خوب چه جوری تنظیم کنم میشه بگید>:d<
فکر کنم اگر به صفحه اول رجوع کنید بد نباشه.پست های ابتدایی تاپیک داخلشون آموزش هست.
خوب چه جوری تنظیم کنم میشه بگید>:d<
اگه میشه لینک یا ادرس دقیق بدید من خیلی گشتم نجستمفکر کنم اگر به صفحه اول رجوع کنید بد نباشه.پست های ابتدایی تاپیک داخلشون آموزش هست.
اگه میشه لینک یا ادرس دقیق بدید من خیلی گشتم نجستم
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=9817
یعنی هیشکی با Seven به xbox وصل نمیشه بره Live ?سلام
آقا من یه مشکلی برخوردم
من همیشه ویندوز XP داشتم و خیلی راحت با کابل اترنت به PC وصل میشدم و کانکت میشدم به لایو
ولی از روزی که سون ریختم هر دفعه سر راه انداختنش مشکل دارم
الان IP ها تنظیم هستش کانکشن هم در قسمت شرینگش allow دادم ولی باز تو ایکس باکس تست کانکشن می کنم اولی که اتصال ایکس باکس به پی سی هست تیک میخوره ولی برای اینترنت ضربدر
یکی نیست ما رو کمک کنه ؟
DNS ها نباید تنظیم بشن ؟
دوستان ببخشید من میخواستم xbox برا اولین بار لایو وصل کنم قسمت internet که تو تست میرسه ارور میده میگه DNS ات اشکال داره من از شرکت هم گرتم هم اونی که دوستان گفته بودندو زدم درست نشد اینو چکار کنیم؟ فقط تو مودمش هر چی گشتم nat نبود :P
سلام.دوستان من ویندوز7 دارم.وطبق روش اول عمل کردم.ازپارس انلاین سرویس دارم و با کانکشن هم وصل میشم.مارک مودمم symphony 602 هست که خود شرکت بهم داده.تمام ای پی ها رو طبق پست 2 تو ایکس باکس دادم.اما همون ابتدا در تست شبکه بین مودم و دستگاه ایراد میگیره.میشه تنظیمات رو برای مودم و دستگاه من کامل بگید.شرمنده مبتدی هستم.
شما چون با کانکشن وصل میشید،باید User و Password سرویس ADSL رو در کنسول هم وارد کنید.
اما بهتر هست مودم رو از این حالت به حالت PPPOE ببرید که دیگه نیاز به کانکشن نباشه.
دوست عزیز این کار رو هم کردم.در تست بین گزینه اول و دوم ضربدر میزنه
کسی نبود راهنمایی کنه ؟؟؟من میخوام از طریق کامپوتر به لایو وصل بشم با وی پی ان ویندوز 7 هم دارم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم