طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط mohandes_register:
منم ندیدم بزار.در مورد اون صحنه هم دیدم.هی عقب هقب میرفتم که بهش نخورم(البته اونجا هنگ کرده بودم از ترس نمیدونستم که بابا از بدنه آسانسور اونورتر نمیشه رفت):cheesygri

ايول ... چه خفن، من خوشبختامه نديدمش. :cheesygri براي همين جرات ندارم بازم بازي كنم چون مي دونم خيلي از اين صحنه هارو نديدم اگه ببينم ممكن سكته كنم در راه بازي فدا بشم :cheesygri

FEAR%201.jpg

FEAR%202.jpg

FEAR%203.jpg

FEAR%204.jpg

FEAR%205.jpg

ببخشيد بچه ها اندازه Wallpaper ها نظم تاپيك رو بهم زده.
عكسها مربوط به Print screen از صحنه هاي بازي و فيلم بازي هستش، همون مصاحبه روانكاو و آلما كه امشب عكساشو براتون مي زارم.

:eek: ببين اونجا رو كه با Alice Wade هستيم رو نمي گم.
يه جا ديگه كه فقط خودمون تنها هستيم بعد دختر هم پيداش ميشه.

آخرین ویرایش:
نظرتون در مورد اینکه Counter از تموم گیم نت ها جمع بشه به جاش F.e.a.r را به صورت شبکه بازی کرد ؟(به شرط سیستم خوب که بشه نرم بازی کرد)
البته من اصفهان هستم کسی اینجا ندیدم این کارا بکنه ولی واقعا لذت بخشه
مخصوصا بازیه Btf2
من دارم لحظه شماری میکنم که این تا بازی توی گیم نت ها فراگیر بشه

منم با تو موافقم .
ولی هنوز گیم نت ها توی تهران هم این بازی رو نمیتونن نرم اجرا کنن.
و باید منتظر شد که ببینیم این بنیاد بازی های رایانه ای چکار می کنه.

شرمنده ميپرم وسط حرفتون.اما دقت كنيد داريد به محبوب ترين بازي گيم نتها در سر تا سر دنيا توهين ميكنيد.من fear بازي نكردم .اگر كسي هم fear و هم counter بازي كرده بياد بگه كدومش بهتره.

خوب اینکه معلومه .
از هر کی بپرسی اگه حتی این بازی رو انجام نداده باشه بدون تامل میگه :
F.e.a.r
اما کانتر والا به خدا اونایی که میرن کانتر بازی می کنن وقتشونو دور می ریزن. هر وقت میبینی تویه یه زمین دارن هم دیگرو میکشن.
خودتون بگید . که چی؟

جون ماردتون . يعني fear از كانتر توپ تره؟هيجان.استرس.تمركز بالا داشتن.عكس العمل سريع همه اينا تو fear وجود داره؟ من هم تا دو سال پيش فكر ميكردم كانتر مسخره هست اما چند بار رفتم گيم نت و بازي كردم تازه فهميدم هيجان و استرس يعني چه. الان معتاد شدم.با اينكه از خونه بيرون نميرم هر روز تو خونه بازي ميكنم.كسي هستش كه جفتش رو كامل بازي كرده باشه.البته كانتر باز حرفه اي.از آقا سياوش( dark field ) تقاضا دارم بياد اينجا نظرش رو بده.

از هر کی بپرسی اگه حتی این بازی رو انجام نداده باشه بدون تامل میگه :
F.e.a.r
بهترین کار این بود که با مطرح نکردن این سوال نسبتا بی ربط موضوع تاپیک منحرف نشه ولی حالا دیگه شده گویا!!!
در جواب شما بگم که شما از چند نفر این نظر سنجی رو به عمل آوردی که با این قاطعیت می گی؟ می دونی کانتر بازا این جمله شما رو یه توهین برای خودشون حساب می کنن.:)
بازی فقط گرافیک نیست ولی بعضی ها فقط به گرافیک بازی توجه می کنند که البته نظر شخصیشونه و به خودشونم ربط پیدا می کنه ولی در این موضوع شکی وجود نداره که هیچ بازی آنلاین FPS ی نتونسته تا به امروز زیبایی و روانی گیم پلی counter-strike رو تو مولتی پلیر داشته باشه!
اما کانتر والا به خدا اونایی که میرن کانتر بازی می کنن وقتشونو دور می ریزن. هر وقت میبینی تویه یه زمین دارن هم دیگرو میکشن.
خودتون بگید . که چی؟
تا خودتت بازی شو درست بازی نکنی و تو بهر بازیش نری امکان نداره متوجه بشی که چرا اینهمه آدم تو یه زمین مربع و تکراری وقتشونو هدر می دن!

حالا بازی ای مثل Battlefield 2 می تونه تا حدودی خودشو جلوی CS نشون بده (البته اونم فاصله زیادی داره) ولی بازی ای مثل FEAR اصلا جلوی CS حرفی برای گفتن نداره!

