wii
آره داداش دیر wii گرفتن اما تازه نینتندو داره تو ایران طرفدار پیدا میکنه
wii کنسولیه که هیچوقت قدیمی نمیشه مثل nes اسطوره میشه
حتی کنسولا قدیمی نینتندو فروش خوبی دارن با این قیمتا بالا
اصلا برای wii بازی نبود بازیا قشنگ wii از 2009 به بعد اومد خیلی از بازیا محشرش 2010 و 2011 و 2012 اومدن
نت داشتم اما دایل آپ زغالی بود :d
برای دانلود 3 مگابایت چه عذابی میکشیدم سرعت دانلود حداکثر 2 کیلوبایت
بازی super mario striker charged بازی خفنیه همه باید بازی کنن
بازیا گیم کیوب که همه محشرن
گل گفتی دهنتو طلا بگیرن میگن کنسول بازی . بازی یعنی سرگرمی یعنی شاد شدن یعنی هیجان همونی که نینتندو داره مثل کنسولا دیگه نیست فقط بدرد آموزش نظامی بودن میخوره
در ضمن بازی red steel فراموش نکید
به نظرم دوستان خیلی دیر wii گرفتن و به نظرم wii تازه داره جاشو توی خونه های مردم باز میکنه
یادمه اون زمانی که wii گرفتم اینقدر بازی هاش کم بود که اصلا گیر نمیومد قشنگ یادمه کل تهران رو برای یک بازی گشتم اما گیر نیومد
اون موقع ها هم که نت نبود دوستان بهتون پیشنهاد میکنم حتما حتما بازی super mario striker charged رو تجربه کنن
ماریو فوتبالی به سبک سوباسایی ( شوت قدرتی میزنه همه رو میترکونن ):d
آره داداش دیر wii گرفتن اما تازه نینتندو داره تو ایران طرفدار پیدا میکنه
wii کنسولیه که هیچوقت قدیمی نمیشه مثل nes اسطوره میشه
حتی کنسولا قدیمی نینتندو فروش خوبی دارن با این قیمتا بالا
اصلا برای wii بازی نبود بازیا قشنگ wii از 2009 به بعد اومد خیلی از بازیا محشرش 2010 و 2011 و 2012 اومدن
نت داشتم اما دایل آپ زغالی بود :d
برای دانلود 3 مگابایت چه عذابی میکشیدم سرعت دانلود حداکثر 2 کیلوبایت
بازی super mario striker charged بازی خفنیه همه باید بازی کنن
نسخه گیم کیوب این بازی رو دارم! یعنی شاهکار در یه کلام! وقتی بازیش رو میذارم بدبخت میشیم! دیگه مهمونها مگه دل می کنند از این بازی!!!
هر چی از این بازی بگم کم گفتم. اوج لذت و هیجان و تازه دوستانی که گیم کیوب یا وی ندارند با دلفین کاملا عالی اجرا میشه (روی لپ تاپم حتی سریع تر از خود گیم کیوب اجرا میشه و گزینه 3 بعدی شدن هم در شبیه سازش هست).
نینتندو یعنی بازی برای لذت نه اعصاب خوردی!
بازیا گیم کیوب که همه محشرن
گل گفتی دهنتو طلا بگیرن میگن کنسول بازی . بازی یعنی سرگرمی یعنی شاد شدن یعنی هیجان همونی که نینتندو داره مثل کنسولا دیگه نیست فقط بدرد آموزش نظامی بودن میخوره
در ضمن بازی red steel فراموش نکید