طریقه اتصال psp به اینترنت

• Thread starter Thread starter DJ.PSP
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در ضمن راجع به این قیمت تجهیزاتش و سرویس های اینترنتش من فعلا هیچ قیمتی ندارم ولی اگه بخواهید میتونم قیمتش رو براتون در بیارم.
راستی دوستان psp من بریک شده اگه می تونید تو این موضوع کمکم کنید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1996

آخرین ویرایش:
راهنمایی بیشتر

خوب الان دقیقا 7-8 ماهه که psp من brick شده به خاطر همین خیلی دقیق نمی تونم به یاد بیارم. ولی یادمه تو اولین منو یعنی سمت چپ ترین یک گزینه بود فکر کنم گزینه اول مربوط به اتصالات. باید میرفتی اونجا یک اتصال جدید می ساختی . بعد یه چند تا اسم دادن و از این جور حرفها . موقع IP دادن فقط بگزارید روی manual بعد IP ها رو تنظیم کنید. توجه کنید که IP ها رو باید از مسول شبکه ای که می خواین بهش وصل بشید بگیرید.

راستی یادم رفت بعد از اینکه اون connection رو درست کردید و اتصال با موفقیت انجام شد می تونید برید و با استفاده از internet browser دستگاه برید اینترنت. حتی بودن اتصال هم میتونید با استفاده از browser به فایل های توی PSP دسترسی پیدا کنید فقط کافیه آدرس اونها رو به صورت File// وارد کنید. من خودم چند صفحه وب تو PSP خیره کرده بودم و با browser می دیدمشون. بقیه هم فکر می کردند وصله به اینترنت :cheesygri .
فقط یادتون نره Wi-Fi رو روشن کنید و بعد از استفاده هم حتما خاموشش کنید.

بچه ها ، کسی می دونه این WiFi-MAX تو ایران دستگاهش پیدا می شه ؟؟ و اگه هست کجا و قیمتش چنده ؟؟ و حداکثر بردش چقدره ؟؟ (یعنی تا چندین کیلومتر هم جواب می ده ؟؟)

بچه ها ، کسی می دونه این WiFi-MAX تو ایران دستگاهش پیدا می شه ؟؟ و اگه هست کجا و قیمتش چنده ؟؟ و حداکثر بردش چقدره ؟؟ (یعنی تا چندین کیلومتر هم جواب می ده ؟؟)
اره یه مغازه میگفت داره ولی زایید:cheesygri
ویگفت 80000 که اصلا نمی ارزه من 40 $ گرفتم از ca

خیلی عالیه

بردش هم 100 تا 110 متر هست

اره یه مغازه میگفت داره ولی زایید:cheesygri
ویگفت 80000 که اصلا نمی ارزه من 40 $ گرفتم از ca

خیلی عالیه

بردش هم 100 تا 110 متر هست

آخه ، 100 تا 110 متر ، فکر می کنی به دردی می خوره ؟؟ فقط تو سر خیابون !! می تونیم استفاده کنیم ...
چیزی نیست که برد کیلومتری داشته باشه ؟؟

آقا ساده توضیح بدین همه ی وسایلشم دارم.

psp fw 3.2
usb port
wirless internet (datak telecom
WIFI
من این سوال رو در تاریخ : -25-2007, 02:16 PM پرسیدم .

ولی متاسفانه تا حالا هیچ کس جواب منو نداده .

اگر میشه جواب من رو بدین .

همون طور که گفتم من همه ی وسایل رو هم دارم :

PSP

internet ( datak IPW 256 kbps

PC

USB Cable

WI-FI

ممنون میشم اگه یکی جواب سوالم رو بده . :love:

هرچی میخام به اینترنت وصل بشم با این ارور روبرو میشم تا الان 3 جا میخاستم وصل بشم اما با این ارور مواجه شدم هر 3 جا !!
connection to the server failed A DNS error has occurred (80410410)
حتی DNS دستی میدم باز هم همین ارور میده ممکن هست مشکل از psp باشه !؟

نه دوست عزیز ربطی به psp نداره شما اول بگو داری از چی استفاده می کنی wifi یا AP؟در ضمن این مشکل زمانی پیش میاد که شما اینترنت را شیر نکردی یا شیر کردی اما wifi یا ap دارای Ip استاتیک است شما باید ip را بزاری Dynamic تا خودش از isp اینترنت ip بگیره اگر همه این کارها را کردی باز هم مشکل داری یک بار دستگاهت را restart کن البته بعد از اینکه همه این کار ها را دست انجام دادی.
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or