طرفداران wii

wii

چه بازیا wii دارید?

بازیا من ایناس

redsteel 1
resident evil 4 wii edition
kirbys adventuar wii
no more heros 1
no more heros 2
golden eye 007
dead space extraction
wii spoet
wii spoet resort
epic mickey
yogi bear
zelda skyward sword
donky kong country returns
project zero 2
new super mario bros wii
enclave shadows of twilight
chichen blastter
toy story 3
toy story manua
zelda twiliht princess
nfs nitro
just dance4
Silent Hill: Shattered Memories
tiger woods pga tour
mario super sluggers
nen 10 vilgax attacks
wii play
virtua tennis 2009
don king boxing
fifa 2013
mario galaxy 1
Rabbids Go Home
بازیام فعلا همیناس میخوام آرشیو بازیمو خیلی خیلی بیشتر کنم ویی جوریه آدم بازی میکنه اصلا خسته نمیشه و دوست داره بازیا دیگه هم تجربه کنه

بازی red steel 1 خسته ام کرد اون قسمتی که دوتا مرد از بالاکن میان با سختی میکشمشون بعد زنه میاد با شمشیر یعنی از همون اول همینطور میزنه منو میکشم هیچکاری ام نمیتونم بکنم دفاعم نمیشه کرد سریع میکشه انقدر بازی کردم تا بتونم رد کنم عضله ها دستم درد گرفته

• Like
Reactions: Mahdi_01
بازی red steel 1 خسته ام کرد اون قسمتی که دوتا مرد از بالاکن میان با سختی میکشمشون بعد زنه میاد با شمشیر یعنی از همون اول همینطور میزنه منو میکشم هیچکاری ام نمیتونم بکنم دفاعم نمیشه کرد سریع میکشه انقدر بازی کردم تا بتونم رد کنم عضله ها دستم درد گرفته

احسان خان همینطوره.قبل بازی باید خودتو گرم کنی
واسه همینه که میگن wii باعث تحرک و ضد چاقیه

• Like
wii

احسان خان همینطوره.قبل بازی باید خودتو گرم کنی
واسه همینه که میگن wii باعث تحرک و ضد چاقیه

فدات داداش گلم . آره

red steel 1 بازی قشنگیه خوشم میاد ازش اما اون قسمت زنه از بالکون آفتاب مهتاب بالانس میزنه میپره تو خیابون باید با شمشیر مبارزه کنی از همون اول رگباری میزنه میکشتم نمیتونم کاری کنم تمام تکنیکا میزنم وقت اجرا نمیرسه زنه ناکارم میکنه :d

عضله دستم بخصوص از مچ تا آرنج بهش فشار اومده ;)

آقا این سایت ها چرا همه پولی شدن
کسی سایت خوب برای دانلود بازی WII سراغ نداره فقط خواهشا یک چیز کلی نگید

من قبلا که خیلی بازی دانلود میکردم از سایت wiiso.com میگرفتم
البته بعضیاشون توی اونجا وقتی لینک میزارن لینکشون اکانت پرمیوم میخواد ولی بعضیاشون هم نه (یادمه یک نفرشون بود کالکشن بازی ها رو روی مدیا فایر گذاشته بود من از اون میگرفتم)
نمیدونم الانم هست یا نه آخه خیلی وقته نرفتم

من هر دوتا wii sport دارم هم wii sport هم wii sport resort

هر دوتا باحالن گروهی بازی کردن خیلی حال میده تازه میفهمم چرا این دوتا بازی بالا 50 میلیون نسخه فروش کردن

البته چون یه دونه موشن پلاس دارم wii sport resort یه نفری میتونم بازی کنم

رفتم موشن پلاس با یه ویموتو نانچاک خریدم خریدم از پاساژ لباف مغازه حیدری اومدم خونه دیدم هر دو خرابن رفتم پس دادم

• Like
من هر دوتا wii sport دارم هم wii sport هم wii sport resort

هر دوتا باحالن گروهی بازی کردن خیلی حال میده تازه میفهمم چرا این دوتا بازی بالا 50 میلیون نسخه فروش کردن

البته چون یه دونه موشن پلاس دارم wii sport resort یه نفری میتونم بازی کنم

رفتم موشن پلاس با یه ویموتو نانچاک خریدم خریدم از پاساژ لباف مغازه حیدری اومدم خونه دیدم هر دو خرابن رفتم پس دادم

من این دوتا بازی رو اونقدری که باید بازی کنم و ازشون لذت ببرم بازی نکردم (با اینکه از جفتیشون شدیدا خوشم میاد)
آخه وی من کره ای تبدیل شده با us ه برای همین قسمت Mii ش خرابه و نمیتونم توی این بازی ها سیو کنم :|
از اینکه هم بخوام درستش کنم یکم میترسم ... میترسم بزنم بریکش کنم :دی

wii

من این دوتا بازی رو اونقدری که باید بازی کنم و ازشون لذت ببرم بازی نکردم (با اینکه از جفتیشون شدیدا خوشم میاد)
آخه وی من کره ای تبدیل شده با us ه برای همین قسمت Mii ش خرابه و نمیتونم توی این بازی ها سیو کنم :|
از اینکه هم بخوام درستش کنم یکم میترسم ... میترسم بزنم بریکش کنم :دی

wii من کره ای انگلیسی شده اس هر دو بازی بازی میکنم حالا اجباری نیست حتما mii خودت تو بازی باشه با همون پیشفرضا بازی کن خیلی ال میده بخصوص wii sport resort

بازی Klonoa کی بازی کرده؟ بازیش چطوریه؟

wii من کره ای انگلیسی شده اس هر دو بازی بازی میکنم حالا اجباری نیست حتما mii خودت تو بازی باشه با همون پیشفرضا بازی کن خیلی ال میده بخصوص wii sport resort

بازی Klonoa کی بازی کرده؟ بازیش چطوریه؟

آره ولی سیو نمیشه بازی... یکم ضد حاله هر دفعه که بخوای بازی کنی باید با اسکلاشون بازی کنی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or