طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین احسان جان الان اون جریان ربط نداشتن همین اول کار نمایان می شه چرا که همانطور که گفتم بدون اینکه قصدی داشته باشیم به خاطر یک سوال موضوع را عوض می کنیم (البته خود من هم از این امر مستثنی نیستم!) یعنی مقایسه CS با BF2.
حالا اگه یکم به پست های بالاتر برگردیم باید بگم که من اصلا نخواستم در مقایسه شما نظری بدم و صحبت شما هم فقط یک مقایسه بود نه اینکه بخواید یه بازی رو کوچک کنید. من فقط جواب یکی دیگه از دوستان رو دادم که خیلی با قاطعیت اومده بود نتیجه مقایسه را با یک برداشت شخصی مشخص کرده بود.
در مورد بسته یا باز بودن BF2 من در بالا آنرا با CS مقایسه نکردم و چون هر 3 FPS هستند فقط از نظر شهرت و محبوبیت گفتم اگر بخوایم این بازی ها مورد بررسی قرار بدیم FEAR تقریبا هیچی برای گفتن نداره ولی باز BF2 رو می شه مثال زد. من اصلا بازی ها با هم مقایسه نکردم! در مورد اانتخاب بهترین بازی آنلاین هم خوب کاملا مشخصه چون CS یک بازی قدیمی است و اصلا نباید به عناون بهترین انتخاب بشه.
هوش مصنوعي دشمنا به حدي بالاس كه لنگشو تو هيچ بازي ديگه نديدي.
سحر جان اصلا هوش مصنوعی این بازی فوق العاده ولی تو مولتی پلیر به چه درد می خوره:cheesygri

نوشته شده توسط Lich King:
سحر جان اصلا هوش مصنوعی این بازی فوق العاده ولی تو مولتی پلیر به چه درد می خوره:cheesygri

آره راست ميگيا همش حواسم به Single player بود :cheesygri

بیشتر توجه بکن اشکان منظوره سحر خانوم قسمت اول سوال بود:cheesygri
قانون شماره ی خودم: نوشته رو با دقت بخونید:blushing::D:p

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
بیشتر توجه بکن اشکان منظوره سحر خانوم قسمت اول سوال بود:cheesygri
قانون شماره ی خودم: نوشته رو با دقت بخونید:blushing::D:p
شنیدی می گن خدا ... بده :)

سحر خودش اومده میگه من اشتباه نوشتم بعد تو اومدی می گی پستارو درست بخون منظروش چیز دیگری بوده:)

خوب من یه راهنمای می کنم برای اونهایی که 5500 دارن که از این که کامپیوترشون نمیکشه این بازی را رنج میکشن:
برید و جفت تنظیمات هم کامپیوتر هم گرافیک رو روی minimum قرار بدید الان بازی نرم نرم بالای 50 فریم اجرا میشه ولی مثل بازی های سگا مربعی هستش:cheesygri حالا یاید برید تو تنظیمات پیشرفته گرافیک و به هیچی دست نزنید فقط FSAA رو روی 2x قزاز بدید بازی رو شروع کنید و از سرعت کفتون ببره:)

توی مولتی پلیر فکر کنین شما 5 نفر هستید و دشمنانتان 5 نفر ولی توی گیم نت 8 نفر وجود دارن و دو نفر توسط هوش مصنوعی کنترل میشن اینجاست که هوش مصنوعی از هوش واقعی خیلی ها خودشو بیشتر نشون میده:d

FEAR%207.jpg

FEAR%206.jpg

ضمن عرض تشكر از استقبال بي نظري كه از Wallpaper هاي محصول مشترك من و فتوشاپ شد. جسارتا ميون كلام پربار عزيزان، من با پرويي تمام چندتا ديگه رو هم مي ذارم :eek:
بقيه رو هنوز آپلود نكردم.

LOGO.jpg

آیا تا حالا, ترس را با تمام وجود حس کرده اید؟

Armachan Technology Corporation

Name: Alma Wade
Case Number: 197012
Observation Subject: 4A
Date: 10/18/2005
Time: 9:01

Clip.jpg

سلام آلما من دکتر گرین هستم، اومدم که معاینت کنم و ببینم که چه احساسی داشتی.

خوب, چطوری آلما؟

Clip2.jpg

آلما چیزی نمی گه و حتی از جاش هم تکون نمی خوره!!!

Clip%203.jpg

منم یه دختر کوچولو مثل تو دارم (آلما حتی کوچکترین توجهی رو نشون نمی ده)

یه سری سوال ازت می کنم, بهشون جواب میدی؟

1.jpg

آلما هنوز نبست یه حرفهای روانکاو بی تفاوتی از خودش نشون میده.

روانکاو برمی گرده پشت میزش و شروع به یادداشت کردن مواردی که دیده می کنه, اما دوباره دست از نوشتن برمی داره و با تردید میگه:
من مطمئنم تو صورت بسیار زیبایی داری, میشه موهاتو کنار بزنی تا صورتت بهتر دیده بشه؟؟!!! (آلما همچنان بی حرکته!)
دوباره شروع به نوشتن می کنه و با خودش میگه: من مطمئنم که خیلی زیبا هستی.

