دوست عزیز .. من با مدل مودم شما تا به حال کا نکردم و دقیقا نمیدونم کجاش مربوط به تنظیمات MTU میشه....آْقا من مودمم زاكسل و فقط هم لنه
تورو خدا كمكم كنيد
تنظيمات MTU نداره
كجاش برم اينو آخه؟
به لایو وصل نشو فعلا بزار بن ویو امسال هم تموم از آخر آبان با خیال راحت بی فریمور میتونی 1 سال لایو بازی کنیدرود خدمت دوستان عزیز قرض از مزاحمت اینکه من می خوام که دستگاه نو رو که چند روز پیش خریدم (از اون کنج پدر سوخته) به لایو وصل کنم البته بهش زنگ زدم کفتم فریمور دستگاهاتون چیه گفت "60 تومن تمام" :-o
حلاصه یک جوان مردی شیرزنی بچه شیری چیزی به داد ما برسه که چند روزه این شکلی شدمشدم
الان بن بازاره؟ کی تی میشه؟ راستی الان تو چه ماهی هستیم :\ یعنی من نیاز ندارم چیزی روش نصب کنم؟ الان همه بازیارو میاره مثل مدال و اینارو البته لفت فر دد رو نیاورد فکر میکنم یارو بهم انداختبه لایو وصل نشو فعلا بزار بن ویو امسال هم تموم از آخر آبان با خیال راحت بی فریمور میتونی 1 سال لایو بازی کنی
پ.ن:گفتی بچه شیر یاد فرهاد(Spiderferi)افتادم
خوب مثل اینکه رسما انداختن بهت دستگاهشون رو!یکی به داد همایونی ما برسه
فقط همون یه بازیو نیاورا البته بش نمیخوره دست دو باشه حالا به هر حال خدا بهشون رحم کنه بن شده نباشه روی سرش خراب میکنم مغازه روخوب مثل اینکه رسما انداختن بهت دستگاهشون رو!
اینطوری که تو میگی فریمورش خیلی قدیمیه چونWave4رو ساپورت نمیکنه (احتمالا دستگاه دسته 2 هم هست)
ببر توپخونه 10 تومان میگیرن فریمورت رو آپدیت میکنن
پ.ن: این همه جا چرا رفتی کنج؟
سلام دوستان من اولین بارمه می خوام به لایو وصل شم همه کارها رو انجام دادم. و ای پی رو هم 192.168.1.3 وارد کردم بازم ارور میده که ای پی اشتباهه . چی کار کنم ؟ .کمکم کنید.
بچه ها برای من درست بود ولی الان ارورمیده 30a8 4048
وفتی هم مودم رو خاموش روشن میکنیم دوباره میرم ارور MTU میده یکی کمک کنه
خوب چه جوری تنظیم کنم میشه بگید>:d<NAT رو تنظیم کردی؟
تنظیمات هم کاملا دستی باشه و برای IP کنسولت این تنظیمات NAT باید انجام بشه.