بینگ گرفتم هرچی میزنم ارور Please enter a valid code میده.......
ترجمه این متن میشه: لطفا یک کد معتبر وارد کنید!! این اخطار زمانی داده میشه که شما کد رو اشتباه بزنید.

ترجمه این متن میشه: لطفا یک کد معتبر وارد کنید!! این اخطار زمانی داده میشه که شما کد رو اشتباه بزنید.

داداش من ، برادر من ، ملت چفت نیستن که !!

حتما یه مشکلی هست که همه دارن میگن دیه !

چرا لج میکنی ؟!

برا مشکل ما که منطقی نیست قضیه ما الان یه چی دیگس

ولی در کل من چند جا دیگه هم خوندم محدودیت 3000 تایی رو

برا مشکل ما که منطقی نیست قضیه ما الان یه چی دیگس

ولی در کل من چند جا دیگه هم خوندم محدودیت 3000 تایی رو
داخل xbox.com مردم هم همین مشکل را دارند و براش topic زدند

---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 PM ارسال شده بود ----------

به لینک زیر بروید:
Bing Rewards Microsoft Point doesn***39;t work - 09 - Redeeming a code - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

---------- نوشته در 02:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 PM ارسال شده بود ----------

چت دیگری با microsoft که به شرح زیر است:
Felipe.doc

به قسمت تنظیمات چیز پی ان برو در قسمت Sharing و و از Home network.... گزینه Loca area Connection انتخاب کن. ضمن اینکه اگه اینکارو نکنی اصلا به لایو وصل نمیشه مگر اینکه کانکشن ها رو با هم Bridge کنی!
من کار‌هایی‌ که میگی‌ رو انجام دادم ولی‌ وقتی‌ وصل میشم باز هم آی‌پی ایکس‌باکس رو نگاه می‌کنم آی‌پی ایران رو نشون میده...چیکار کنم

سوال من اینه که اگه الان پوینت بخرم میتونم این اکانته fifa 12 رو باهاش بگیرم یانه

من کار‌هایی‌ که میگی‌ رو انجام دادم ولی‌ وقتی‌ وصل میشم باز هم آی‌پی ایکس‌باکس رو نگاه می‌کنم آی‌پی ایران رو نشون میده...چیکار کنم
IP رو از کجا چک میکنی که IP ایرانه!؟ اگه همزمان چیز پی ان فعال باشه و بتونی به لایو وصل شی یعنی اینکه share شده! برو خرید کن ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or