Clip3.jpg

ناگهان آلما از جاش بلند میشه و میاد جلو. روانکاو بیچاره حسابی از این حرکته آلما جا می خوره.

ساعت 10:37

Clip4.jpg

ببین آلما من تمام روز رو وقت دارم.

Clip5.jpg

Clip6.jpg

یه نگاه به کانال کولر می کنه و وقتی دوباره برمی گرده دیگه آلما اونجا نبود!

Clip7.jpg

خیلی تعجب می کنه, با خودش فکر می کنه تو این یه ذره جا اون دخترک مرموز کجا می تونه رفته باشه.

با ترس عجیبی که در خودش حس می کرد شروع به جستجوی آلما در اتاق می کنه.

Clip8.jpg

آلما رو صدا می زنه، اما فايده اي نداري چون جوابي شنيده نمي شه.

Clip9.jpg

ناگهان انعکاس چهره وحشتناک دخترک رو در شیشه می بینه.

Clip10.jpg

خیلی جا می خوره, با ترس بر می گرده که یه نگاهی به پشتش بندازه, اما در واقع کسی اونجا نبود.

Clip11.jpg

اما از بیرون چیزی که دیده می شد کاملا متفاوت بود. دخترک در اتاق حضور داشت و روانکاو از این موضوع بی خبر بود.

Clip12.jpg

ناامید دوباره پشت میزش می شینه.

11:45

Clip13.jpg

آلما دوباره پیداش شد.

دوباره میره بالا سره آلما و می گه:

ببین اگه نخوای کمک کنی و با من همکاری داشته باشی, منم همینطوری تورو به حال خودت ول می کنم.
تا الان هیچ پیشرفتی نداشتیم.

دخترک با نگاهی عجیب به روانکاو نگاه می کنه.

Clip14.jpg

و روانکاو ادامه می ده:

بسته تا آنان هر کاری کردم, به اندازه کافی تلاش خودمو کردم.

دوباره برمی گرده که یه چیزهایی یادداشت کنه و ناگهان دخترک اونو نحت اختیار خودش می گیره و وادارش می کنه چیزی رو روی کاغذ بکشه.

Clip15.jpg

Clip16.jpg

میاد جلو میز به طراحی اشاره می کنه و میگه:

نگاه کن

Clip17.jpg

ساعت 3:00

Clip18.jpg

آلما: من يه بازي دارم.

روانكاو: نه آلما، نه.

Clip19.jpg

Clip20.jpg

لحظه ای میره تو کانال کولر

Clip21.jpg

جایگاه روانکاو و آلما با هم عوض میشه و لحظه ای بعد پشت میز روانکاو نشسته بود.

Clip22.jpg

Clipllllllllllllllllllll.jpg

روانکاه خیلی ترسیده:

آلما خواهش می کنم, من نمی خوام تو بازی تو باشم.

آلمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...............

ببخشید این بازی فیلم هم داره؟:eek:
من توی یه شماره بازیرایانه داشتم مصاحبه با سازندگان رو نگاه کردم یهو یه تیکه وسطش حدود 7 ثانیه فیلمشو نشون داد ! اگر فیلمش ساخته بشه غوغا میشه
در ضمن دوتا از والپیپر های سحر خانم هم دختره واقعی هست (کامپیوتری نیست) مثل همین آخریه
تروخدا اگر میدونین بگین
در ضمن سحر خانوم اگه میشه این والپیپر ها رو بدون نوشته (منظورم کپی رایت نیست منظورمtheyre going to kill me و اینجورهاست) بزار بنظر من نوشته ها جالب نیستن;)

منم اين فيلم ها رو دانلود كردم.رو سايت خوده بازي يا نميدونم سايت ان ويديا.يكي از اين دو تا بود.درباره يه دختره هست كه يه روان شناسه داره با هاش حرف ميزنه.بقيه شو نميگم خودتون دانلود كنيد ببينيد.البته فيلم نيست.براي من كه كلا دو سه دقيقه بيشتر نبود.حالا نميدونم تو دي وي دي بازي بيشتر از اين بوده يا نه.

دوستان عزيز توجه كنيد:
1- از بازي فير فيلم ساخته نشده، اين فقط يه مصاحبه كوتاه بود كه تو DVD بازي موجود بود من گفتم شايد بعضي ها هنوز نديده باشن.
2- هركي DVD بازي رو داره حتما نگاه كنه چون موسيقي متن تو القا ترس خيلي تاثير داره و در كل مصاحبه خيلي جالبي هستش.
3- اون Wallpaper هايي كه عكس دختر واقعي هستش مربوط به همين مصاحبس.
4- اون حرفا مربوط به ديالوگهاي شخصيتهاس ولي اگه بدون اونا مي خواين باشه ورژن بدون نوشته هارو هم مي ذارم.
5- داستان همچنان ادامه دارد منتظر باشيد :cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or