ip رو مي توني بگذاري روي اتوماتيك ولي بايد DNS رو از شركت تلفني بپرسيسلام دوست عزیز.من ADSLدارم ولی نمیتونم وصل بشم.وقتیIPSETINGوDNS رو میذارم روی اتوماتیک هیچ عملیاتی رخ نمیده.بهم بگید چی کار کنم
من می خوام به روش اتصال مستقیم مودم به ایکس بکس وصل شم به لایو.
آدرس آمریکا از کجا گیر بیارم؟؟؟
گیمر پروفایل چطوری بسازم؟؟
فقط می خوام وصل بشم نمی خوام بازی کنم؟؟
الان خواستم وصل بشم خواست آپدیت کنه داشبور رو اگه آپ کنه بن میشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من یه مودم واای فای دارم. میخواستم بدونم از طریق وای فای با اکسباکس وصل شم یا از طریق lan فرقی تو سرعت اینترنت دریافتی اکسیاکس میکنه؟
آدرس آمریکا از کجا گیر بیارم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام بهرداد جان مسعودم masoudlive72دوستان عزیز...من بعد از این که lt2 رو نصب کردم یه مشکل اساسی در اتصال به لایو پیدا کردم...اینکه وقتی تست کانکشن میگیرم به این صورتی که تو عکس هست میشه و به لاییو وصل نمیشه((گیر میکنه همونجا)):
http://up98.org/upload/server1/01/t/...ply8kr5tg4.jpg
بعد این ارور رو میده:
http://up98.org/upload/server1/01/t/...vmm1v8yff9.jpg
اینم وقتی help رو میزنم نشون میده:
http://up98.org/upload/server1/01/t/...dp3n19v3mh.jpg
و این هم وقتی stutus رو میزنم میاد:
http://up98.org/upload/server1/01/t/...mkqyrxph91.jpg
این نکترو بگم که بهد از اینکه وارد یه بازی چیزی میشم بعد حدودا 5 تا 10 دیقه که میگزره به لایو وصل میشه ولی به صورت کاملا داغون((جوین پارتی نمیشم(به سختی میشم)...به هیچ عنوان به سرور بازی کانکت نمیشم/کلا خیلی کند میشه داشبرذ و اینجوذ حرفا)) انم بگم که تنظیمات مودمم((dlink 2640 u WI-FI)) هم مثل قبل میمونه که وصل میشدم لایو بدون هیچ مشکلی...
حالا از شما دوستان استاد میخوام یه کمک حسابی بم بکنن که خیلی سره این قضیه اعصابم ریخته بهم...
ممنون
من هم اين مشكل رو دارم
چيكارش بايد كرد
الان من هم شاتل رو قطع کردم واز پارس انلاین گرفتم
دقیقا مشکل تو رو دارم
البته قبل اینکه برا من به این مرحله برسه یه پیغام دیگه هم می داد mtu که وقتی بریج کردم ازش رد میشه و همین پیغام شبیه به تو رو میده
دوستانی که بلدن تو رو به خدا کمک کنن من که دیونه شدم بس که باهاش ور رفتم.
سلام بهرداد جان مسعودم masoudlive72
الان من هم شاتل رو قطع کردم واز پارس انلاین گرفتم
دقیقا مشکل تو رو دارم
البته قبل اینکه برا من به این مرحله برسه یه پیغام دیگه هم می داد mtu که وقتی بریج کردم ازش رد میشه و همین پیغام شبیه به تو رو میده
دوستانی که بلدن تو رو به خدا کمک کنن من که دیونه شدم بس که باهاش ور رفتم.
تنها راه اين كه به طور مستقيم مودم رو به دستگاه وصل كني
تنظيمات رو هم به طور دستي انجام بده
مودم رو هم به حالت بيريج تنظيم كن
اره تو حالت بریج درست میشه ولی تو مرحله بعد به یه چیز دیگه گیر میده یا اگر گیر نده وصل میشه به لایو ولی نه میشه بازی کرد نه میشه مسیج زد نه میشه رفت تو پارتی و ... کلا یه چیز نادری هستتنها راه اين كه به طور مستقيم مودم رو به دستگاه وصل كني
تنظيمات رو هم به طور دستي انجام بده
مودم رو هم به حالت بيريج تنظيم كن
خوب مي توني بگي به چه گير مي ده يا پيغام چي مي ده ؟اره تو حالت بریج درست میشه ولی تو مرحله بعد به یه چیز دیگه گیر میده یا اگر گیر نده وصل میشه به لایو ولی نه میشه بازی کرد نه میشه مسیج زد نه میشه رفت تو پارتی و ... کلا یه چیز نادری هست
اقا من همون مسعود بالاهمخوب مي توني بگي به چه گير مي ده يا پيغام چي مي ده ؟
مشکل رو بررسی کردم هیچ راه حلی به جز تغییر isp نداره
دست شما هم درد نکنه
1-ببین اگه ایکس باکست gears of war 3 رو اجرا کرد پس دیگه آخرین آپدیت رو داری.سلام راستش من بد جوری تازه کارم ( این را حتما ملاک جواب خود قرار بدید )
من طریق مستقیم وصل شدن به لایو را دیدم ولی واسه من تو ایکس باکسم همچین قسمتی وجود نداره !!!! (دستگاه من با اخرین اپدیت به روز شده )
نمیدونم یا تصاویری که شما میذارید قدیمی هست یا اینکه ایکس باکس من نداره !!!!
من به این قسمت میرم system settings بعد network settings بعدش جایی که بشه توش ip و .... تنظیم کرد باز نمیشه بجاش 2 تصویر را میشه انتخاب کرد یک wired network و دو wireless network
بعدش روی هر کدوم کلیک می کنم این ارر را میده
to use a wired internet connection make sure an ethernet cable is connected to both yor console and your router or modem
خب حالا شما باید کمک کنید ؟
بعدش اگر هم این مشکل درست شد بازم چند سوال میمونه
1- من تالا LT اپدیت نکردم اصلا نمیدونم چی هست راستش من همیشه ایکس باکسم را می بردم مغازه می گفتم اپدیت کنید چقدر میشه و ..... و برای چی باید این lt را بریزم و از کجا بفهمم دارم یا نه
2- من با سرعت 128 میتونم به صورت لایو بازی کنم ؟ (بدون لگ )
3- بازی از طریق لایو هزینه ای دارد ؟؟؟
4- این که میگن اگه بازی اورجینال بگیرم و دستگاهم کپی خور باشه ایرادی نداره درسته ؟
5- من هر بازی که دوست داشته باشم میتونم لایو بازی کنم ؟
6- بازی بوقققق که اسمش بتل.... هست میشه انلاین بازی کرد با لایو ؟
7- و از همه مهتر تر اگر به لایو وصل شم دیگه مشکلی ندارم و اینکه باید بازی اورجینال باشه ؟
اگر کپی باشه باید کار خاصی کنم ؟ یا نه نیاز به کار خاصی نیست با بازی کپی هم میشه بازی کرد ؟