جواب نمیدید؟کمک کنید.نیاز دارم.
با این روش سرعت اینترنت کم نمیشه؟فکر کنم بهترین راه Share کردن اینترنت از طریق کامپیوتر باشه
داداش خیلیا این مشکلو دارن تنها راه گذاشتن مودم رو حالت بریدجه توضیحات بیشتر میخوای پیام خصوصی بدهسلام دوستان :
وقتی میخواهم وصل بشم این ارور رو میده . میگه mtu رو بزار روی 1364 .
اینم عکس اررور :
http://solutions.xbox.com/en-US/PublishingImages/testfailedmtu.jpg
تورو خدا کمک کنید .
در ضمن مودمم هم تنظیمی نداره که بتونم اونو تغییر بدم . ممنون
---------- نوشته 11-08-2011 در 12:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 10-08-2011 در 10:35 PM ارسال شده بود ----------
توجه توجه
من الان تو همین تاپیک که خوندم دیدم خیلی ها که از پارس آنلاین سرویس میگیرن .
این ارور mtu رو دیدن .
آیا کسی هست توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟
کیا این مشکلو دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیا پارس آنلاین دارن و تونستن وصل بسن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سری جواب بدین لطفا . ممنون
با این روش سرعت اینترنت کم نمیشه؟
سلام نمیدونم این تکراری هست یا نه ولی اگه تکراری بود بعد جواب دادن پاک کنید اخه ضروریه
اقا من با کابل لن از وایرلس pc وصل کردم به ایکس باکس بهد allow sharing هم تیک زدم ولی تا مرحله ی نتورک رو میره ولی بعد ارور میده و خارج میشه لطفا کمکم کنید
---------- نوشته 10-08-2011 در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 09-08-2011 در 11:09 PM ارسال شده بود ----------
مشکلم dns هست اخه از این تعجب میکنم همین 1 هفته پیش قبل اینکه اپدیت 1.91 رو بکنم بدون هیچ دستکاری عین اب خوردن وصل میشد ولی الان ارور میده جون هرکی دوست دارین کمک کنید :d دارم روانی میشم
دوستان من دو تا سوال داشتم اگه میدونید بگید:
1_اول اینکه چجوری میتونم از وی پی ان برای XBOX استفاده کنم.
2_دوم اینکه چجوری میتونم این FIREWALL مودم رو OFF کنم مودم من ZYXEL هست مشکل من اینجاست که تو بخش تنظیمات مودم(192.168.1.1)قسمت تنظیمات فایروال وجود نداره لطفا راهنمایی کنید.
کسی از دوستان تنظیمات مودم وایمکس ایرانسل را بلد نیست؟