طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من كه ژاپنيش خيلي با حال تره.تلويزيون خودمون هم نشونش داده. ببين نسخه اول هم ورژن ژاپني داره هم امريكايي كه به نظر من ژاپنيش با حال تره.اما امريكايي ها اومدن ادامه فيلم رو خودشون ساختن و به عنوان نسخه دو دادن بيرون.

اخرش بهم نگفتین که این دو نسخه ی ژاپنی و انگلیسی چه فرق هایی با هم دارن؟؟
ببین این فیلم در اصل ژاپنیه ولی آمریکایی ها اومدن برای خودشون بازسازیش کردن اسم اصلیشم ringo هست یه نکته جالب کارگردان قسمت دوم رینگ کارگردان ژاپنی دو قسمت رینگو ولی اومده به داستان فیلم گند زده ولی به جاش صحنه ترسناکشو بیشتر کرده:cheesygri

نوشته شده توسط old snake:
ببین این فیلم در اصل ژاپنیه ولی آمریکایی ها اومدن برای خودشون بازسازیش کردن اسم اصلیشم ringo هست یه نکته جالب کارگردان قسمت دوم رینگ کارگردان ژاپنی دو قسمت رینگو ولی اومده به داستان فیلم گند زده ولی به جاش صحنه ترسناکشو بیشتر کرده:cheesygri

سلام.
ممنون پیر:cheesygri
میگم پس نسخه ی ژاپنی و انگلیسی به طور کامل از هم جدا هستن و داستانهاشون با هم فرق داره:confused:

سلام.
ممنون پیر:cheesygri
میگم پس نسخه ی ژاپنی و انگلیسی به طور کامل از هم جدا هستن و داستانهاشون با هم فرق داره
:confused:
آره تقریبا ولی بهتره هر دو تا شو ببینی
پیرم خودتی..من اسمم حسینه:cheesygri

تو بازی یه جفتک چهارکش (یه تا پرنده!) :twisted: :boxing: :boxing: :boxing: :shrewd: به این یارو زدم دستش رفت تو لوله گیر کرد و آویزون موند!!!!!!!!! :
what%20the%20hell.jpg

توی این بازی از این عکسای تاریخی!!! زیاد میشه گرفت شماهم اگه دارید بزارید :love:

ویرایش

بازی رو همینک ساعت 2:47 شب تموم کردم :cheesygri جاتون خالی تا همین ده دقیقه پیش داشتم سکته میکردم... این فتل چرا انقدر آسون مرد؟! یه تیر با کلت تو کلش همون اول خالی کردم ولو شد!:gunner: . آخر بازی خیلی ترسناک بود ... اونجا که دختره هی میومد وقتی بهت میرسید میمردی! :wacko: :blink1: :blink:
صحنه آخر بازی رو هم نفهمیدم چی شد! دختره اومد تو هلیکوپتر سریع بازی تموم شد! نفهمیدیم کشتشون , نکشتشون! چی شد!!!؟! :cursing:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میگم میدونم که شماره بعدی براش ساخته میشه ولی میگم چی شد که شماره ی بعدیش ساخته میشه دختره فقط اومد تو هلیکوپیتر:)

امين اينم از اون حرفاي تاريخي بودا :)

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
امين اينم از اون حرفاي تاريخي بودا :)
:cheesygri
وجدانا؟؟
افرین به خودم.
ولی جونه خودم دفعه ی اول که بازیش رو تموم کردم اصلا احساس نکردم میخواد شماره ی بعدی ساخته بشه.
میگم داستان این شمارش در ادامه ی همین شماره هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or