باشه دستی وارد میکنم ولی چه اعدادی بزنم؟؟
راستی من فعلا میخوام با دیال اپ برم لایو تا ببینم 360م بن شده یا نه!این nat که میگی چیه و کجاست:d
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=5873
کلا با win XP خیلی سخت میشه 360 رو بهPC وصل کرد!!!رفیق من هم آموزشی که شما گذاشتی (4روش ) و هم اموزشی رو که NIK گذاشته خوندم ولی لامصب مثکه فقط من نیستم تو این قسمت مشکل پیدا کردم دوستان زیادی تو قسمت شیر کردن اینترنت رو 360 و متصل شدن به لایو گیرن
بازم ممنون که جواب دادی یه چند وقتی بود سوال های این تاپیک بی جواب مونده بود!
دوستان من یه سوال داشتم من چند ماهه پیش تو لایو بازی میکردم البته ال تی پلاس هم داشتم ولی الان که میخواد وصل بشه توی اون لحظه اخر ارور میده و یه چیزای راجع به nat مینویسه ولی تو state که میزنم جلوی z هم حرف دی نیست که بگم بن هم شدم در ضمن چند ماهه پیش به همین روش وصل میشدم ولی این ارور رو نمیداد در ضمن با موبایل هم وصل شدم اگه میشه یه راهنمایی بکنید
اقا دیسک بازی کرایسیس 2 رو میزارم وقتی پیغام اپدیت میده ok رو میزنم اپدیت که تموم میشه ریست میکنه باز که بالا میاد باز یه پیغامی میده که باید ریست بشه باز میاد بالا طبق همین روال
گیج شدم دیگه
یکی کمک کنه
این چه لایوی شد اخه هر کارش میکنم داخل نمیره!!!!!!!!!
وقتی که تست می کنی sign out میشه که دوباره باید با پروفایلت sign in کنی.در ضمن لازم نیست برای وصل شدن به لایو تست کنی میتونی از قسمت پروفایلت conect to xbox live رو بزنی یا قبل از روشن کردن کنسول مودم رو روشن کن تا چراغ ADSLش روشن بشه بعد دستگاه رو روشن کن تا خودش به لایو وصل شه.من Text Xbox Live Connection رو میزنم و تمام مراحل رو هم تست میکنه پیغام اپدیت هم دیگه نمیده و بعد برای ورود باید چه کنم؟؟!