دستت درد نکنه که تریلر بازی ها رو میزاری خیلیاشونو نمیدونستم با دیدنشون دانلود دارم میکنم
چنتا لینک کلیپ بازیا قشنگ wii
بازی goldeneye 007 یکی از بهترین بازیا wii
دانلود goldeneye 007 wii trailer 2010 youtube mp4
بازی virtua tennis 2009
دانلود virtua tennis 2009 wii motion plus trailer youtube mp4
بازی de blob 1 این نسخه 1 فقط انحصاری wii بود
دانلود blob wii trailer youtube mp4
بازی the legend of zelda skyward sword بازی بینظیریه
دانلود the legend zelda skyward sword 2010 debut trailer youtube mp4
بازی epic mickey 1 نسخه 1 بازی در انحصار wii بود
دانلود epic mickey wii 2010 gameplay youtube mp4
بازی project zero 2
دانلود project zero wii edition wii trailer espa youtube mp4
فدات مرسی
wii بازی قشنگ خیلی داره
هممون فن wii ایم هر کاری از دستمون بر بیاد میکنیم
من کنسول ایکس باکس داشتم فروختمش و وی خریدم پشیمونم نیستم عاشقش شدم واسه همین یکیم اظافه نو خریدم واقعا سرگرمیه چون ایکس باکس همش خشونته و حرص جوش خوردن واسه تموم کردن بازی اما وی تماما تفریحه
- - -ویرایش - - -
ممنون میشم دموی sniper elite رو هم بزاری بنظرم بازی تک تیر اندازی قشنگی باشه
همچنین بازی های هواپیمایی
heatseeker
h.a.w.x
با تشکر داداش نینتندو
- - -ویرایش - - -
خوبیه وی اینه بخاطر سخت افزارش به آدم حسی میده که انگار خودت توی اون گیم هستی و تو داری بازی میکنی و تو اون حال هوا هستی چیزی که توی ایکس باکس اینو حس نمیکردم و همین باعث میشه خیلی به آدم هیجان بده
اینم تریلر ها در خواستی
بازی heatseeker
دانلود heatseeker wii trailer youtube mp4
بازی tom clancy 39 shawx2
دانلود tom clancy wii trailer youtube m4v
بازی need for speed nitro این ند فور اسپید انحصاری wii ه بازی قشنگیه
دانلود need for speed nitro trailer youtube mp4
بازی mario sports mix
دانلود mario sports mix official trailer nintendo wii youtube m4v
بازی medal of honor heroes 2 من بازی کردم عالیه
دانلود medal honor heroes wii gestures youtube mp4
بازی ju on the grudge بازی ترسناکه
دانلود the grudge nintendo wii gamescom trailer youtube m4v
بازی sniper elite دیدم بنظرم ارزش نداره بخاطر همین تریلرشو نزاشتم
آقا ما اومدیم Wii برداریم ولی نشد آخرش. حالا رفتم همون ایکس باکس اریجینال رو بردارم (مدل قدیمی نه مدل 360). دلیلم هم این بود که بازیهای wii رو به هر حال با دلفین و گیم پد روی کامپیوتر اجرا می کنم و همچنین بازیهای گیم کیوب رو هم که خود کنسولش رو دارم. اما بازیهای ایکس باکس اریجینال مثل کانکر (نسخه بسیار بهبود یافته کانکری که روی نینتندو 64 بود) و همچنین بازیهای اختصاصی این کنسول رو نمیشه رو کامپیوتر اجرا کرد (شبیه سازش جواب نمیده). به نظرم تصمیم درستی هستش. شما چه فکر می کنی دوست عزیز؟ البته خداییش خیلی Wii رو دوست دارم (کلا عاشق نینتندو و محصولاتشم) اما فکر کنم دلایلم در این مقایسه ای که گفتم کافی باشند. درسته؟
آقا ما اومدیم Wii برداریم ولی نشد آخرش. حالا رفتم همون ایکس باکس اریجینال رو بردارم (مدل قدیمی نه مدل 360). دلیلم هم این بود که بازیهای wii رو به هر حال با دلفین و گیم پد روی کامپیوتر اجرا می کنم و همچنین بازیهای گیم کیوب رو هم که خود کنسولش رو دارم. اما بازیهای ایکس باکس اریجینال مثل کانکر (نسخه بسیار بهبود یافته کانکری که روی نینتندو 64 بود) و همچنین بازیهای اختصاصی این کنسول رو نمیشه رو کامپیوتر اجرا کرد (شبیه سازش جواب نمیده). به نظرم تصمیم درستی هستش. شما چه فکر می کنی دوست عزیز؟ البته خداییش خیلی Wii رو دوست دارم (کلا عاشق نینتندو و محصولاتشم) اما فکر کنم دلایلم در این مقایسه ای که گفتم کافی باشند. درسته؟
دیگه آنلاین نمیشم موفق باشد خداحافظ
خیلی از فن ها wii از دست دادیم کاش بقیه فعالتر بودن
بهتره در قسمت wii ببندن کسی توش کار نمیکنه کسی ام که کار میکنه بقیه پشیمونش میکنن
یکمی همکاری بد نیست
نمونش ام فامیلی طرفدار سرسخت نینتندو شد ضد نینتندو
چون فنا نینتندو زحمت هیچکاری به خودشون نمیدن
نینتندو اگه کم تو ایران طرفدار داره خوب حداقل هستیم میتونیم باهم باشیم اما دریغ از یکمی فعالیت
من که عمری فن نینتندو بودم دیگه کنسولا جدید نمیگیرم گیم میخوام برای همیشه بزارم کنار
بازی کنسول دیگه تایید میشه هیچ اطلاعاتیم ازش نیست تاپیکش تو بازی سنتر تو دو روز اول از 14 صفحه میگذره
اما بازیا محشر نینتندو مثل بازیا wii طرفم زحمت میکشه تاپیک دربارش مقاله میزاره یه کامنتم براش نمیزارن
خوب دیگه همین بوده یه عمر فن نینتندو بودم چیزی ندیدم
خیلی از فن ها wii از دست دادیم کاش بقیه فعالتر بودن
بهتره در قسمت wii ببندن کسی توش کار نمیکنه کسی ام که کار میکنه بقیه پشیمونش میکنن
یکمی همکاری بد نیست
نمونش ام فامیلی طرفدار سرسخت نینتندو شد ضد نینتندو
چون فنا نینتندو زحمت هیچکاری به خودشون نمیدن
نینتندو اگه کم تو ایران طرفدار داره خوب حداقل هستیم میتونیم باهم باشیم اما دریغ از یکمی فعالیت
من که عمری فن نینتندو بودم دیگه کنسولا جدید نمیگیرم گیم میخوام برای همیشه بزارم کنار
بازی کنسول دیگه تایید میشه هیچ اطلاعاتیم ازش نیست تاپیکش تو بازی سنتر تو دو روز اول از 14 صفحه میگذره
اما بازیا محشر نینتندو مثل بازیا wii طرفم زحمت میکشه تاپیک دربارش مقاله میزاره یه کامنتم براش نمیزارن
خوب دیگه همین بوده یه عمر فن نینتندو بودم چیزی ندیدم