عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه کامپیوترو با دایل آپ وصل میکنی خب 2 تا شبکه لازم نداری.
ip دستی اگه بلدی بدی اینطوری کن:
مال کامپیوتر: 192.168.1.1 - پشت سرش tab بزنی subnet mask رو خودش پر میکنه
مال اکس باکس: 192.168.1.2 - همون subnet mask و gateway دوباره ip کامپیوتر (اینجا 192.168.1.1)
تنظیمات DNS رو در هر 2 خالی بذار

نکته: اگه به هر دلیلی ip conflict داد بذار 192.168.137.1 و اکس باکس هم 192.168.137.2
( از اول محض اطمینان اینجوری بذاری بهتره چون میخوای بعدا روش 1 کانکشن share کنی احتمال داره 1.1 رو قبول نکنه)

حالا رو اکس باکس اگه تست شبکه بگیری باید تا مرحله نت ورک سبز نشون بده

بعدش شما کانکشن دایل آپ رو share نمیکنی برادر. 1 وی پی ان درست میکنی (برو از اونها که اکانت تست رایگان میدن بگیر 5 دقیقه کافیه)
فقط وی پی ان که گرفتی، کانکشن آماده از سایتش دانلود نکن، ازشون ip سرورشون رو بگیر (مایش 1 میل به پشتیبانیه یا اینکه تو سایتشون باید مشخصات و آدرس سرورشون باشه)
خودت دستی 1 کانکشن وی پی ان pptp یا L2tp درست کن و اون رو روی LAN که با اکس باکس درست کردی share کن.

وی پی ان رو کانکت کن و تو اکس باکس تست بگیر باید همش سبز باشه الان

ویرایش: ضمنا اصلا به نوشته ها توجه نمیکنیا. پرسیدم کارت شبکه چقدر سن و سالشه. یا اگه آن بورد هست مادربورد مال چند وقت پیشه. اگه با ip دستی جواب نگرفتی کابلت باید از نوع Cross باشه. با straight (کابل شبکه معمولی) نمیشه.

کابل straight برای اتصال دستگاه های مصرف کننده به روتر، مودم یا سوییچ:

یا

ولی کابل Cross اینطوریه:

الان سر سوکتها رو نگاه کن ببین کابلت چطوریه
خیلی ممنون من الان به این مرحله رسیدم" حالا رو اکس باکس اگه تست شبکه بگیری باید تا مرحله نت ورک سبز نشون بده"
این ایمیلم که گفتی زدم ولی جوابی نگرفتم خدا کنه *** گیرم بیادو این ردیف شه

من آدرس سرورشون رو هم گرفتم خودم درست کردم
کامپیوتر رو گذاشتم رو 137.1 و ایکس باکس رو 137.2
(dns کامپیوتر رو خالی گذاشتم ایکس باکس رو باید بزارم رو اتومات یا بذارم منوال همرو 0.0.0.0 بزارم؟؟؟؟)
هر دو رو امتحان کردم بازم ارور dns داد
فکر کنم باید از کابل کراس استفاده کنم

آخرین ویرایش:
من آدرس سرورشون رو هم گرفتم خودم درست کردم
کامپیوتر رو گذاشتم رو 137.1 و ایکس باکس رو 137.2
(dns کامپیوتر رو خالی گذاشتم ایکس باکس رو باید بزارم رو اتومات یا بذارم منوال همرو 0.0.0.0 بزارم؟؟؟؟)
هر دو رو امتحان کردم بازم ارور dns داد
فکر کنم باید از کابل کراس استفاده کنم
الان منم تو همینجا گیرم dns رو چی بزاریم دوتا هم چیز پی ان خریدم
یکیش که prpertis میگرفتی share داشت منم تیکشو زدم حالا چه کنیم؟؟؟؟

كسي ديگه چيزي به ذهنش نميرسه
اين ارور dns لامصب واسه چيه؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

این رسیک رو نکنین، حتی با پی پی ان و اینا. مخصوصا اگه billing ادرس کارت مال امریکا باشه. فقط در صورتی امکانش هست (اون هم با ریسک خودتون) که ip static و کاملا شخصی داشته باشین. اگه ip داینامیک باشه (حتی خارجی) به احتمال خیلی خیلی زیاد خرید برگشت میخوره و در بهترین حالت اون مبلغ بلوک میشه و پس از چند مدت به حساب برمیگرده. بسته به دروازه پرداختی که باهاش خرید میکنین تا احتمال مسدود شدن کارت و حساب هم هست.
الان سایتهایی هستن از دوستان همینجا که با قیمت خیلی خیلی پایین همه چی میفروشن. گلد یا پوینت با تحویل اتوماتیک و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین. به قیمتی که اگه خودتون بخواین بخرید گرونتر در میاد. اینجا طبق قوانین نمیتونم اسم سایت بدم. میشه پ.خ کرد ولی
ممنون از همه بچه‌هایی‌ که کمک کردن به من...مخصوصا داداشمون angel -legend

در ضمن کانکت شدن به لایو اصلا کاری نداره...فقط یه VP*N میخری و طبق آموزشی که angel -legend داده خیلی‌ راحت با VP*N به لایو وصل میشید

فقط یه کار خیلی‌ مهم که باید بکنید اینه که برید قسمت Sharing وي پي *ان و در قسمت Home Network گزینه Local Area connection رو انتخاب کنید

والا نمیدونم حتما ما از یه جایی چیز پی ان میخریم که خار داره
آقا شما بگو دقیق چی کار کردی ما هم همون کار رو بکنیم

سلام
یه هفته هم جون کندم!
هر کاری میکنم رو نتورک ارور میده هرکاری هم که میکنم درست نمیشه.
هر کی مشکل رو حل کنه یه جایزه خوب بهش میدم.
پیام بدبد لطفا (خصوصی)

من وقتی می خوام از سایت خرید کنم ای ارور رو میده:
Purchase of this content is currently not allowed for child and teen accounts. If the Parental Settings for your Xbox LIVE account allow you to make purchases, you can purchase this content using your Xbox console.
چی جوری باید اکانتم رو ad-ult کنم؟

سلام دوستان
من مودم USB دارم ... درایورش رو نصب کردم و طبق آموزش پورت لن رو به Xbox وصل کردم و پورت USB رو به کامپیوتر ...
الان یه مشکل دارم : وقتی میرم تو Adaptor Setting اونجا 2 تا Local area Connection دارم که یکیش قطع هستش که برای لن هستش...
اون یکی که برای USB هستش وصله ... وقتی IP ها رو روی این که وصله وارد میکنم کلا اینترنت قطع میشه...
کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟
در ضمن ویندوزم سون هستش

کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیام بدید
هر کی مشکل رو حل کنه یه کادو تپل بهش میدم

آخرین ویرایش:
بچه ها یه کار دیگه هم می تونید کنید! User و pass اکانت لایوتون رو به کسی که تونسته share کنه بدین تا براتون خرید کنه! وقتی خرید کنه میاد توی download history و شما راحت می تونید دانلود کنید!
البته برای اینکار باید یه دوست قابل اطمینان پیدا کنید ...

اقا انجل من به شما اطمینان کامل دارم میتونی برام جورش کنی؟ فقط انلاین پس فیفا12 رو میخوام اگه وقت داری یه دنیا ممنون میشم اقا

اقا انجل من به شما اطمینان کامل دارم میتونی برام جورش کنی؟ فقط انلاین پس فیفا12 رو میخوام اگه وقت داری یه دنیا ممنون میشم اقا
تو لنگ آنلاین پس فیفا 12 هستی!؟ پسر خوب اینو که از سایت ایکس باکس هم میشه خرید!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or