نه در ابتدا (یعنی اولین بار که به لایو وصل شدی) یه ماه گلد مجانی داری.. اگر یه ماه تمام شد باید اکانت یک ماهه بخریمن تا حالا به لایو وصل نشدم !!!
می خواستم ببینم برای بازی کردن با سایرین حتما به اکانت گلد نیاز هستش؟
نمی شه بازی کرد.پس بدونه اکانت نمیشه با دیگران بازی کرد؟؟؟
اگر این 1 ماه اکانت تمام شد , چه استفاده میشه از لایو بدون اکانت گلد کرد؟
میگم من هر کاری میکنم وصل نمیشه میگه cant obtain IP from your modem همه چی درسته قبلا وصل میشد
بعضی موقع ها وصل میشه ولی بیشتر اوقات این error مسخره رو میده
من روتر ندارم چیکار کنم
که در پیج اول گفته شده بود که باید این کار انجام بشه و بعد x box رو روشن کردم به بخش ستینگ رفتم و dns و IP رو وارد کردم و تست رو شروع کردم بخش اول تست انجام شد یعنی اتصال x box به نت ورک
(یعنی اولین بخش پاس شد ) اما در بخش اتصال x box به اینتر نت مشکل پیش اومد :drooling: و گفت DNS تون مشکل داره (DNS رو زنگ زدم از شرکت گرفتم یه وقت نگین معلومه خب dns رو اشتباه زدی ) بعد دوباره به گفته ی آقا پدرام از حالت منوال به آتوماتیک برگردوندمش اما دوباره هم مثل دفعیه قبل به اینتر نت نتونست وصل بشه بعد من خواستم بیام اینجا و تو تاپیک بگم که چه اتفاقی افتاده اما به یه مشکل دیگه برخوردم:hurted1: . هیچ پیجی رو نمیتونستم باز کنم با بدبختی فهمیدم مشکل از کجاست
unish:. مشکل ار VCI بود
. کلی شماره امتحان کردم تا تونستم VCI قبلی رو پیدا کنم و الانم اومدم تا ببینم شما میتونید منو کمک کنید .
حالا میخوام بدونم من اگر با VCI 59 لایو بازی کنم چه مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟؟ :confused:
این خره هم مثل اینترنت تو ایران میمونه فقط تتتترررررر میزنه به اعصاب آدم