تنظیمات اینترنت روی کنسولت به چه شکل هست احسان جان؟
والا از شما چه پنهون من زیاد سر در نمیارم
میشه بیای چت کمکم کنی؟
زبون روزه ثواب داره
تنظیمات اینترنت روی کنسولت به چه شکل هست احسان جان؟
چرا میشه ولی مستقیم نمیتونی وصل کنی باید با کامپیوتر شیر کنیhttp://www.myup.ir/images/84462447131045742494.jpg
سلام دوستان این مودم منه
برای وصل شدن به لایو باید مودم دیگه ای بخرم ؟؟؟؟
مودم یا ISP رو اگه عوض کردی باید دوباره با ایکس باکس کانفینگ کنی! خیلی ساده ست! برو تو NETWORK ایکس باکس و بعد اطلاعات قبلی رو پاک کن و بعد اتوماتیک رو بزن! خودش آتو کانفینگ می کنه و بعد راحت می تونی وصل شی به نت! منم قبلا همین مشکل واسم پیش اومد همین کارو کردم درست شد.من برای اتصال به لایو مشکل دارم
به اینترنت وصل هست اما به لایو وصل نمی شه هر دفعه هم یه چیز میگه !
البته یکی دو بار نمی دونم چه طور یه دفعه وصل شد . 3 - 4 ماه قبل مشکل نداشتم اما الن نمی دونم چی کار کنم .
isp : parsonline
1024kbps
مودم یا ISP رو اگه عوض کردی باید دوباره با ایکس باکس کانفینگ کنی! خیلی ساده ست! برو تو NETWORK ایکس باکس و بعد اطلاعات قبلی رو پاک کن و بعد اتوماتیک رو بزن! خودش آتو کانفینگ می کنه و بعد راحت می تونی وصل شی به نت! منم قبلا همین مشکل واسم پیش اومد همین کارو کردم درست شد.
ببین اطلاعات قبلی رو باید پاک کنی حتما! بعد دوباره آتو رو بزنی! یه کار دیگه کن! Test Connection رو بزن ببین مشکل از کدوم مرحله ست! شاید مشکل چیز دیگه ای باشه!ممنون ولی باز هم نشد
ببین اطلاعات قبلی رو باید پاک کنی حتما! بعد دوباره آتو رو بزنی! یه کار دیگه کن! Test Connection رو بزن ببین مشکل از کدوم مرحله ست! شاید مشکل چیز دیگه ای باشه!
آها خوب پس مشکلی برای اتصال به لایو نداری! اون پیغامی که میده برای آپدیت داشتبورده جدیده که حتما باید دانلود کنی! شاید سرعت اینترنتت پایینه چون حجمش 90 خورده ای مگابایته! خیلی طول میکشه تا دانلود شه!تست کانکشن را زدم و همش کانکت شد و مشکلی نداشت ولی باز دانلود میاد و دانلود نمیشه
داشبرد آپدیته و فقط 2 مگ دانلود میخواد سرعت دانلودم هم 1 مگابیته پینگم هم 580 هستآها خوب پس مشکلی برای اتصال به لایو نداری! اون پیغامی که میده برای آپدیت داشتبورده جدیده که حتما باید دانلود کنی! شاید سرعت اینترنتت پایینه چون حجمش 90 خورده ای مگابایته! خیلی طول میکشه تا دانلود شه!
جواب نمیدید؟کمک کنید.نیاز دارم.چطوری میشه با مودم USB وایمکس به لایو وصل شد؟لطفا کمک کنید.
جواب نمیدید؟کمک کنید.نیاز دارم.
سلام دوستان
من وقتی میخواهم وصل بشم . میگه mtu رو بزارید روی اتوماتیک یا 1364 .
چه جوری اینکارو بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