طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

من به یه مشکلی بر خوردم
وقتی یوزر پسورد رو تو تنظیمات 360 وارد میکنم در مرحله اتصال 360 با network خطا میزنه
وقتی یوزر پسورد رو بر میدارم خطای dns میزنه
dns که شرکت داده دستی وارد میکنم اما بازم خطا میزنه
واقعا کلافه شدم

اون آی پی هایی که شما صفحه اول دادی رو تست کردم ولی اصلا دیگه کانکت نمیشه :دی

DNS ها رو چی میزنی؟DNS اول رو باید از شرکت بگیری.

من به یه مشکلی بر خوردم
وقتی یوزر پسورد رو تو تنظیمات 360 وارد میکنم در مرحله اتصال 360 با network خطا میزنه
وقتی یوزر پسورد رو بر میدارم خطای dns میزنه
dns که شرکت داده دستی وارد میکنم اما بازم خطا میزنه
واقعا کلافه شدم

اینترنتت توی کامپیوتر با Connection وصل میشی یا وقتی ویندوز بالا میاد اینترنت خودش وصله؟اگر مورد اول هست باید User و Pass رو هم باید بزنی.اگر مورد دوم هست نیاز به User و Password نیست.
در مورد DNS هم یه بار جای DNS ی که از شرکت گرفتی 192.168.1.1 بزن ببین باز پیغام خطا میده یا نه...;)

سلام دوستان

من از روش اولی که توضیح دادم رفتم و همون ip ها رو وارد کردم ولی در قسمت دوم تست قطع می شه تست و dns رو هم اتوماتیک و هم منوآل گذاشتم باز هم اینجوری شد .

کمک کنید
:((:((:((:((:((:(

سلام دوستان

من از روش اولی که توضیح دادم رفتم و همون ip ها رو وارد کردم ولی در قسمت دوم تست قطع می شه تست و dns رو هم اتوماتیک و هم منوآل گذاشتم باز هم اینجوری شد .

کمک کنید
:((:((:((:((:((:(
IP و.. رو اتوماتیک بزار به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اگه مودم Config شده دیگه لازم نیست به صورت دستی وارد کرد بهتره رو اتوماتیک بزاری.

سلام .
من پارسال با همین تنظیماتی که شما گفتید به لایو متصل شدم .ولی الان که می خوام Gamertag رو آپدیت کنم اصلا به لایو متصل نمیشه و تو همون مرحله ی Network ارتباط برقرار نمیشه . من با دایل آپ و ایترنت هوشمند می خوام متصل شم :biggrin1:
لطفا کمک کنید

سلام .
من پارسال با همین تنظیماتی که شما گفتید به لایو متصل شدم .ولی الان که می خوام Gamertag رو آپدیت کنم اصلا به لایو متصل نمیشه و تو همون مرحله ی Network ارتباط برقرار نمیشه . من با دایل آپ و ایترنت هوشمند می خوام متصل شم :biggrin1:
لطفا کمک کنید

شما باید از آموزشی که کاربر NIK توی همین بخش نوشته استفاده کنید.

شما باید از آموزشی که کاربر NIK توی همین بخش نوشته استفاده کنید.

سلام .ممنون از اینکه جواب دادید:smile:
من اون کارها رو هم انجام دادم و IP و DNS کنسول و کامپیوتر رو روی حالت اتوماتیک قرار دادم و کانکشن SHARE درست کردم .ولی بازم تو همون مرحله ی Network گیر می کنه . وقتی وارد More Info میشم این ارور رو مینویسه :»
Can't obtain an IP adress from your router or modem
. ولی من که IP کامپیوتر رو ، رو اتوماتیک گذاشتم که ! مشکل از کجاست ؟

من چجوری می تونم با profile الانم که دارم وارد Live بشم و Achievements هام از بین نروند ؟(یک اکنت ساختم ولی وقی باش log in میشم Achievements هام صفر هست ، می خوام این اتفاق نیافته)
ممنون

من چجوری می تونم با profile الانم که دارم وارد Live بشم و Achievements هام از بین نروند ؟(یک اکنت ساختم ولی وقی باش log in میشم Achievements هام صفر هست ، می خوام این اتفاق نیافته)
ممنون

باید اسم گیمرتکی که می سازی با اسم پروفایلت یکی باشه..

من از روش مستقیم میخوام وصل شم اما به ip address من گیر میده . نمیدونید چی کار باید بکنم ؟ همونی که گفتید رو زدم . رو حالت automatic هم گذاشتم بازم همون پیغام رو میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or