یه مثال خیلی کوچک برای آنکه خیلی راحت متوجه بشید چند نفر در جهان وقتشونو به قول شما سر این بازی هدر می دن، می تونین یه سر به سرور های سایت Gamespy که عمومی است بزنید و تفاوت تعداد کاربران آنلاین حاضر در CS را با بقیه بازی ها مقایسه کنید. در گیم نت ها که دیگه اصلا احتیاجی به صحبت نیست!

بهترین کار این بود که با مطرح نکردن این سوال نسبتا بی ربط موضوع تاپیک منحرف نشه ولی حالا دیگه شده گویا!!!
من نمیدونم دیگه توی تاپیک طرفداران F.e.a.r چه موضوع یا سوالی باید مطرح بشه که بیربط نباشه !!!
گرچه انگار اکثر صحبت های من برای شما بیربطه اشکان جان
در ضمن من خودم جزو کلن Counter بودم ، خیلی هم علاقه داشتم به این بازی
هنوز هم دارم ولی موضوع اینه که من اصلا بحث گرافیک را مطرح نکردم که کسی بیاد بگه بازی فقط گرافیک نیست ، از طرف دیگه F.e.a.r فقط گرافیک نداره فیزیک مجزا باعث هیجان بیش از حد این بازی میشه
از طرف دیگه من به Counter توهین نکردم (چون خودمم علاقه دارم) منظورم این نبود که Counter بازییه بیخودی هست

آخرین ویرایش:
:eek: ببين اونجا رو كه با Alice Wade هستيم رو نمي گم.
يه جا ديگه كه فقط خودمون تنها هستيم بعد دختر هم پيداش ميشه.

سلام.
سحر خانوم اصلا یادم نیماد یه عکس میزاری:blushing:

+++++++++++++++++++++

من که میگم کانتر مثل ie هست سرقفلیه :D یعنی همیشه هست همه هم بازی میکنن و مطمئن باشین از روی گیم نت ها هیچ وقت برداشته نمیشه
83.gif

(البته مثالش یکم ضایع بود:cheesygri)

من فقط جواب خط اول شما رو می دم چون بقیش رو نمی دونم چرا زدی چون من پست جناب HellBoy رو نقل قول کردم و جواب ایشون را دادم نه شمارو!

در مورد سوال بی ربط باید بگم که سوال شما بی ربط نبود و به بازی FEAR ربط داشت ولی این سوالی است که می تونه خیلی گستردگی پیدا کنه به طوری که بدون اینکه کسی قصد داشته باشه بحث از FEAR vs CS می ره روی FEAR vs BF2 از اونجا هم ربط پیدا می کنه به بازی WOW و ... بعد 5 صفحه می گرزه و می بیبنیم که تاپیک به طور کامل بدون اینکه کسی قصدی داشته باشه منحرف شده. من در این زمینه ها به اندازه کافی وارد هستم که بدونم فرم بحث ها به شکلی است و نتیجش تا حدودی چی می شه و اولین باری نیست که تو عمرم در یه فرومی مدیریت می کنم!

اشکان جان ایشون سوال نپرسیدند من بودم که نظر دیگران را پرسیدم !
ولی اصل مطلب من این بود که جای تاسف داره که من یا ... نتونیم این بازی را به صورت شبکه بازی کنیم ، من 1 ماه تمام دنبال Bot برای این بازی بودم ولی نبود

بازیه F.e.a.r به نظر من از خیلی لحاظ به سبک Counter نزدیک هستش
بزرگترین دلیلش هم اینه که توی محیط های بسته هستش ولی شما میگید با Bf2 باید مقایسه بشه ؟
در حالی که Bf2 باید با Vehicles دار ها مقایسه بشه (تانک ، ماشین ....)+ فضای بازی که Bf2 داره ...
در ضمن یاد آوری میکنم Bf2 بهترین بازی Online 05 شد

نوشته شده توسط mohammad1365:
جون ماردتون . يعني fear از كانتر توپ تره؟
حالا نمي دونم توپ تره يا نه، ولي بازي خوبيه.

نوشته شده توسط mohammad1365:
هيجان.استرس.تمركز بالا داشتن.عكس العمل سريع همه اينا تو fear وجود داره؟ من هم تا دو سال پيش فكر ميكردم كانتر مسخره هست اما چند بار رفتم گيم نت و بازي

بله همه اينا تو بازي FEAR پيدا ميشه. مطمئن باش اين بازي يه تجربه جديدي از بازي هاي FPS رو به تو ميده، كه عمرا تو بازي هايي مثل Doom 3 و Half life 2 وجود داشته باشه.
هوش مصنوعي دشمنا به حدي بالاس كه لنگشو تو هيچ بازي ديگه نديدي.
اگه سيستمت مي تونه بازي رو اجرا كنه حتما بازي كن چون واقعا حيف بازي به اين مهمي رو بازي نكني.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or