با عرض سلام و خسته نباشيد،من يه XBOX 360 Slim 250 Gb به تازگي خريده ام(کاملا هک شده و صحيح و سالم است و تمامي بازي ها را به خوبي اجرا مي کند)،همان طور که مي دانيد اين دستگاه داراي وايرلس داخلي مي باشد.
مشکل من اينجاست که،زماني که مي خواهم به وسيله وايرلس داخلي دستگاه به اينترنت وصل شوم(به ايکس باکس لايو و ...)از قسمت Settings System به Network Settings مي روم.تا اين جا مشکلي نيست ولي در قسمت Available networks دستگاه مودم وايرلس من (TP-LINK TD-W8961ND) را نمي شناسد،و زماني که روي Wireless Networks کليک مي کنم،اين پيام را مشاهده مي کنم:
To use a Wireless Internet connection, connect an Xbox 360 Wireless Networking Adapter to your console.
خواهش مي کنم کمک کنيد،پس مگر اين دستگاه وايرلس داخلي ندارد؟چرا پيام مي دهد که وايرلس آداپتور به آن متصل کنيم؟(لازم به ذکر است که من براي حل اين مشکل به اين لينک:
Can***39;t Connect to Xbox LIVE Solution - Xbox.com
و دفترچه راهنماي داخل جعبه ي ايکس باکس و همین راهنمای سایتتون مراجعه کرده ام ولي اين ها هم کار ساز نبودند يعني مشکل من را پاسخ گو نبود.
توجه
تنظيمات مودم هيچ اشکالي ندارد و تمامي ذستگاه هاي ديگر مثل موبايلم(N8)مي توانند از واي فاي ي آن به راحتي استفاده کنند)
با تشکر