من از روش مستقیم میخوام وصل شم اما به ip address من گیر میده . نمیدونید چی کار باید بکنم ؟ همونی که گفتید رو زدم . رو حالت automatic هم گذاشتم بازم همون پیغام رو میده
با تشکر از پاسخ گوییظاهراً مدتی پدارم جان نیستند و بنده فعلاً باید جواب بدم .!
( مثل ایشون حرفه ای نیستم، پس لطفاً تحمل کنید )
IP خود دستگاه شما چند هستش؟
سعی کنید که IP دستگاه و اون چیزی که در تنظیمات کنسول وارد میکند در یک رنج باشند که مشکلی پیش نیاد.
دستگاه ADSL شما باید Config بشه و روی سیستم pppoe اون تنظیم کنید که به صورت خودکار بدون
نیاز به تنظمات ثانوی همیشه به اینترنت وصل باشد.
فعلاً کوتاه پیش رفتم، اینها رو چک کنید و یا جواب بدید تا بقیه موارد رو بررسی کنید.
با تشکر از پاسخ گویی
ip خود دستگاه رو چطوری باید پیدا کنم ؟
"سعی کنید که IP دستگاه و اون چیزی که در تنظیمات کنسول وارد میکند در یک رنج باشند که مشکلی پیش نیاد." یعنی چی ؟ متوجه نشدم
"دستگاه ADSL شما باید Config بشه و روی سیستم pppoe اون تنظیم کنید که به صورت خودکار بدون
نیاز به تنظمات ثانوی همیشه به اینترنت وصل باشد."اینم نفهمیدم .
اگه یکم ساده تر توضیح بدید ممنون میشم . پیشا پیش از پاسختون تشکر میکنم .
سلاممن می خوام اینترنتم رو بینم pc و xboxم share کنم . توی راهنما نوشته مودم با usb به pc وصل میشه . حالا می خوام بدونم که مودم همین طوری مستقیم با کابل usb به کامپیوتر وصل میشه یا به کارت شبکه ؟ چون اولش گفته یک کامپیوتر دارای کارت شبکه
سلام
اپديت pes2009 من 1.0.0.0. هست ميخوام به 1.0.0.4 آپديت كنم كه بتونم تو لايو بازي كنم. كسي ميدونه چه جوري و حجمش چه قدره؟
اره يه چيزي اومد پر شد.به نظرم وقتی بازی رو میزاری تو دستگاه و میری تو بازی خود به خود آپدیت می کنه...
سلام بچه ها میشه دستگاه رو مستقیم به مودم وایرلس وصل کرد؟؟؟