طریقه اتصال psp به اینترنت

• Thread starter Thread starter DJ.PSP
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام:love:
میشه یکی بگه wifi max چنده؟؟
الان wifi max به درد نمیخوره وقیمتاش خیلی افتضاح ولی اگه خواستی از DATAK بگیر که تو wifi max بهترین Provider .من پیشنهاد میکنم یک ADSL + ACCESS POINT که از همه لحاظ بهتره و قیمت یک AP معمولی در حدود 60000 که معروفتریناش D-LINK , LINKSYS , US Robotics , ASUS هستن برای اطلاعات بیشتر و همچنین قیمتشون یه سری به www.rayansaba.com بزن (این سایت قیمتاش با بازار در حد چند تومن و سایت به روزی) ;)

آخرین ویرایش:
سلااااااااام!! یه چیز بگم بکفید:confused::biggrin1:!! مدرسه ی ما دکل وایرلس داره و هر روز حداقل 5 تا از بچه ها از دکل آویزونن و دارن تو اینترنت گشت میزنن:-"!

حاجي من يه كارت شبكه wire less گرفتم با يه acces point .
150 تومن پياده شدم:D.
يه لطفي بكنين طريقه ي نسبشو بگين.
در ضمن من ADSL 256 kb دارم .
acces point رو هم وصل كردم.
IP,.... رو هم manuel دادم به PsP.
با wireless هم set كردم.
وقتي psp مي خواد conncet بشه وقتي ميره رو checking , بعدش error ميده ميگه a DNS error has occurred.
:confused:

سلام به همگی آقا من يه access point linksys خريدم ولی اينترنتی که اينجا دارم vpn connectione نميتونم روترمو به اينترنت وصل کنم ميشه کمکم کنيد؟ مدل linksys WRG54S با تشکر

سلام بچه ها.
من میخوام ببینم چجوری میشه دو تا پی اس پی رو با wlan به هم متصل کرد؟
من نفهمیدم دقیق منظورت چیه, ولی اگه میخوای از یه PSP به یه PSP دیگه فایل بفرستی از برنامه iRShell استفاده کن. اگرم میخوای با هم بازی کنین که باید از داخل بازی سرچ کنی و اون یکی رو پیدا کنی و بازی کنین.

یک سوال داشتم از حضار محترم.
میشه فرق کارایی و قیمت بین این wifi max ,و کارت وایرلس و acsses point چیه؟ من که کلاً گیج شدم.

ممنون.
WAP (یا AP) که مخفف Wireless Access Point هست در واقع به وسایلی گفته میشه که رابطه بین یک سیستم سیم دار و بی سیم هستن. یعنی یه وسیله ای که میاد یک شبکه سیم دار رو به بی سیم تبدیل میکنه. که معمولا این وسیله ها از استاندارد هایی مثل IEEE استفاده میکنن مثلا IEEE 802.11

WiFi MAX هم یه Access Point هست که شرکت Datel مخصوص PSP و NDS ساخته و این امکان رو میده که اینترنتی که روی PC داری رو بیای به Wireless تبدیلش کنی و با PSP بهش وصل بشی و ازش استفاده کنی.

اینم عکسش هست:

WiFi_MAX.jpg

بنابراین این جمله غلطه که بگی من بیام WiFi MAX بخرم یا Access Point؟ چون در واقع WiFi MAX خودش یه AP هست.

کارت های وایرلس هم دو نوع هستن یکی اونا که قابلیت Access Point دارن و یکی دیگه اونایی که این قابلیت رو ندارن (یعنی نمیتونین باهاشون اینترنتتون رو برای وسایل دیگه ای از قبیل PSP یا ... بفرستین) و اون Access Point ها کارشون با WIFI Max فرقی نداره و در واقع جفتشون یه کار میکنن.

قیمت دقیق هم ندارم که بهت بگم اگه دوسته دیگه ای قیمت دقیق داره اعلام کنه.

سلام

من با لپتاپ (Wireless) اینجوری وصل میشم:اول با یه Connection به سرور وصل میشم و بعد با یک

Connection دیگه به اینترنت.میتونم با همین روش با PSP هم به اینترنت وصل شم؟؟اگه اره چجوری؟؟

کدوم بازیارو میشه online زد؟
مثال؟
من وایرلس دارم ADW-4401
هر بازي كه تو قسمت MultiPlayer به غير از گزينه Ad Hoc Mode يه گزينه ديگه هم داشته باشه كه بايد از اون گزينه استفاده كني . اسمش يادم نيست. فق مي دونم اين اد هاك براي Lan كردن چندتا هستن اون يكي گزينه براي Lan كردن از طريقه اينترنت هستش

سلام

من با لپتاپ (Wireless) اینجوری وصل میشم:اول با یه Connection به سرور وصل میشم و بعد با یک

Connection دیگه به اینترنت.میتونم با همین روش با PSP هم به اینترنت وصل شم؟؟اگه اره چجوری؟؟
راه اول : با PSP ميري تو settings از انجا Network Settings رو انتخاب مي كني. بعد گزينه ي دوم يعني Infrastructure Mode رو ميزني. New Connection رو انتحاب مي كني. حالا دقت كن:
گزينه ي اول يعني Scan رو ميزني اگه كانكشني اون شركت كه ازش سرويس وايرلس گرفتي رو پيدا كنه (معمولا به اسم شركته ديگه) كه انتخابش مي كني بعد SSID رو ميزني(فكر كنم همون يوزر نيم خودمونه) بعدش حالت امنيت رو انتخاب مي كني (اگه نمي دوني كدومو بايد بزني بايد زنگ بزني شركت سرويس دهنده بپرسي) كه بعدش رمز اون حالت امنيتي رو مي زني (فكر كنم اينم بايد همون پسورد خودمون باشه) بعد بقيه تنظيمات رو ادامه مي دي و آخرش سيو مي كني بعد مي با بروزر حال مي كني.
اگه با گزينه ي Scan پيدا نكرد گزينه دوم يعني Enter manually رو ميزني بقيه تنظيماتم دستي انتخاب مي كني
راه دوم : با لپ تاپ به اينترنت وصل مي شي (حتما نيازي نيست به وايرلس وصل شي به ديالآپ يا ADSL هم ميشه ) بعد با PSP اون گزينه Scan رو كه ميزني لپتاپت رو پيدا مي كنه وصل مي شه به لپ تاپ. البته دو تا مشكل هست يكي اينكه بايد تو لپ تاپ يه تنظيماتي انجام بدي تا اينترنت با PSP حالت Share پيدا كنه يكيم اينكه لپ تاپت بايد يه قابليتي داشته باشه كه بتونه اينترنت رو به صورت امواج بفرسته تا با PSP بگيري (اسم اين قابليت رو نمي دونم ولي يه چيزايي ميشه تو مايه هاي Access point ) كه اكثر لپ تاپ ها مخصوصا جديدا اين قابليت رو دارن.
فكر كنم همون راه اول راحت تر بود نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or